Bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede of zakelijk evenement op locaties in Wijk bij Duurstede en omgeving Wijk bij Duurstede. Van harte welkom!

Wijk bij Duurstede heeft een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor een uitje, bedrijfsuitje, feest, workshop, themadiners, maar ook buitenlocaties voor het leuke spelprogramma’s of de originele  teambuilding activiteit waar u bovendien voor bijna elk budget heerlijk kunt eten.
Locaties waar u ook prima zakelijke evenementen kunt houden zoals bijvoorbeeld een conferentie, vergadering, borrel, receptie, productpresentatie en andere evenementen op maat. Verder vindt u er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!
Art of Events is gek op Wijk bij Duurste en kent de plaats op z’n duimpje en kan daardoor uw bedrijfsuitje, andere uitje of zakelijk evenement op elke daarvoor geschikte locatie in Wijk bij Duurstede vorm geven. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Dorestad!
Locatie Wijk bij Duurstede Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede

Geschikt voor bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat

.    Kasteel Duurstede is gelegen op een sprookjesachtige locatie in Wijk bij Duurstede en is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Deze historische locatie is omringd door een slotgracht en alleen te bereiken via een ophaalbrug. Door de bijzondere ligging, de unieke kasteeltorens en de ruime binnenplaats is Kasteel Duurstede een geschikte locatie voor uw evenement.
Het Kasteel is bijzonder geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede zoals themadiner, themafeest spelprogramma workshop en andere teambuilding activiteiten, maar ook voor zakelijke evenementen en als startlocatie voor city adventures in Wijk bij Duurstede.
In verband met het rustieke karakter van het kasteelpark en het behoud van de unieke flora en fauna is parkeren in het park en direct vlakbij het Kasteel niet geoorloofd. Er zijn echter goede parkeermogelijkheden aanwezig op enkele minuten loopafstand, zoals aan de Haven aan de Lek/Rijndijk. 
Kasteel Duurstede is alleen te bezoeken op afspraak. 
Let op: uw navigatiesysteem stuurt u de verkeerde kant op.
 Navigatieadres: Muntstraat, Wijk bij Duurstede.

Capaciteit: Diner maximaal 150 personen, Feesten/Buffetten/etc. maximaal 250 personen, gehele accommodatie maximaal 350 personen
Keuken: Catering op maat
Buffetten en diners mogelijk
Locatie Wijk bij Duurstede Restaurant Hotel De Gouden Leeuw

De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede

Geschikt voor bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.     

Restaurant De Gouden Leeuw gevestigd in Wijk bij Duurstede is een gezellig familierestaurant. Het is een ideale locatie om te genieten van een snelle lunch of een uitgebreid diner, maar ook om onder het genot van een hapje en een drankje bij de openhaard te genieten of tijdens de zomermaanden op het terras. De Gouden Leeuw is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede zoals themadiners, themafeesten, teambuilding activiteiten en als startlocatie voor city adventures in Wijk bij Duurstede. Er zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig en bij gebruik van het openbaar vervoer stapt u met de bus uit voor de deur.

Capaciteit: diner op aanvraag, feest tot 120 personen
Keuken: Frans, Internationaal
Lunch en diner mogelijk
Schermafbeelding 2013-11-27 om 17.53.41

Café Restaurant De Veldpoort in Wijk bij Duurstede

Geschikt voor bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.    

De Veldpoort is al jaren een begrip in Wijk bij Duurstede. Met zijn gunstige ligging, het grote terras met veel zon deels aan het water en traditionele uitstraling maakt het een trekpleister voor jong en oud. De Veldpoort is een veelzijdige locatie waar u heerlijk kunt dineren maar ook leent het zich uitstekend voor een borrel of kleine zakelijke bijeenkomsten. Café-restaurant de Veldpoort is vooral geschikt voor zakelijke evenementen, uitjes of bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten als startlocatie voor city adventures in Wijk bij Duurstede. Er zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig en bij gebruik van het openbaar vervoer stapt u met de bus uit voor de deur.

Capaciteit: groepen tot 25 personen
Keuken: Traditioneel, Internationaal
Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie-Utrecht-in-Leersum-Themafeesten,-workshops,-teambuilding

Partycentrum Het Leersumse veld in Leersum vlakbij Wijk bij Duurstede

Geschikt voor bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.  

Partycentrum Het Leersumse veld ligt omringd in een bosrijk gebied van Leersum gelegen in het nationaal park de Utrechtse Heuvelrug.
U kunt hier prachtig wandelen en bovenal fietsen door een van de vele fietsroutes door de omgeving. Traditioneel, warm en vooral gezellig zijn de belangrijkste kenmerken van deze locatie. U kunt zelfs gebruik maken van een klassieke paardentram. Het Leersumse Veld in de omgeving van Utrecht is een unieke locatie die vooral geschikt is voor (zakelijke) evenementen zoals congressen, vergaderingen of conferenties maar ook voor uitje en bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede zoals themafeesten, themadiners, en workshops.

Capaciteit: tot 350 personen
Keuken: Internationaal
Bed&Breakfast, lunch, diner, buffetten en catering mogelijk
Locatie-Utrecht-Amerongen-themafeest,-spelactiviteiten

Buitenplaats in Amerongen nabij Wijk bij Duurstede

Geschikt voor bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede omgeving en uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.  

Buitenplaats Amerongen gelegen in omgeving Utrecht is een stijlvolle historische locatie met uitstraling.
U kunt hier trouwen met allure waarin u omgeven bent van luxe en stijl. Buitenplaats Amerongen is een unieke locatie die vooral geschikt is voor (zakelijke) evenementen zoals congressen, vergaderingen of conferenties maar ook voor themafeesten, themadiners, workshops of groepsactiviteiten en spelprogramma’s.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunch, diner, buffetten en catering mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte