LOCATIES UTRECHT STAD & LOCATIES UTRECHT PROVINCIE


DE MEEST MOOIE EN EN LEUKSTE LOCATIES IN HEEL UTRECHT!  

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau dat echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in Utrecht en de rest van provincie Utrecht kunt vinden. In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Utrechtse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.

OVERZICHT LOCATIES UTRECHT & PROVINCIE UTRECHT PER PLAATS OF STAD  

Om het overzichtelijk te houden vindt u het overzicht van locaties Utrecht en provincie Utrecht per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

INCIDENTELE LOCATIES  UTRECHT EN ANDERE STEDEN IN DE PROVINCIE UTRECHT OP AANVRAAG  

Incidentele locaties Utrecht zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Utrecht en andere grote plaatsen in de provincie Utrecht zoals Amersfoort, Hilversum, Zeist, Wijk bij Duurstede, Houten, Culemborg en Veenendaal zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard. Graag geven we u hier inzicht in de locaties Utrecht die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen. Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

artofevents_utrecht_header

UTRECHT

LOCATIES IN UTRECHT VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES, FEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

In het midden van het land vind je Utrecht, het centrum van Nederland en het thuis van Art of Events. Utrecht is een gezellige studenten stad met veel historie, bezienswaardigheden en een grote variatie aan leuke locaties. Wie kent ze niet de restaurants met de gezellige terrasjes aan de unieke werfkelders van de Oudegracht en wie kent De Dom van Utrecht nu niet?

Veel van die locaties in Utrecht zijn geschikt voor uitjes, bedrijfsuitjes, workshops, feest of zakelijk evenement en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is dé specialist voor uitje, bedrijfsuitje en zakelijk evenement op elke daarvoor geschikte  locatie in Utrecht. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes op locaties in Utrecht  zijn geschikt voor grote én kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Utrecht ons stadsie!

artofevents_locaties_amersfoort_header

Amersfoort

LOCATIES IN AMERSFOORT VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES, FEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

In het midden van het land vind je Amersfoort. Amersfoort heeft met z’n vernieuwende architectuur, musea, levendig winkelhart, groene gebieden en zomerfestivals nog veel meer te bieden.Amersfoort is bovenal een gezellige stad met veel historie, bezienswaardigheden en een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor themadiners, meetings, congressen, vergaderingen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten.

Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Wie kent ze niet, de restaurants met de gezellige terrasjes in de buurt van de Onze Lieve Vrouwentoren, de Amersfoortse Kei of De Koppelpoort?

Art of Events kent Amersfoort op z’n duimpje en kan daardoor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Amersfoort vorm geven. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor trainingen, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Amersfoort zijn geschikt voor grote én kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Amersfoort Keistad!

artofevents_houten_header

Houten

LOCATIES IN HOUTEN VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES, FEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Houten ‘Fietsstad van Nederland’ ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht en de rivier de Lek. De grootste plaats in de gemeente is Houten met nog drie  dorpen: ‘t Goy, Schalkwijk en Tull en ‘t Waal. Houten heeft alles; twee nieuwe stations, een theater, bioscoop en uitgebreid winkelcentra. Het historische centrum van Houten, het Oude Dorp, heeft zijn sfeer behouden en heeft grote aantrekkingskracht als uitgaansgebied, vanwege het gevarieerde aanbod aan horeca. Maar ook evenementen maken Houten  tot een levendige stad. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van Speelbos Nieuw Wulven tot het Natuurpad.

In en rondom Houten zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor themadiners, meetings, congressen, vergaderingen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Wie kent ze niet de restaurants met de gezellige terrasjes in de buurt van het Houtense centrum Het Oude Dorp.

Art of Events kent elke geschikte locatie voor uitjes, bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen in Houten. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Houten zijn geschikt voor grote en kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Houten!

artofevents_venendaal_header

Veenendaal

LOCATIES IN VEENENDAAL VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES, FEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Veenendaal is centraal gelegen en goed bereikbaar. Veenendaal is een winkelstad bij uitstek en heeft een bloeiend en cultureel leven. Veenendaal wordt steeds mooier. Het centrum wordt volop vernieuwd en krijgt daarmee een eigentijdse, open en moderne uitstraling die past bij deze tijd met bijvoorbeeld de Cultuurfabriek en de Bernard van Kreelpoort. In de directe omgeving kun je fietsen en wandelen in de aangrenzende bossen en weilanden.

In en rondom Veenendaal zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor themadiners, meetings, congressen, vergaderingen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten.Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Wie kent ze niet de restaurants met de gezellige terrasjes in de buurt van het Veenendaalse centrum en Theater De Lampegiet!

Art of Events ontdekte in Veenendaal de locatie mogelijkheden voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes en andere uitjes. Of de activiteiten nu bedoeld zijn als training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Veenendaal zijn geschikt voor grote en kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Veenendaal!

wijkbijduurstede_header

Wijk bij Duurstede

LOCATIES WIJK BIJ DUURSTEDE VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES, FEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Wijk bij Duurstede heeft een rijk verleden. Vroeger lag hier, langs de Kromme Rijn, de belangrijke handelsplaats Dorestad. Romeinen, Vikingen en bisschoppen hebben hun stempel gedrukt op het stadje. De gerestaureerde kasteel ruïne van Kasteel Duurstede, met zijn vierkante Donjon uit 1270 en Bourgondische toren, laat nog iets van die rijkdom zien. Wijk bij Duurstede is nu een bruisend toeristisch stadje. De historische binnenstad, met haar monumenten zoals de Grote Kerk, molen Rijn & Lek en het oude Stadhuis op de Markt en haar exposities in de vele kunstgaleries, trekt veel cultuurliefhebbers. Uniek zijn de poëzie- en de beeldenroute door de binnenstad. Tot de gemeente behoren ook de sfeervolle dorpen Cothen en Langbroek.

In en rondom Wijk bij Duurstede zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Wie kent ze niet de restaurants met de gezellige terrasjes in de buurt van het centrum van Wijk bij Duurstede!

Art of Events is gek op Wijk bij Duurstede. Het is niet groot, maar heeft wel een eigen karakter en heeft uitermate sfeervolle locaties voor uitjes, bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Wijk bij Duurstede. Of de activiteiten nu bedoeld zijn als training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Wijk bij Duurstede zijn geschikt voor grote en kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Wijk bij Duurstede!

zeist_header

Zeist

LOCATIES IN ZEIST VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES, FEESTEN EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN.

Zeist, gelegen in het hart van Nederland, is een middelgrote en veelzijdige gemeente met de gemakken van de stad en waar de ruimte en rust van het platteland te vinden zijn. Het heeft een bruisend cultureel leven, maar ook de mogelijkheid de natuur in te trekken. De buurtschappen Austerlitz, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Den Dolder maken naast de plaats Zeist deel uit van de gemeente. In Zeist vindt u het stijlvolle, 17e eeuwse Slot Zeist, theater Figi, het Beauforthuis of het Slottuintheater. Door het jaar heen worden er vele (culturele) activiteiten in Zeist georganiseerd, zoals de Atelierroute en de Zeister Muziekdagen.

In en rondom Zeist zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Wie kent ze niet de restaurants met de gezellige terrasjes in de buurt van het centrum van Zeist!

Art of Events komt graag in Zeist. Het heeft prachtige locaties voor zakelijke evenementen, uitjes en bedrijfsuitjes. Of de activiteiten nu bedoeld zijn als training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Zeist zijn geschikt voor grote en kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Zeist!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte