Bedrijfsuitje Utrecht en zakelijk evenement op de meest geschikte locaties in geheel Utrecht!

Zoekt u voor uw bedrijfsuitje Utrecht of zakelijk evenement in Utrecht de beste locatie?

In en rondom Utrecht vind je er vele! De beste, mooiste en leukste locaties die geschikt voor uw bedrijfsuitje of juist zakelijk evenement. Locaties geschikt voor vele doeleinden. Een congres, vergadering, feest, themadiner, teambuilding activiteit of workshop of welke andere combinatie van doel of uitje dan ook en dat kan natuurlijk allemaal op maat! Locaties waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten en die past bij de sfeer en doelen die u voor ogen heeft! Locaties die daarnaast kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Combineer de meest geschikte locatie met het best passende programma!

Utrecht is de thuisbasis van Art of Events en en is dan ook al jaren dé specialist in Utrecht. We weten er de pareltjes van locaties te vinden! Bedrijfsuitje Utrecht of zakelijke evenement Utrecht? U kunt ons altijd inschakelen! Dat telt voor de locaties maar ook voor de gerichte invulling van uw dag of meerdaagse. Meestal zijn deze activiteiten bedoeld voor training, teambuilding, vermaak of een combinatie hiervan. U vindt ze hier in vele soorten en maten, maar ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Dat telt voor de locaties en dat telt ook voor de activiteiten en programma’s.

De bedrijfsuitjes Utrecht en zakelijke evenementen in Utrecht zijn geschikt voor grote én kleine groepen en zoals gezegd zoeken wij daar graag voor u een passende locatie bij! Ons enige belang daarin is een belang vanuit service overwegingen. Wij verbinden onze activiteiten graag aan locaties die net als wij dezelfde klantwaarden nastreven en willen uitblinken op gebied van prijs, kwaliteit en relatie. Juist in die combinatie kan het verschil gemaakt worden, maar een verdere keuze laten we graag aan u over! We wensen u in ieder geval alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Utrecht ons stadsie!

Locatie in Utrecht Fort Vechten workshopruimte foto 10

Fort Vechten in Bunnik, omgeving Utrecht

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Bijzonder Het Fort is een bijzonder geschikt festivalterrein! Fort Vechten in Bunnik vlakbij Utrecht. Fort Vechten is een prachtig historisch fort in Bunnik gelegen aan de rand van Utrecht. Met recht wordt Fort Vechten als een van de meest bijzondere, historische en sfeervolle locaties gezien in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Fort vechten is het op een na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is maar liefst 17 ha groot en door de grote diversiteit van gewelfde ruimtes, gras en waterpartijen geschikt voor vele evenementen en diverse andere binnen- en buitenactiviteiten.

Er gebeurd veel op de locatie Fort Vechten zoals uitjes en bedrijfsuitjes zoals themafeesten, themadiners, workshops en vooral ook groepsactiviteiten en spelprogramma’s met in meer of mindere mate de insteek van vermaak en teambuilding. Daarnaast is het uitermate geschikt voor zakelijke evenementen en festivals zoals ons eigen festival Met Hart en Ziel! Bijzonder zijn ook de eigen Fort Vechten activiteiten zoals het KinderFort en Vormgevers in Hout. Meer hierover vindt u op: www.fortvechten.nl/evenementen/. Speciale aandacht verder nog voor het speciale Fort vechten All In Arrangement die we samen met hen hebben ontwikkeld voor een ieder die graag een mooi voorstel wilt voor een zeer scherpe prijs waarbij je precies weet waar je aan toe bent!

Capaciteit: tot 5000 personen
Keuken: Internationaal
Lunches, diners en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht aan de klop buiten

Fort aan de Klop Utrecht

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals bijvoorbeeld themadiner, themafeest, workshop en teambuilding activiteiten. Daarnaast voor andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

In de stad, maar toch buiten en eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Fort aan de Klop is een unieke locatie voor een bijeenkomst of feestje met uw familie en vrienden. Het Fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het bomvrije wachthuis uit 1851 is nu een gezellige brasserie en in de oude artillerieloodsen vindt u zalen en een groepsaccommodatie. U kunt zelfs overnachten op de camping of in de herberg.

Fort aan de Klop is bijvoorbeeld geschikt voor zakelijke evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes. Meer specifiek voor workshops, trainingen, vergaderingen, teambuilding activiteiten en themadiners of themafeesten op maat. Fort aan de Klop heeft daarnaast een terecht bekroond terras die je tot de leukste van Nederland kan benoemen. Dat, gezamenlijk met het prachtige groen omzoomd door de Fortgracht, maakt het een genot om na de activiteit na te genieten met een heerlijke BBQ en/of borrel! Fort aan de Klop heeft samen met Art of Events het Fort all in arrangement ontwikkeld.
Deze kunt u vinden via: http://www.artofevents.nl/fort-aan-de-klop/.

Capaciteit: tot 250 personen
Keuken: Internationaal, regionaal
Ontbijt, lunch, brunch, diners, buffetten mogelijk
Locatie Utrecht Koetshuis de Haar

Koetshuis de Haar in Haarzuilen, omgeving Utrecht

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals bijvoorbeeld themadiner, themafeest, workshop en teambuilding activiteiten. Daarnaast voor andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Koetshuis de Haar in Haarzuilen vlakbij Utrecht ligt op een prachtige locatie met een bijzondere sfeer. De keuken is biologisch en zet mooie gerechten op tafel. Deze locatie is de ideale plek voor bedrijven en organisaties die op een bijzondere plek hun feest of meeting willen houden. Koetshuis de Haar kan ook gebruik maken van delen van de groenpartijen van het Kasteel de Haar. Een mooier decor voor uw teambuilding is er bijna niet! Daarnaast beschikt Koetshuis de Haar zelf over een prachtig grasveld. Een ideale plek voor een borrel of BBQ of gewoon om even uit te waaien na uw meeting.

Koetshuis de Haar is vooral geschikt voor gelegenheden als uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor borrels en zakelijke evenementen zoals conferenties, vergaderingen en trainingen. U kunt tegen betaling parkeren op het eigen parkeerterrein. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, houdt u dan rekening met een iets langere reistijd. Art of Events heeft samen met Koetshuis de Haar speciale all in arrangementen ontwikkeld. Informeer naar de mogelijkheden via het kantoor van Art of Events!

Capaciteit: tot 175 personen
Keuken: Internationaal, regionaal
Lunch, brunch, diner, buffetten mogelijk
Locatie Utrecht Het Oude Tolhuys in Utrecht themdiner 2

Het Oude Tolhuys Utrecht

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals bijvoorbeeld themadiner, themafeest, workshop en teambuilding activiteiten. Daarnaast voor andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Het Oude Tolhuys is gelegen aan de rand van de stad Utrecht en heeft een sfeervolle en in sommige ruimtes rustieke uitstraling. U kunt hier genieten van een gastvrije sfeer en de meest uiteenlopende evenementen zijn mogelijk op deze locatie.

Het Oude Tolhuys is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tevens beschikt het over een eigen parkeerterrein en is het verrassend goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De ligging van locatie Het Oude Tolhuys maakt het ook mogelijk om het te combineren met teambuilding activiteiten in het er vlakbij gelegen prachtige landgoed en bos van Amelisweerd.

Art of Events biedt, naast haar reguliere teambuilding en spel activiteiten in Amelisweerd, onder andere Bosgolf en Klootschieten aan. Ideaal als u na een vergadering even actief wilt uitwaaien of gewoon even lekker met uw groep of familie iets leuks wilt doen voordat u gaat borrelen of eten bij Het Oude Tolhuys!

Capaciteit: tot 500 personen
Keuken: Frans, Spaans, Bourgondisch
Ontbijt, lunch, brunch, diner, buffetten mogelijk
 Citysense in Utrecht

City Sense Utrecht

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals bijvoorbeeld themadiner, themafeest, workshop en teambuilding activiteiten. Daarnaast voor andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

City Sense is dé hotspot van Utrecht. Deze multifunctionele evenementenlocatie bezit een hoog kwaliteitsniveau met oog voor detail en techniek. Gastvrijheid en culinaire invullingen met duurzame materialen, voorzien van een stijlvol meubilair maakt deze locatie bijzonder. Uniek is ook de vierdimensionale beleving die voor de gast wordt gecreëerd. CitySense onderscheidt zich door haar 20 meter lange projectiewand waar interactieve presentaties en content op maat kunnen worden weergegeven. De standaard voorziening voor geursensatie maakt de 4 dimensionale beleving compleet. Verder beschikt het over een prominent aanwezige bar van 13 meter en is voorzien van een open belevingskeuken.

City Sense is vooral geschikt voor zakelijke evenementen zoals conferenties, vergaderingen, kick off’s, of productpresentaties, maar ook voor speciale vormen van bedrijfsuitjes zoals feesten en themafeesten, diners en themadiners en interactieve workshops maar ook als startlocatie voor één van de city adventures in Utrecht voor grotere groepen. CitySense is gelegen in de binnenstad van Utrecht op minder dan 10 minuten vanaf het Centraal Station. Binnen 5 minuten loopafstand zijn twee parkeergarages met voldoende parkeergelegenheid. CitySense biedt zijn relaties uitrij kaarten voor de dag voor een gereduceerd tarief.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Frans, Grand Café
Lunch, diner, buffetten mogelijk
Locatie Utrecht stadskasteel Oudaen in Utrecht

Stadskasteel Oudaen Utrecht

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals bijvoorbeeld themadiner, themafeest, workshop en teambuilding activiteiten. Daarnaast voor andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Oudaen is een historisch stadskasteel uit de 13e eeuw met een sfeer- en stijlvolle ambiance aan de Oudegracht. Dit bijzondere monument kent een veelbewogen geschiedenis: ridders en machtige patriciërs bewoonden het pand en in de 19e eeuw en 20ste eeuw fungeerde het als oude mannen- en vrouwenhuis. Het Middeleeuwse Stadskasteel beschikt onder andere over een Grand Café, een à la carte Restaurant, een theater, diverse zalen en een eigen brouwerij. Stadskasteel Oudaen ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: max 300 personen
Keuken: Frans, Grand Café
Lunch, diner, buffetten mogelijk
Locatie Utrecht Workshop ruimte Filemon en Baucis

Filemon en Baucis Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma  en zakelijk evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentaties en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Restaurant Filemon en Baucis is een modern ingericht en veelzijdige locatie gelegen in het centrum van Utrecht. U kunt hier heerlijk eten in een sfeervolle ambiance en daarna lekker loungen. ‘s Avonds is de Filemon en Baucis een van de betere uitgaansgelegenheden van Utrecht. Filemon en Baucis ligt op 15 minuten lopen van het Centraal Station en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: max 300 personen
Keuken: regionaal
Lunch, diner, buffetten mogelijk
mereveld2

Boerderij Mereveld Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma en zakelijk evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie.

Boerderij Mereveld vlakbij Utrecht is een sfeervolle 19e eeuwse hoeve, gelegen tussen de weilanden en bossen Amelisweerd en Rhijnauwen, direct aan de golfbaan. Het heeft een historische uitstraling en een bijzonder en stijlvol interieur. Doordat het een landelijke ligging heeft, geeft het een besloten sfeer aan uw evenement.
Boerderij Mereveld is geschikt voor zakelijke evenementen zoals conferentie, vergadering, kick off, product presentatie en recepties maar ook voor een breed scala van bedrijfsuitjes en uitjes zoals themadiners, themafeesten en workshops, maar ook sommige teambuilding activiteiten. Er is een ruime eigen parkeergelegenheid en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Capaciteit: max 900 personen
Keuken: Frans en internationaal
Lunch, diner, buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Het Vechthuis in Utrecht

Het Vechthuis Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma en zakelijk evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Aan de oever van het Utrechtse riviertje de Vecht ligt, vlak naast het stadscentrum van Utrecht, Party- en Congrescentrum Het Vechthuis. Het Vechthuis heeft diverse prettige en ruime zalen. Elk van de maar liefst negen zalen heeft zijn eigen sfeer. Het Vechthuis ligt niet te ver op loopafstand van het centrum van Utrecht en de looproute is ook nog eens door één van de leukste stukjes in Utrecht! Verder is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: max 500 personen
Keuken: Frans en internationaal
Diner, buffetten en catering mogelijk
LOCATIE IN UTRECHT Hotel Mitland

Hotel Mitland Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma en zakelijk evenement zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Hotel Mitland is een rustig gelegen 4-sterren hotel in een prachtig park aan de rand van Utrecht. Het hotel beschikt over 139 luxe ingerichte kamers en suites, een eigen restaurant, vergadercentrum en bowlingcentrum. Gelegen op 10 minuten rijden van het stadscentrum en nabij diverse uitvalswegen is het de ideale locatie voor een zakelijk overleg in combinatie met een overnachting. Hotel Mitland heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Capaciteit: max 2000 personen
Keuken: Internationaal
Ontbijt, brunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht, De Grote Catacomben

De Grote Catacomben Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

De Grote Catacomben is gelegen in het hartje van Utrecht en ligt aan de prachtige Oudegracht. De locatie Grote Catacomben is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals feesten en themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook als startlocatie van één van de city adventures in Utrecht. In de nabije omgeving bevindt zich een parkeergarage en de locatie ligt op 15 minuten vanaf het Centraal Station.

Capaciteit: Op aanvraag
brasserie domplein utrecht

Brasserie Domplein (Utrecht locatie)

Geschikt voor activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop en zakelijk evenement zoals conferentie, vergadering en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

In het centrum van Utrecht, recht onder de Dom, vindt u deze gezellige, warme Brasserie. Voor een ontbijt in de morgen, een heerlijke lunch of ’s avonds genieten van een compleet diner. U kunt bij Brasserie Domplein ook terecht voor een feestelijk of zakelijk evenement en voor bijeenkomsten. Naast het café-restaurant kunt u onder andere een ruimte afhuren met eigen entree waar u met een groep in een besloten sfeer kunt genieten. Brasserie Domplein ligt op 15 minuten lopen van het centraal station en u kunt parkeren in nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: max 80 personen
Keuken: Regionaal
Lunch, diners en catering op maat mogelijk
Locatie in Utrecht de Abrikoos

De Abrikoos Utrecht

Geschikt voor veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma en zakelijk evenement zoals vergadering en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Tapas restaurant de Abrikoos in Utrecht is een bijzondere historische locatie waar u gezellig kunt lunchen en dineren. U kunt bij Tapas Restaurant Abrikoos in drie unieke werfkelders of op het terras aan de Oudegracht dagverse mediterrane tapas eten en passende wijnen drinken. De warme sfeer en de gastvrije service zorgen voor ontspannen genieten! Door de centrale ligging en de unieke werfkelders is dit de ideale locatie voor uw evenement.

Capaciteit: max 80 personen
Keuken: Mediterraans
Lunches, diner, buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Anafora Parkrestaurant

Parkrestaurant Anafora Leidse Rijn, omgeving Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje  zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma en zakelijk evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Anafora is een prachtig restaurant gelegen in het hart van het Maximapark aan de westkant van Utrecht. Het park ter grootte van de binnenstad van Utrecht is een oase van rust waar iedereen kan wandelen, sporten, fietsen of luieren. Anafora Parkrestaurant is een plek waar een ieder zich thuis zal voelen. Gezellig, informeel maar wel met stijl. Laat u verrassen door het heerlijke huisgemaakte en biologische eten en de vele mogelijkheden als het gaat om het vieren van een gelegenheid midden in de groene en waterrijke omgeving en de unieke architectuur. Anafora is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: max 200 personen
Keuken: Mediterraans en internationaal
Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Restaurant Dock 154

Restaurant Dock 154 Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma en zakelijk evenement zoals vergadering en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

In het hartje van Utrecht, direct aan de werf van de Oudegracht vind je DOCK 154. Het restaurant is gevestigd in één van de historische werfkelders van Utrecht. Restaurant Locatie Dock 154 ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en is goed te bereiken met de bus. Parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: max 80 personen
Keuken: Frans, mediterraans en internationaal
Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Restaurant Walden

Bar Restaurant Walden Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals  themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma’s, borrel en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

De kaart van Walden in Utrecht is verrassend anders. Klassieke recepten worden afgewisseld met heerlijke gerechten uit de gehele wereld. Het restaurant is beschikbaar voor 35 personen en met grote groepen kun je altijd dineren in de sfeervolle historische kelder. Walden ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station en is goed te bereiken met de bus. Parkeren kun je in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: max 100 personen
Keuken: internationaal
Lunch en diner mogelijk
Locatie in Utrecht Restaurant Griftpark

Restaurant Griftpark Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, spelprogramma  en zakelijke evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Midden in het Griftpark aan de rand van het centrum van Utrecht staat Griftpark 1. Hier kan men terecht voor een gezellige diner in een ontspannen ambiance. Griftpark 1 beschikt over een restaurant op de begane grond, een groot terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park, maar ook over een groot dakterras met een prachtig uitzicht over het park en de skyline van Utrecht. U kunt heerlijk genieten van een Franse keuken met mediterrane invloeden.Het Griftpark is op loopafstand van centrum Utrecht en daarnaast goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeerfaciliteiten. Een enorme plus is natuurlijk het prachtige Griftpark die van elke teambuilding activiteit een waar genot maakt!

Capaciteit: diner tot 140 personen, feest tot 170 personen
Keuken: Frans en internationaal
Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Restaurant Zuiver Gastvrij

Restaurant Zuiver Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, borrel, spelprogramma  en zakelijk evenement zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Restaurant Zuiver is gelegen in een oude boerderij in Utrecht. Het heeft een sfeervolle uitstraling en staat voor gezelligheid en lekker eten. Deze bijzondere en authentieke locatie zorgt ervoor dat uw evenement uniek wordt. Naast het restaurant zijn er ook twee stijlvolle vergaderruimtes. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Capaciteit: diner max. 120 personen, feest max. 190 personen
Keuken: internationaal
Lunch, brunch, diner en buffetten mogelijk
locatie in Utrecht Den Draeck in Utrecht

Restaurant Den Draeck Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themadiner, workshop, groepsactiviteit, borrel, spelprogramma en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Restaurant Den Draeck is een bijzonder restaurant in het hartje van Utrecht. De middeleeuwse aankleding zorgt ’s avonds, als de kaarsen branden, voor een warme sfeer waarin het goed tafelen is. De menukaart mag er zijn en is in Utrecht berucht om zijn vaak hilarische omschrijvingen van de verschillende gerechten.  U kunt uw auto parkeren in de nabij gelegen parkeergarage en het Centraal Station ligt op 10 minuten lopen.

Capaciteit: max 55 personen
Keuken: steengrill en internationaal
Lunch, buffetten en diner mogelijk
Locatie in Utrecht Grand cafe Maria

Grand café Maria Utrecht

Geschikt voor veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, borrel en zakelijke evenementen zoals conferentie, vergadering en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht.

Maria is een gezellig grand café in Utrecht met Spaanse/Mediterraanse invloeden. De inrichting is stijlvol en de kaart biedt voornamelijk Spaanse tapas en gerechten. Lekker eten met gezellig drinken en in de weekenden lekker dansen. Grand Café Maria ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en is goed te bereiken met de bus. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: diner tot 60 personen en feest tot 100 personen
Keuken: Spaans en mediterraans
Diner, Buffet en catering mogelijk
Locatie Utrecht Fort Ruigenhoek

Fort Ruigenhoek Utrecht

Geschikt geschikt voor speciale evenementen zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje waaronder workshop, maar ook groepsactiviteit, spelprogramma en teambuilding activiteit. 

Fort Ruigenhoek is een bijzondere historische en sfeervolle locatie in provincie Utrecht. Het is in de jaren 1869 en 1870 gebouwd ten westen van het dorp Groenekan als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het fort bestaat uit diverse gebouwen alwaar alle voorzieningen aanwezig zijn.
Fort Ruigenhoek is niet standaard open en/of beschikbaar maar op aanvraag geschikt voor speciale evenementen zoals uitjes en bedrijfsuitjes, workshops, maar ook groepsactiviteiten, spelprogramma’s en teambuilding activiteiten in Utrecht. Bij alles is bepalend of er toestemming is van eigenaar Staatsbosbeheer. Bedenk daarbij dat het Fort in de ecologische hoofdstructuur ligt hetgeen bepalend is voor de aard van de activiteiten.

Capaciteit: tot 500 personen
Keuken: Internationaal
Lunch, diner en buffet mogelijk
Locatie in Utrecht Grand cafe Lebowski

Grand café Lebowski Utrecht

Geschikt voor veel activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, borrel en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht. 

Lebowski is gevestigd aan het historische Domplein in Utrecht. Het Domplein is een prachtige plek om lekker te zitten en Lebowski is de plek terwijl u geniet van een lekkere kop koffie, een verrukkelijke lunch, een heerlijke high tea, een smakelijk diner of een lekkere borrel. Kortom even bijkomen van een drukke dag en u helemaal thuis voelen.Grand Café Lebowski is onder andere geschikt voor verschillende evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners en teambuilding activiteiten, maar ook als startlocatie van één van de city adventures in Utrecht. Vanaf het Centraal Station is het 15 minuten lopen, sneller ben je met de fiets. Komt u met de auto dan kunt u parkeren in de dichtbij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Ontbijt, brunch, lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Nieuwegein vlakbij Utrecht

Down Under Recreatie in Nieuwegein, omgeving Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals themafeest, themadiner, workshop, borrel, groepsactiviteit, spelprogramma. 

Down Under Recreatie is één van mooiste horecalocaties in de buurt van Utrecht. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat Down Under een prachtig decor is voor uw evenement. De locatie bestaat uit een groot aantal faciliteiten waaronder een restaurant, beachclub, meerdere vergaderruimtes en een strand. De combinatie van uitstekende faciliteiten en een prachtige omgeving bevorderd de kwaliteit van uw activiteit. Down Under is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Australisch en Internationaal
Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Atelier De Werkvloer

Atelier De Werkvloer Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals bedrijfsuitje Utrecht en uitje zoals workshop, groepsactiviteit, en zakelijke evenementen zoals conferentie, vergadering en als start locatie voor een cityadventure in Utrecht. 

Atelier de Werkvloer is een unieke locatie aan het museumkwartier in de oude binnenstad van Utrecht. De locatie bestaat uit een grote stijlvolle ruimte die zich leent als creatieve omgeving voor uw activiteit. Locatie en Atelier de Werkvloer is uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: op aanvraag
Locatie vlakbij Utrecht in Nieuwegein

Meeting District Nieuwegein, omgeving Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals themafeest, themadiner, workshop, groepsactiviteit, borrel, spelprogramma en zakelijke evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie. 

Meeting District is een multifunctionele locatie gelegen in Nieuwegein bij Utrecht. De locatie heeft een sfeervolle en intieme uitstraling waardoor uw evenement een speciaal en uniek karakter krijgt. Door de multifunctionaliteit van de ruimtes zijn er diverse mogelijkheden denkbaar voor uw evenement. Meeting District is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunch, diner en catering mogelijk
Locatie in Utrecht centraal museum in utrecht

Centraal Museum Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals themafeest, themadiner, workshop, borrel en zakelijke evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie.

Het Centraal Museum bestaat sinds 1838 en is het oudste stedelijk museum in Nederland. Gevestigd in het voormalig middeleeuws Agnietenklooster, vindt u er oude en moderne kunst, mode, stadsgeschiedenis en vormgeving, waaronder de grootste Rietveld-collectie ter wereld en het Dick Bruna huis. Voor elke ontvangst, bijeenkomst of vergadering heeft het Centraal Museum een passende ruimte.
Het Centraal Museum telt verschillende vergaderruimtes waardoor de locatie vooral geschikt is voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten, maar ook voor zakelijke evenementen en als startlocatie voor één van de city adventures in Utrecht.

Capaciteit: tot 500 personen
Keuken: Regionaal
Lunch mogelijk
Locaties in Utrecht Descartes

Het Descartes Centrum Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals themafeest, themadiner, workshop, borrel en zakelijke evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie.

Het Descartes-Centrum is gevestigd op de elfde verdieping van het Matthias van Geurs gebouw in Utrecht. Deze exclusieve locatie telt meerdere vergaderzalen met uitzicht over Utrecht, De Uithof en de Utrechtse Heuvelrug. De verschillende zalen zijn variërend in grootte en hebben allen een eigen karakter en uitstraling. Descartes is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: meerdere mogelijkheden, op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunch, diner en catering mogelijk
Locatie in Utrecht in de driehoek

In de Driehoek Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals workshop en zakelijke evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie.

In de Driehoek is een kleinschalig, maar overzichtelijk vergadercentrum in hartje Utrecht. Het historische karakter en uitstraling van de verschillende zalen zorgt voor een representatieve sfeer en kwaliteit voor uw evenement. Iedereen voelt zich direct thuis en er kan uitstekend gewerkt worden.
In de Driehoek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt parkeren in een parkeergarage in de omgeving.

Capaciteit: tot 60 personen
Keuken: Internationaal
Hapjes, lunch en diner mogelijk
Locatie in Utrecht Hotel Mary K

Hotel Mary K Utrecht

Geschikt voor activiteiten zoals workshop en zakelijke evenement zoals conferentie, vergadering.

Het Mary K Hotel is een luxe arthotel gevestigd in een historisch pand aan de Oudegracht. Het hotel staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dat is terug te zien in de inrichting en het interieur van het hotel. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en worden er biologische en streekproducten geserveerd.Naast het hotel is er ook een werfkelder die zich uitstekend leent voor zakelijke evenementen en workshops. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt parkeren in de nabij gelegen parkeergarages.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Biologisch en Streekproducten
Catering mogelijk
Locatie in Utrecht moira zaal verhuur

Moira Utrecht

Geschikt voor heel veel activiteiten zoals uitje en bedrijfsuitje zoals themafeest, themadiner, workshop, borrel en zakelijke evenement zoals conferentie, vergadering, productpresentatie.

Deze mooie zaal ligt in een prachtig grachtenpand in hartje Utrecht. De uitstraling is warm, met veel houtwerk en een mooi balkon. Moira is een stichting die zich ten doel stelt cultuur te bevorderen in theatrale en sociale zin. Naast huisvesting heeft het pand van de stichting Moira twee publieke doeleinden, namelijk de Moira Expo en de Moira zaal.
Moira is geschikt voor zakelijke evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Utrecht. Er is een parkeergarage in de buurt en is goed per openbaar vervoer bereikbaar.

Capaciteit: tot 250 personen

Keuken: Op aanvraag

 Locatie in Utrecht Muziekcentrum Vredenburg

Muziekcentrum Centrum Leidsche Rijn, omgeving Utrecht

Geschikt met name voor zakelijke evenementen zoals bedrijfspresentatie, receptie en borrel, maar ook voor andere evenement zoals bedrijfsuitje Utrecht.


Muziekcentrum Vredenburg is een muziektheater gelegen in het centrum van Utrecht. Het is vernoemd naar de 16e eeuwse dwangburcht Vredenburg. In 2007 is het muziekcentrum wegens een grondige verbouwing gesloopt voor de bouw van een nieuw muziekpaleis. Het huidige muziektheater is hierdoor tijdelijk verplaatst en gevestigd naar de rand van Utrecht in Leidsche Rijn. Hier vinden vooral concerten plaats. Locatie Vredenburg Utrecht heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Capaciteit: tot 1548 personen
Keuken: Internationaal
Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Grieks restaurant Rhodos

Grieks Restaurant Rhodos Utrecht

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Utrecht zoals themadiner en themafeest maar ook als startlocatie voor een cityadventure in Utrecht.

Bij dit Griekse restaurant in Utrecht is het elke dag zomer. Beleef de Griekse cultuur genietend in een intieme sfeer. Restaurant Rhodos bevindt zich in het historische hart van Utrecht. De bijbehorende werfkelder, waar in de jaren zestig de fameuze jazzclub Persepolis gevestigd was, is recentelijk geheel opnieuw ingericht als een te reserveren groeps- en feestruimte. Restaurant Rhodos ligt op 10 minuten van het centraal station en is goed te bereiken per bus. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: max. 120 personen
Keuken: Grieks
Diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht San Siro

Restaurant San Siro Utrecht

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Utrecht zoals themadiner, themafeest en teambuilding activiteit, maar ook voor workshop, borrel en als startlocatie voor een cityadventure in Utrecht.

San Siro in Utrecht is een locatie waar genieten, beleven en gezelligheid centraal staat. Het is een bruisende, levende en sfeervolle locatie met een gezellige uitstraling. Het heeft onder andere de beschikking over een sfeervolle ruimte op de bovenverdieping, met eigen bar en een dakterras met uitzicht op de Dom. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een feest of een borrel.
San Siro ligt op 15 minuten lopen van het centraal station. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: max. 100 personen
Keuken: Mediterraans en Italiaans
Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie in Utrecht Lunchroom Sector 3

Lunchroom Sector 3 Utrecht

Geschikt voor zakelijke evenement, uitje of bedrijfsuitje Utrecht zoals themalunch, maar verder ook als start voor een cityadventure in Utrecht.

Sector 3 ligt op een sfeervolle locatie in het museumkwartier midden in Utrecht. Er heerst een huiselijke sfeer en in de lunchroom kunt u genieten van allemaal lekkernijen. U proeft de sfeer van het museumkwartier en de binnenstad. De locatie biedt uitzicht over de Oude Gracht en heeft een speciale werfkelder beschikbaar voor groepen tot 40 personen. Sector 3 verder ook geschikt als start van één van de city adventures in Utrecht. Er is een bushalte vlakbij een bushalte en u kunt parkeren in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: tot 40 personen
Keuken: Internationaal
Lunch mogelijk
Locatie in Utrecht Silverijn

Silverijn Utrecht

Geschikt voor zakelijke evenementen zoals vergadering, congres, receptie en borrel maar ook voor uitje en bedrijfsuitje Utrecht zoals workshop en in mindere mate ook themadiner en als start voor een cityadventure in Utrecht.

Silverijn is een vergader- en congresaccommodatie gevestigd in Utrecht. Deze authentieke locatie biedt een stijlvolle en rustige omgeving die de kwaliteit van uw evenement bevordert. Uniek aan deze locatie zijn de grote en prachtige zalen. Silverijn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Capaciteit: tot 120 personen
Keuken: Internationaal
Lunch, diner, catering en buffetten mogelijk
Locatie in Uteecht The Basket

Grand Café The Basket Utrecht

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Utrecht zoals themadiner, themafeest en teambuilding activiteit, maar verder ook voor zakelijke evenementen en als start voor een cityadventure in Utrecht. 

The Basket is gevestigd in De Uithof in Utrecht. Dit drukbezochte Grand Café is een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels. De gezellige en gastvrije sfeer die heerst in het café maakt, samen met het mooie pand, The Basket tot een unieke locatie voor uw evenement.De flexibiliteit en het legio aan mogelijkheden maakt het café vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor zakelijke evenementen en als start voor city adventures in Utrecht. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Capaciteit: tot 500 personen
Keuken: Internationaal
ontbijt, lunch, diner en buffetten mogelijk

The Colour Kitchen Utrecht

Geschikt voor verschillende zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Utrecht zoals themadiner, themafeest, workshop en teambuilding activiteit, maar ook voor borrels, receptie, cursus en als start voor een cityadventure in Utrecht.

The Colour Kitchen is gevestigd in een oude school in Utrecht. Deze sfeervolle locatie staat centraal voor positieve energie en wereldse gerechten. Met onder andere een prachtige zaal en een sfeervol theater is deze locatie functioneel voor het geven van diverse evenementen. The Colour Kitchen is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: max 350 personen
Keuken: authentieke internationale gerechten, maar ook de combinatie van onbekende wereldse smaken.
Lunch, diner, buffetten, catering mogelijk
 Locatie in Utrecht Toque Toque

Toque Toque Utrecht

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Utrecht zoals themadiner, themafeest en teambuilding activiteit, maar verder ook voor receptie, borrel, vergadering en als start voor een city adventure in Utrecht.

Toque Toque is een eigentijds café in het centrum van Utrecht. Gelegen in een monumentaal pand aan de Oudegracht wordt de sfeer van het interieur bepaald door nieuwe en oude elementen gecombineerd met warme kleuren. Het beschikt over een unieke en historische werfkelder met een geweldige uitstraling.
Toque Toque leent zich prima voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor recepties, borrels, vergaderingen en als start voor één van de city adventures in Utrecht.

Capaciteit: diner maximaal 40 personen, borrel en feest maximaal 100 personen
Keuken: Mediterraans, kip
Ontbijt, lunch, brunch, diner, buffetten, catering mogelijk
 Locatie in Utrecht Villa Jongerius

Villa Jongerius Utrecht

Geschikt voor kleinere zakelijk evenementen en uitje en bedrijfsuitje Utrecht als feest, themadiner en workshop, maar ook als start voor een cityadventure in Utrecht. 

Villa Jongerius is een rijksmonument met internationale bekendheid gevestigd in Utrecht. De villa, met haar exotische uitstraling, telt meerdere multifunctionele ruimtes die gebruikt worden voor diverse evenementen. Alle ruimtes hebben een eigen unieke sfeer en uitstraling waar service, gastvrijheid en ontmoeting centraal staan. Villa Jongerius is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: diner op aanvraag, feesten tot 250 personen
Keuken: Internationaal
Lunch en diner mogelijk
 Locatie in Utrecht Vredenburg Leeuwenburgh Utrecht

Vredenburg Leeuwenbergh Utrecht

Geschikt voor bedrijfsuitje Utrecht, maar ook met name voor muziek evenementen zoals concert en voorstelling maar ook voor zakelijk evenement, conferentie, vergadering en andere meeting en als start voor een city adventure in Utrecht.

Vredenburg Leeuwenbergh is  een uniek middeleeuws gebouw in het hart van het Utrechtse Museumkwartier. Sinds 2004 doet Leeuwenbergh dienst als podium voor culturele en representatieve activiteiten. Sinds een aantal jaar is Leeuwenberg verhuurd aan Muziekcentrum Vredenburg dat de zaal tot de ingebruikname van het Muziekpaleis ter vervanging van de kleine concertzaal zal gebruiken. De sfeervolle ambiance en uitstekende akoestiek maken Vredenburg Leeuwenbergh tot een ideale concertlocatie. Vredenburg Leeuwenbergh is goed te bereiken met het openbaar vervoer en u kunt parkeren in één van de nabij gelegen parkeergarages.

Capaciteit: tot 250 personen
Keuken: Internationaal
Diner en buffetten op aanvraag.
Locatie in Utrecht Winkel van Sinkel

De Winkel van Sinkel Utrecht

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Utrecht zoals workshop, themadiner en themafeest, maar verder ook voor zakelijke evenementen zoals conferentie, borrel, vergadering, receptie en als start voor een cityadventure in Utrecht.

Dit cultureel culinair warenhuis gelegen aan de Oude Gracht is een grand café, restaurant, cultureel centrum en winkel in één. Het Grandcafé met haar wandvitrines ademt de sfeer van het oude warenhuis. Een mooi detail is het daglicht dat via het indrukwekkende monumentale glazen dak naar binnen valt. Er is ook een binnentuin waar je een oase van rust kunt vinden. De Winkel van Sinkel wordt in het weekend trouwens een gezellige dansgelegenheid en ook vind je hier één van de beste terrassen aan de Utrechtse Oudegracht.

Capaciteit: tot 1400 personen
Keuken: Frans-internationaal
Lunch, diner, buffetten mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte