Bedrijfsuitje Amersfoort of zakelijk evenement op de beste locaties in Amersfoort en omgeving!

Zoekt u voor uw bedrijfsuitje Amersfoort of zakelijk evenement in Amersfoort de beste locatie?

In en rondom Amersfoort vindt u er vele! De beste, mooiste en leukste locaties die geschikt zijn voor uw bedrijfsuitje Amersfoort of juist zakelijk evenement. Locaties geschikt voor vele doeleinden. Een congres, vergadering, feest, themadiner, teambuilding activiteit of workshop of welke andere combinatie van doel of uitje dan ook en dat kan natuurlijk allemaal op maat! Locaties waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten en die passen bij de sfeer en doelen die u voor ogen heeft! Locaties die daarnaast kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Combineer de meest geschikte locatie met het best passende programma!   

Bedrijfsuitje Amersfoort of zakelijke evenement Amersfoort? U kunt ons altijd inschakelen! Dat telt voor de locaties maar ook voor de gerichte invulling van uw dag of meerdere dagen. Meestal zijn deze activiteiten bedoeld voor trainingen, teambuilding, vermaak of een combinatie hiervan. U vindt ze hier in vele soorten en maten, maar ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, originaliteit, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Dat telt voor de locaties en dat telt ook voor de activiteiten en programma’s.

De bedrijfsuitjes Amersfoort en zakelijke evenementen in Amersfoort zijn geschikt voor grote én kleine groepen en zoals gezegd zoeken wij daar graag voor u een passende locatie bij! Ons enige belang daarin is een belang vanuit service overwegingen. Wij verbinden onze activiteiten graag aan locaties die net als wij dezelfde klantwaarden nastreven en willen uitblinken op prijs, kwaliteit en relatie. Juist in die combinatie kan het verschil gemaakt worden, maar een verdere keuze laten we graag aan u over! Art of Events kent Amersfoort op z’n duimpje en kan daardoor uw bedrijfsuitje, ander uitje of zakelijk evenement op elke daarvoor geschikte locatie in Amersfoort vorm geven. We wensen u hoe dan ook alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Amersfoort Keistad!

Locatie in Amersfoort Restaurant de Kabouterhut

Restaurant De Kabouterhut in Amersfoort

Geschikt voor bedrijfsuitje Amersfoort, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.


De Kabouterhut in Amersfoort is een begrip in Amersfoort en omstreken. De op ambachtelijke wijze bereide pannenkoeken worden zeer gewaardeerd door de gasten. Naast een Pannenkoekenhuis is de Kabouterhut ook een Kipspecialiteitenrestaurant en beschikt het over een unieke zaal, geheel in Middeleeuwse stijl. Het restaurant is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Amersfoort zoals themadiners, themafeesten, workshops en spelprogramma’s met de nadruk op teambuilding, maar verder ook voor verschillende zakelijke evenementen als vergaderingen, cursussen en recepties.

De Kabouterhut in Amersfoort is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren kunt in de nabij gelegen parkeerfaciliteiten.

Capaciteit: 275 zitplaatsen
Keuken: Pannenkoeken, algemeen en kip
Lunch, diner en catering mogelijk

 

Locatie in Amersfoor De Observeant

Stadscafé De Observant in Amersfoort

Geschikt voor bedrijfsuitje, bedrijfsuitje Amersfoort, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.   


De Observant in Amersfoort is gelegen aan het Stadhuisplein en beschikt onder andere over een stadscafé met een aangrenzende galerij waardoor er ruimte is voor een groot feest, borrel of bruiloft. Ook heeft De Observant een ruim aanbod in zaalverhuur voor al uw vergaderingen, recepties, workshops of bedrijfspresentaties. De Observant is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Amersfoort zoals themafeest, borrel, workshop en teambuilding activiteiten, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen en recepties in Amersfoort.

De Observant is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarages.

Capaciteit: Op aanvraag
Keuken: Nationaal
Lunch mogelijk
Locatie in Amersfoor de Amershof

Zalencentrum de Amershof in Amersfoort

Geschikt voor bedrijfsuitje Amersfoort, uitje, workshop, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.


De Amershof in Amersfoort is gevestigd in een herenhuis uit de negentiende eeuw. Gelegen in het centrum van Amersfoort kunt u in het restaurant rustig genieten van een hapje en een drankje. Het zalencentrum beschikt over meerdere ruimtes voor kleine en grote gezelschappen. De Amershof in Amersfoort is vooral geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Amersfoort zoals een workshop, maar ook voor zakelijke evenementen als cursussen en vergaderingen.
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: 70 personen
Keuken: Internationaal
Lunch en diner mogelijk
Locatie in Amersfoort zandfoort aan de Eem in Amersfoort

Zandfoort aan de Eem in Amersfoort

Geschikt voor bedrijfsuitje Amersfoort, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.


Zandfoort aan de Eem, gelegen in het creatieve hart van Amersfoort, is een uniek wereldrestaurant, een gezellige bar, een danslocatie en strandtent. Op deze bijzondere locatie voelt u zich helemaal thuis met vrienden, familie of collega’s. De sfeervolle ambiance en de prettige omgeving dragen bij aan een succesvol evenement. Zandfoort aan de Eem is voor veel gelegenheden geschikt zoals uitje of bedrijfsuitje Amersfoort zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor zakelijke evenementen, spelprogramma’s en als start voor een city adventure in Amersfoort.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, maar de locatie is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Capaciteit: 250 personen
Keuken: Internationaal
Lunch, diner en buffetten mogelijk

 

Locatie-Utrecht-in-Amersfoort-Rijtuigenloods

De Rijtuigenloods in Amersfoort

Geschikt voor bedrijfsuitje Amersfoort, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

 

De Rijtuigenloods is een locatie die alles in huis heeft om een evenement te doen slagen! U kunt de verschillende ruimtes inrichten zoals u het wilt. Alles kan worden ingevuld zodat het past bij het evenement en zoals u dat graag ziet! Deze authentieke industriële evenementenlocatie heeft zelfs een spoor door de loods lopen waar u zelfs naar eigen invulling gebruik van kunt maken! Ook voor een congres of een ander zakelijk evenement heeft u alle mogelijkheden om het evenement boeiend en leuk te maken. Uw gezelschap zal versteld staan door de uistraling van de locatie! Het is zelfs mogelijk om uw evenement plaats te laten vinden in een trein waarbij elk station het vertrek- of eindpunt van uw evenement kan zijn. En met de verschillende cateraars waar u uit kunt kiezen, maakt u het helemaal af! Het maakt niet uit of het voor een kleine of grote groep is; u kunt altijd terecht voor een uitje of bedrijfsuitje Amersfoort zoals een workshop, themafeest en diner, jubileum en ook voor andere zakelijke evenementen.

Capaciteit: 2000 personen
Keuken: Divers
Lunch en diner mogelijk

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte