Bedrijfsuitje Houten of zakelijk evenement Houten op de beste locaties in Houten en omgeving Houten!

 

In en rondom Houten vindt u veel locaties die geschikt zijn voor uw uitje, bedrijfsuitje, workshops, feest of zakelijk evenement en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u prima een themadiner of themafeest kunt houden of welkom bent voor een leuke workshop en andere activiteiten op maat. U vindt er daarnaast prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!
Art of Events kent elke geschikte locatie in Houten voor hét uitje, bedrijfsuitje of zakelijke evenement. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid.
Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen in Hilversum zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Houten!

Locatie in Houten Aluminium Centrum themafeesten, themadiners, workshops

Aluminium Centrum in Houten (Houten locatie)

Geschikt voor bedrijfsuitje Houten, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.  

Het Aluminium Centrum is een uniek gebouw in Houten dat voornamelijk uit aluminium bestaat. Het is een bijzonder stukje architectuur dat een voorbeeldfunctie is voor innovatief, industrieel, flexibel en duurzaam bouwen. Deze locatie maakt uw evenement bij voorbaat al uniek. Het centrum heeft meerdere ruimtes die dienen als decor voor verschillende evenementen. Zo is het al geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor zakelijke evenementen als cursussen, vergaderingen en andere activiteiten op maat. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
 

Capaciteit: meerdere mogelijkheden op aanvraag
Keuken: Internationaal
Catering op maat mogelijk
Locatie in Utrecht Mindcenter Vianen, Workshops

MindCenter in Vianen (omgeving Houten locatie)

Geschikt voor bedrijfsuitje Houten omgeving Houten en uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.  

MindCenter is een inspirerende evenementlocatie waar alles net even anders is. Met het motto “Other focus, better results” worden er in MindCenter betere resultaten behaald door een net iets andere aanpak. De locatie bestaat uit een centraal ontmoetingsplein met daaromheen meerdere ruimtes. Tevens is er op de 1e verdieping onder andere nog een grote presentatiezaal. De ruimtes zijn voor grote en kleine gezelschappen en er heerst een zakelijke en creatieve sfeer in de gehele locatie. MindCenter is geschikt voor bedrijfsuitje Houten en uitje zoals feest en workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, trainingen en presentaties. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Capaciteit: tot 150 personen
Keuken: Internationaal
Lunch en diner mogelijk
Locatie in Utrecht, Restaurant de Engel in Houten themadiner

Restaurant De Engel in Houten (Houten locatie)

Geschikt voor bedrijfsuitje Houten, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.  

Restaurant De Engel vind u in het oude centrum van Houten vlakbij Utrecht. De authentieke sfeer in het restaurant maakt van uw evenement een onvergetelijke beleving. Deze unieke locatie telt onder andere een restaurant, een knusse bar en diverse vergaderzalen. Het restaurant is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Houten zoals themadiners, themafeesten, workshops, borrels en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, cursussen en andere activiteiten op maat. Het beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Capaciteit: tot 400 personen
Keuken: Internationaal
Lunches, diners en buffetten mogelijk

 

Locatie-Utrecht-in-Houten-evenementen-en-themafeesten

Kasteel Beverweerd in Werkhoven nabij Houten

Geschikt voor bedrijfsuitje Houten omgeving, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.   

Beverweerd is van oorsprong een kasteel uit de 13e eeuw, dat zich op een eilandje langs de Kromme Rijn bij het dorp Werkhoven bevindt. Het kasteel is omgeven door fraai aangelegde tuinen, waarbij de Kromme Rijn zelf een belangrijke landschappelijke rol speelt. Het kasteel staat leeg en is niet toegankelijk voor het publiek. In de omliggende tuinen kan gewandeld worden, wat een fraai uitzicht op het kasteel en de Kromme Rijn biedt. Het Wapen van Werkhoven nabij Utrecht is een unieke locatie die vooral geschikt is voor uitje en bedrijfsuitje Houten zoals themafeest, themadiner, workshop en zakelijke evenementen zoals congressen, vergaderingen of conferenties.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunches, diners, catering en buffetten mogelijk
Locatie-Utrecht-plaats-Houten-themadiners-en-workshops

MeetandWork in Houten

Geschikt voor bedrijfsuitje Houten, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.   

MeetandWork is een uitstekende vergaderlocatie in het midden van het land. Het beschikt over verschillende ruimtes met een breed scala aan mogelijkheden. Het is van alle gemakken voorzien en geeft elk evenement zijn waarde. MeetandWork in Houten nabij Utrecht is een unieke locatie die vooral geschikt is voor uitje en bedrijfsuitje Houten zoals themafeest, themadiner, workshop en zakelijke evenementen zoals congressen, vergaderingen of conferenties.

Capaciteit: tot 102 personen
Keuken: op aanvraag
Lunches, diners, catering en buffetten mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte