Zandvoort bedrijfsuitje, uitje, feest, workshop of zakelijk evenement op de beste locaties in Zandvoort en omgeving Zandvoort! U bent welkom!

zandvoort-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-workshop

De haven van Zandvoort

De haven van Zandvoort is een unieke locatie aan de haven van Zandvoort. Uitermate geschikt voor teambuilding, een zakelijk evenement of een bedrijfsuitje. 

Momenteel ligt de haven nog op het droge. Maar in 2025 verwacht deze locatie de eerste schepen voorbij te zien komen. Door de flexibele wand kan het restaurant van De Haven van Zandvoort naar ieders wensen worden aangepast.De haven van Zandvoort ligt vlakbij het centrum en vlakbij het treinstation.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Ontbijt, lunch,diner en buffet mogelijk
Zandvoort-teambuilding-bedrijfsuitje-themafeest-themadiner

Restaurant & Lounge Orbit Zandvoort

Deze locatie is geschikt voor bedrijfsuitje, zakelijk evenement, themafeest, themadiner en teambuilding activiteit.

Bij deze hippe locatie aan het strand van Zandvoort kunt u met uw groep heerlijk genieten van de ‘moderne Aziatische keuken’. De grote glazen schuifpuien bieden een waanzinnig uitzicht op zee. Geniet van de mooie zonsondergang die op mooie dagen op een schilderij lijkt. Het grote terras biedt ruimte voor 1000 personen.Deze locatie is niet alleen geschikt voor in de zomer. In de winter kan het terras overkapt worden zodat er in de winter nog steeds heerlijk genoten kan worden van deze waanzinnige locatie aan het strand.

Capaciteit: tot 1000 personen
Keuken: Aziatisch
Lunch en diner mogelijk
Zandfoort-locatie-bedrijfsuitje-teambuilding-zakelijk-evenement

Strandrestaurant Meijer aan zee Zandvoort

Bij Meijer aan zee kunt u terecht voor een zakelijk evenement, bedrijfsuitje, teambuilding, themafeest of themadiner.

In de zomer kunt u bij Meijer aan zee in Zandvoort heerlijk genieten van de warme zomer dagen. In de winter kunt u ook geniet van het strand alleen dan wordt de ruimte gezellig verwarmd door de open haard. Door de flexibele wand kan deze locatie worden aangepast aan verschillende groepen.Meijer aan zee werkt samen met een vier sterren hotel. Zo kunt u met uw gezelschap  genieten van Zandvoort zonder u zelf druk te maken over de terugreis.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal, BBQ
Lunch, diner en buffet mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte