Locaties Zeeland

Header-zeeland

Locaties in Zeeland en grote plaatsen in Zeeland

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in provincie Zeeland kunt vinden.

In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Zeeuwse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.

Om het overzichtelijk te houden vindt u n het locatieoverzicht van de provincie Zeeland de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

Incidentele locaties zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Zeeland en grote plaatsen in de provincie Zeeland zoals Vlissingen, Middelburg en Renesse zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard.

Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen. Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

Locatie-Middelburg

Middelburg

Locaties in Middelburg en omgeving Middelburg voor bedrijfsuitjes, uitjes en zakelijke evenementen.

Middelburg is een prachtige historisch stad. Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en in de VOC tijd was Middelburg na Amsterdam de belangrijkste stad van Nederland. Het centrum van Middelburg kunt u nog veel terugvinden van deze gouden periode. Naast de geschiedenis is Middelburg een hele leuke winkelstad en zijn er veel themacafés te vinden, voor ieder wat wils dus!

In en rondom Middelburg zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten.U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Middelburg voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Middelburg. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Middelburg zijn geschikt voor grote en kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Middelburg!

Locatie-zeeland-renesse

Renesse

Locaties in Renesse en omgeving Renesse voor bedrijfsuitjes, uitjes en zakelijke evenementen.

Renesse ligt aan een prachtig duin- en strandgebied op Schouwen Duiveland. Renesse is omringend met campings waar ze in de zomer volop toeristen kunnen herbergen. Het centrum van Renesse is ontstaan in de 13e eeuw dit is nog te zien aan de oude kerk die er staat en het slot wat er nog steeds ligt.

In en rondom Renesse zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Renesse voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Renesse. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Renesse zijn geschikt voor grote en kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Renesse!

Locatie-zeeland-vlissingen

Vlissingen

Locaties in Vlissingen en omgeving Vlissingen voor bedrijfsuitjes, uitjes en zakelijke evenementen.

Aan de oevers van de Westerschelde ligt Vlissingen. Deze geschiedenisrijke stad is uitstekend om lekker uit te waaien over de boulevard. Op de boulevard en door de rest van Vlissingen zie je veel terug van zeeheld Michiel de Ruyter. Heel Vlissingen is te zien in het Kraaiennest, die een eindeloos uitzicht geeft.

In en rondom Renesse zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Vlissingen  voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Vlissingen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Vlissingen zijn geschikt voor grote en kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Vlissingen!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte