Bedrijfsuitje Veenendaal of zakelijk evenement op de beste locaties in Venendaal en omgeving Veenendaal. We heten u van harte welkom!

Locaties die geschikt voor uw bedrijfsuitje, uitje, workshops, feest of zakelijk evenement zijn en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten, vindt u genoeg in Veenendaal en omgeving Veenendaal. Het zijn locaties waar u prima een themadiner of themafeest kunt houden of welkom bent voor een leuke workshop en andere activiteiten op maat. U vindt daarnaast prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events kent Veenendaal als geen ander en weet er de pareltjes te vinden voor hét bedrijfsuitje, uitje of zakelijke evenement. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen in het bedrijfsuitje gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen in Veenendaal zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Veenendaal!

 

Locatie-Utrecht-in-Veenendaal-teambuilding-en-workshops

De Cultuurfabriek in Veenendaal (Veenendaal centrum)

Geschikt voor bedrijfsuitje Veenendaal, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.   

De cultuurfabriek is een overkoepelende locatie in Veenendaal. Er is een aantal belangrijke culturele voorzieningen gevestigd in De Cultuurfabriek; onder andere de bibliotheek, de kunstuitleen en het documentatiecentrum van de historische vereniging. Daarnaast is er naast deze voorzieningen nog een drietal ruimten die geschikt zijn voor uitje en bedrijfsuitje Veenendaal zoals themadiner, themafeest, workshop en andere teambuilding activiteiten, maar verder ook voor zakelijke evenementen als cursussen, vergaderingen en andere activiteiten op maat. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeergelegenheden in de omgeving aanwezig.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunches, buffetten en diner mogelijk
Locatie-Utrecht-in-Veenendaal-themafeesten

De Veenderhoeve nabij Veenendaal (omgeving Veenendaal)

Geschikt voor bedrijfsuitje Veenendaal, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.   

De Veenderhoeve is een historische locatie gelegen bij Veenendaal. De locatie is een boerenschuur die is omgebouwd tot knusse en klassieke partylocatie. Dankzij de vele ramen in de huiselijke zaal en de authentieke details heeft de Veenderhoeve een unieke uitstraling. Door de veelzijdigheid van de locatie is het geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Veenendaal zoals themadiners, themafeesten en workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als bijenkomsten, vergaderingen en andere activiteiten op maat. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Catering mogelijk
Locatie-in-Utrecht-in-Veenendaal-themadiner,-themafeesten

Restaurant de Vendel in Veenendaal (omgeving Veenendaal)

Geschikt voor bedrijfsuitje Veenendaal en uitje zoals themadiner, workshop e.d.   

Restaurant de Vendel in Veenendaal is een locatie waar u kunt genieten en waar men uw verwachtingen wilt overtreffen. Door het gebruik van twee restaurantgedeeltes zijn er meerdere mogelijkheden denkbaar. Bijvoorbeeld een gezellig diner met collega’s of familie of een gehele culinaire reis. De chef verrast u graag met een speciaal samengesteld menu. De Vendel is geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Veendaal zoals themadiners en workshop. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Catering mogelijk
 Locatie-in-Utrecht-Veenendaal-

Partycentrum Aller Erf bij Veenendaal (omgeving Veenendaal)

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.   

Partycentrum Aller Erf in Veenendaal is een locatie met een professioneel karakter en met een ruime ervaring in evenementenverzorging. Partycentrum Aller Erf in Veenendaal is geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes zoals themafeesten, themadiners, workshops of zakelijke evenementen als congressen of vergaderingen, maar vooral ook voor groepsactiviteiten, spelprogramma’s en als start voor een cityadventure in Veenendaal. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Catering mogelijk
Locatie-Utrecht,-Rhenen,-themadiner,-themafeest,-workshop

Residence Rhenen in de omgeving van Veenendaal

Geschikt voor bedrijfsuitje Veenendaal omgeving, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.   

Verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen gelegen in de omgeving van Utrecht. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle faciliteiten in huis om uw bijeenkomst tot iets bijzonders uit te laten groeien. Met een prachtig restaurant en tevens één van de betere uit de regio kunt u hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Het Leersumse Veld in de omgeving van Utrecht is een unieke locatie die vooral geschikt is voor uitje en bedrijfsuitje Veenendaal omgeving zoals themafeesten, themadiners, workshops en zakelijke evenementen zoals congressen, vergaderingen of conferenties.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Bed&Breakfast, lunch, diner, buffetten en catering mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte