Hilversum bedrijfsuitje, uitje, feest, workshop of zakelijk evenement op de beste locaties in Hilversum en omgeving Hilversum! U bent welkom!

In en rondom Hilversum vindt u veel locaties die geschikt zijn voor uw uitje, bedrijfsuitje, workshops, feest of zakelijk evenement en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u prima een themadiner of themafeest kunt houden of welkom bent voor een leuke workshop en andere activiteiten op maat. U vindt er daarnaast prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events weet de weg in Hilversum en weet er de pareltjes te vinden voor hét uitje, bedrijfsuitje of zakelijke evenement. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen in Hilversum zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Hilversum!
Locatie Hilversum Villa Heideheuvel workshopruimte

Locatie Villa Heideheuvel in Hilversum

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje, feest en zakelijk evenement als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit en activiteiten op maat.

Villa Heideheuvel is een inspirerende plek waar u kunt vergaderen of om uw bijeenkomst, workshop, training en congres te organiseren. De prachtige villa staat midden in de bossen op het Media Park in Hilversum. De locatie beschikt over meerdere multifunctionele vergaderruimtes en TV studio’s waardoor u in al uw behoeften wordt voorzien. Villa Heideheuvel is vooral geschikt voor (zakelijke) evenementen zoals workshops en teambuilding activiteiten en verder ook voor uitje of bedrijfsuitje zoals themadiners en themafeesten. De villa is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op slechts 500 meter afstand van het NS station in Hilversum.

Capaciteit: tot 100 personen
Keuken: Internationaal 
Lunch en diner mogelijk
Hilversum-themadiner,-themafeest,-workshops

Locatie Grand Café Gooiland Hilversum

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Gooiland is een evenementenlocatie gelegen in het centrum van Hilversum waar u de keuze heeft uit verschillende zalen. Zo is er een Grand Café, met twee balkons en een moderne ronde bar in het midden, die geheel kan worden aangepast op een (kleur) thema. Daarnaast is er ook een gezellige foyer en een Bruin Café die een eigen karakteristieke uitstraling hebben. Ook kunt u met uw gezelschap terecht in het Theater waar het podium voor verschillende activiteiten gebruikt kan worden. Daarnaast beschikt het Gooiland ook over diverse vergaderruimtes. U kunt van meerdere zalen gebruik maken, maar ook van een enkele zaal waarbij u alsnog van elk gemak bent voorzien.Uiteraard kunt u ook bij Gooiland terecht voor een hapje en een drankje. Bij deze locatie heeft u de luxe dat u uit verschillende cateraars kunt kiezen voor uw lunch en diner, zodat er altijd iets bij zit dat zowel bij de mensen als het evenement past! Bij Gooiland is er een ruime keuze qua ruimtes en bent u van alle gemakken voorzien! Het maakt niet uit of u voor een bedrijfsuitje, workshop of vergadering of juist een feest komt, het kan allemaal!

Capaciteit: Max 2500 personen
Keuken: Internationaal
Lunch en diner mogelijk
Hilversum-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-themadiner-themafeest-workshop

Locatie Luno Meeting Center Hilversum

Luno Meeting Center is een evenementenlocatie waar u in de verschillende zalen onder andere terecht kunt voor bedrijfsuitje, vergaderingen, presentaties, trainingen jubilea, workshops en diners.

Bij Luno Meeting Center heeft u de keuze uit verschillende zalen waar u met uw gezelschap terecht kunt. De zalen zijn allen stijlvol ingericht en zijn voorzien van de benodigde gemakken. De locatie beschikt ook over een gezellige keuken waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. Deze sfeervolle ruimte heeft een keuken en een ruimte waar u gezellig met een groep kunt zitten en eten. Bij Luno Meeting Center houden ze net zoals wij van een persoonlijke aanpak, service en flexibiliteit. Het unieke van deze locatie is het VIP Dakterras, waar u met mooi weer van het levendige uitzicht kunt genieten.Het Luno Meeting Center is gelegen in het hartje van Hilversum wat erg goed bereikbaar is. Voor zowel kleine als grote groepen kunt u terecht bij deze stijlvolle locatie. U kunt terecht voor veel verschillende activiteiten zoals workshops, diners, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Capaciteit: Max 250 personen
Keuken: Internationale keuken (ambachtelijk bereid)
Lunch en diner mogelijk
Hilversum-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-themafeest-themadiner-workshop

Locatie Studio 21 Hilversum

Studio 21 is een locatie waar veel verschillende activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zo is de locatie uitstekend voor vergaderingen en andere zakelijke evenementen, maar de locatie kan ook worden omgetoverd tot een entertainment studio waar bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, feest, workshop en themadiner kan plaats vinden.

Studio 21 is een bijzondere en stijlvolle locatie waar u en uw gezelschap zeker van onder de indruk zal zijn! Het is een zeer multifunctionele locatie die in een handomdraai kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Studio 21 beschikt over de meest moderne apparatuur en podium en is dan ook een van de meest volledige evenementenlocaties van heel Europa! De locatie heeft een grote zaal met nog enkele subruimtes. Toch nog te klein? Geen probleem, want in combinatie met de andere studio’s op het Mediapark kunt u toch terecht met uw gezelschap!Deze locatie biedt u alles wat u nodig heeft en zal ervoor zorgen dat u zich in een belevenisvolle omgeving waant. Of het nu gaat om een vergadering, evenement of een activiteit zoals een workshop of diner, het kan allemaal!

Capaciteit: Op aanvraag
Keuken: Vernieuwend, verleidelijk en verrassend
Lunch en diner mogelijk
Hilversum-workshop-themafeest-themadiner-teambuilding

Locatie Dorpshoeve Maartensdijk vlakbij Hilversum

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

In een landelijke omgeving kunt u bij Dorpshoeve ongestoord van uw activiteit genieten. U heeft de gehele locatie tot uw beschikking wat betekent dat u geen andere mensen tegen zult komen. Dorpshoeve heeft verschillende inspirerende ruimtes zoals de Jachthut, het Bakhuis of het overdekte loungeterras. Elke ruimte heeft zijn eigen charmes en in overleg kunnen de benodigde faciliteiten worden geplaatst.Als u met uw gezelschap graag wilt lunchen of dineren is dit zeker mogelijk! Smaken verschillen en daarom biedt deze historische boerderij voor verschillende mensen verschillende gerechten aan. U kunt bij Dorpshoeve namelijk genieten van een boerenmaaltijd, een culinaire hoogstandje of u kunt gezellig picknicken in de mooie natuur. Er zijn vele mogelijkheden qua ruimtes, eten en activiteiten. Of u nu graag wilt vergaderen, een training wilt houden, aan teambuilding wilt doen of een workshop wilt laten verzorgen, het kan allemaal op deze locatie!

Capaciteit: Op aanvraag
Keuken: Biologisch
Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte