Bedrijfsuitje Zeist, uitje of zakelijk evenement op de beste en leukste locaties in Zeist en omgeving Zeist. We heten u graag van harte welkom!

In en rondom Zeist vindt u prachtige locaties die zijn geschikt voor uw uitje, bedrijfsuitje, workshops, feest of zakelijk evenement en waar u voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar u prima een themadiner of themafeest kunt houden of welkom bent voor een leuke workshop en andere activiteiten op maat. U vindt daarnaast prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!
Art of Events is kind aan huis in Zeist en weet er de pareltjes te vinden voor hét uitje, bedrijfsuitje of zakelijke evenement. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen in Zeist zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Zeist!

Locatie in Zeist Beauforthuis teambuilding activiteiten

Het Beauforthuis in Zeist (omgeving Zeist locatie)

Geschikt voor bedrijfsuitje Zeist, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat

Het Beauforthuis is een klein theater gevestigd in een oud kerkje gelegen aan de rand van een bosrijk gebied bij Zeist. De locatie heeft onder andere een kerkzaal, een theatercafé en een gezellige tuin waar u in alle rust kunt genieten. Gekenmerkt door de prachtige omgeving en de rustige en historische sfeer is deze locatie zeer geschikt voor zakelijke evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners en themafeesten, maar ook voor workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Het is bereikbaar met het openbaar vervoer, neem voor meer informatie contact op met de locatie. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: Op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunches, diner, buffetten en BBQ mogelijk

 

Locatie in Zeist Figi Thema diner

Hotel, Restaurant en Slot Figi in Zeist

Geschikt voor bedrijfsuitje Zeist, maar ook uitje, feest, themadiner, themafeest, workshops, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijke evenement en verdere activiteiten op maat zoals bruiloft.

Figi in Zeist is een overkoepelende organisatie met verschillende locaties gelegen in Zeist. Zij verzorgen een breed aanbod op het gebied van culturele, culinaire, congres- en overnachtingsfaciliteiten. Met onder andere een theater en bioscoop, een hotel, restaurants en vele vergader- en congresruimtes onder beheer. De locaties zijn verrassend veelzijdig en lenen zich uitstekend voor uw evenement in een prachtige ambiance en een adembenemende omgeving. Met deze veelzijdigheid zijn er verschillende mogelijkheden als bijvoorbeeld uitje of bedrijfsuitje Zeist zoals themadiners, themafeesten, workshops, maar ook teambuilding activiteiten en zakelijke evenementen als congressen, productpresentaties, recepties en beurzen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en Figi is ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.
Capaciteit: Op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunches en diners mogelijk
Locatie Zeist Kerckebosch themafeest

Kasteel ‘t Kerckebosch in Zeist

Geschikt voor bedrijfsuitje Zeist en uitje, feest, themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijke evenement en verdere activiteiten op maat zoals bruiloft.

Kasteel ’t Kerckebosch is gevestigd in de bossen van Zeist op de Utrechtse Heuvelrug. Dit karakteristieke en uiterst sfeervolle kasteel is een mix tussen modern en klassiek. U komt hier helemaal tot rust en u waant zich in vroegere tijden. Het historische, stijlvolle en luxe decor in combinatie met meerdere ruimtes, een bar en twee restaurants zorgen voor een unieke evenementenlocatie. Deze locatie is vooral geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Zeist zoals themadiners en themafeesten, maar ook teambuilding activiteiten, workshops, zakelijke evenementen en spelprogramma’s. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.
Capaciteit: diner tot 140 personen, feest tot 300 personen
Keuken: Frans en Internationaal
Lunches en diner mogelijk
Locatie Zeist Oud London, teambuilding, themafeest, themadiner

Hotel Restaurant Oud London in Zeist (omgeving Zeist locatie)

Geschikt voor bedrijfsuitje Zeist en uitje, feest, themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijke evenementen en activiteiten op maat zoals bruiloft e.d.

Hotel Restaurant Oud London is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug bij Zeist. Het is een grote en veelzijdige locatie die naast het hotel nog diverse andere faciliteiten heeft zoals een healthclub, meerdere (vergader)zalen en een restaurant en bar. Bij Oud London staan gastvrijheid, vakmanschap en traditie centraal. Door de diversiteit aan faciliteiten, de prachtige omgeving en de ongedwongen sfeer is deze locatie geschikt voor diverse binnen- en buitenevenementen. Denk hierbij aan uitje of bedrijfsuitje Zeist zoals themadiners, themafeesten, teambuilding activiteiten en diverse spelprogramma’s, maar ook workshops en zakelijke evenementen als congressen, vergaderingen en presentaties. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Capaciteit: diner op aanvraag, feest tot 500
Keuken: Internationaal
Lunches en diner mogelijk
Locatie Zeist, Woudschoten, themafeesten

Woudschoten in Zeist (omgeving Zeist locatie)

Geschikt voor bedrijfsuitje Zeist, uitje, feest, themadiner, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en zakelijke evenementen zoals conferenties, vergaderingen en trainingen.

Woudschoten is een sfeervolle accommodatie gelegen op een bosrijk landgoed in Zeist. Deze accommodatie heeft meerdere faciliteiten die gebruikt kunnen worden voor diverse evenementen. Zo zijn er onder andere meerdere zalen, een hotel, een bar en lounge. Dit in combinatie met de bosrijke omgeving maakt Woudschoten geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Zeist zoals themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s, maar ook voor zakelijke evenementen als congressen, meetings en andere activiteiten. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aanwezig.
Capaciteit: diner op aanvraag, feest tot 300 personen
Keuken: Internationaal
Ontbijt, lunch, diner en buffet mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte