Bedrijfsuitje of zakelijk evenement op de beste locaties in Culemborg en omgeving Culemborg!

Culemborg is bovenal een gezellige stad met veel historie, een haventje en een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor een uitje, bedrijfsuitje, feest, workshop, themadiners, maar ook buitenlocaties voor het leuke spelprogramma’s of de originele  teambuilding activiteit waar je bovendien voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Verder vindt u er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!
Locaties waar je ook prima zakelijke evenementen kunt houden zoals bijvoorbeeld een conferentie, vergadering, borrel, receptie, productpresentatie en andere evenementen op maat.
Maatwerk en arrangementen voor een bedrijfsuitje gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje in Culemborg is geschikt voor grote én kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Culemborg!
Locaties inUtrecht omgeving Culemborg voor bedrijfsuitjes

UniePlaza in Culemborg (Culemborg Locatie)

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje en zakelijke evenementen als workshops, teambuilding activiteiten en activiteiten op maat.Culemborg is een kleine gemeente gelegen tussen Utrecht en Den Bosch. Hier vind je Unieplaza, een modern, stijlvol ingericht vergader/ congrescentrum. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal bij deze locatie. Het pand is volledig groen opgebouwd en omgeven door veel water en natuur. UniePlaza is vooral geschikt voor (zakelijke) evenementen zoals workshops en teambuilding activiteiten en verder ook voor uitjes of bedrijfsuitjes. UniePlaza is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt parkeren op het eigen parkeerterrein.
Capaciteit: Op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunches, diners en catering mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte