Naarden bedrijfsuitje, uitje, feest, workshop of zakelijk evenement op de beste locaties in Naarden en omgeving Naarden! U bent welkom!

Naarden-teambuilding-themafeesten-themadiner-workshop

Locatie Vestigingsmuseum Naarden

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Heeft u zich al eens afgevraagd waarom de Vesting Naarden vanuit de lucht een zespuntige stervorm heeft ? Of bent u benieuwd naar de historie van de andere vestingsteden in Nederland ? Dan moet u vooral een bezoek brengen aan dit ondergrondse- en openluchtmuseum. U krijgt hier een uitstekend beeld van de historie van de vestingbouw, de stad Naarden als vestingstad en de Hollandse Waterlinies. Wandelt u daarna eens over de vestingwallen en bekijk de vestingstad vanuit de museumboot. Voor kinderen is er een speurtocht door het museum. Een bezoek om nooit te vergeten: spannend en leerzaam! Misschien wel het leukste en meest speciale wat je er kunt doen is Fortengolf. Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om Vesting Naarden te beleven en te leren kennen als onderdeel van de Hollandse Waterlinie! U kunt het in grote en kleine groepen spelen en het is uitermate geschikt voor vrijgezellenuitje, familie uitje of groepsuitje. Een ideale mix tussen actief en recreatief zijn en ondertussen er nog wat van opsteken ook! Ook leuk en te boeken voor groepen, in combinatie met een rondleiding, rondvaart en/of kanonschot + borrel, lunch, vergadering.

U kunt verder bij Vestingmuseum Naarden terecht voor (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals workshops, themadiners, themafeesten en vooral teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig vlakbij Vestingmuseum Naarden. We heten u er graag welkom!

Capaciteit: Max 150 personen binnen
Keuken: Internationaal, Algemeen
Naarden-themadiner-themafeesten-teambuilding-workshop

Locatie The Upper Deck Naarden

Geschikt voor bedrijfsuitje, themadiner, workshop, zakelijk evenement waaronder brainstormsessie, vergadering, heisessie en andere activiteiten op maat.

The Upper Deck is gevestigd in Waterfront Naarderbos. Vanaf de bovenste verdieping van het riant opgezette gebouw heeft u een vrij uitzicht van ruim 20 kilometer over het Gooimeer.The Upper Deck is de locatie waar alles aan gedaan wordt om uw zintuigen te stimuleren. Zo zijn het de etherische oliën die via luchtkanalen uw reukzin amuseren, de uitstraling van de ruimtes alsmede het uitzicht die uw zicht verblijden, de trendy culinaire versnaperingen van onze chef die uw smaakpapillen een boost geven en het B&O surround systeem voor het gehoor. Deze facetten maken een klein deel uit van het grote geheel waardoor u bij The Upper Deck een sensationeel gevoel beleeft! The Upper Deck is onlangs geheel gerestyled door Eric Kuster.
 In deze ruimte kan er een borrel, lunch, diner of vergadering worden gegeven. Het aangrenzende terras is voorzien van staan tafels en luxe loungesets. Op het terras staat een Borretti barbecue waar onze chef de lekkerste gerechten klaarmaakt. Naast een BBQ kunt u ook genieten van heerlijke walking dinners en sit down dinners.

The Tastingroom is een inspirerende ruimte met uitzicht over de grens van golfclub Naarderbos. Deze ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen, diners en brainstormsessies. Intimiteit staat voorop bij deze ruimte, zo dat hier uw eigen verse bonen koffiemachine tot uw beschikking heeft en u kunt plaatsnemen op witte luxe lederen stoelen. Deze ruimte is van audio visuele middelen voorzien.

The Theatre is geschikt voor presentaties, workshops en creatieve sessies voor groepen vanaf 20 personen. Deze ruimte is voorzien van vele audio visuele middelen. De centrale ligging en voldoende parkeerplaatsen maken de locatie zeer goed bereikbaar.

Capaciteit: tot 300 personen binnen
Keuken: Internationaal
Naarden-themafeest-themadiner-workshop-bedrijfuitje

Locatie Havencafé Gooimeer Naarden

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Havencafé Gooimeer is gelegen op Jachthaven Naarden bij het Naarderbos en is voor iedereen toegankelijk. Het Havencafé is warm ingericht met twee ruime terrassen en een prachtig uitzicht over de jachthaven. Havencafé Gooimeer is tevens toegankelijk voor mindervaliden en is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer, fiets en boot. Er is een ruime parkeergelegenheid en een grote aanlegsteiger om aan te leggen. U kunt verder bij Vestingmuseum Naarden terecht voor (zakelijk) evenement, uitje of bedrijfsuitje zoals workshops, themadiners, themafeesten en vooral teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. We heten u er graag welkom!

Capaciteit: tot 350 personen
Keuken: Internationaal
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte