Bedrijfsuitje Middelburg en zakelijk evenement op de leukste en beste locaties in Middelburg!

Locatie-zeeland-veere-zakelijk-evenement-bedrijfsuitje

Auberge de Campveerse toren Veere omgeving Middelburg

Auberge de Campveerse toren is vooral geschikt voor bedrijfsuitje Middelburg, uitje en zakelijke evenementen zoals themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Veere omgeving Middelburg

Vestigingsstadje Veere heeft een rijke geschiedenis en is één van de zeven beschermde stads- en dorpsgezichten van Zeeland.  Op de kop van de haven bevindt zich Auberge de Campveerse toren.  Vroeger was deze locatie de stadsherberg  nu een prachtig restaurant en hotel. Met een fascinerend uitzicht over het water kunt hier genieten van de heerlijkste maaltijden. Door het vele groen wat Veere te bieden heeft is het een uitstekende locatie voor een teambuilding activiteit of een city adventure.

Veere is prima te bereiken met de auto met het OV is het wel te doen maar houdt rekening met een langere reistijd.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Frans
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-Middelburg-themdiner-thmeafeest-bedrijfsuitje

Grandcafé Brooklyn Middelburg

Bedrijfsuitje Middelburg en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Grandcafé Brooklyn.

Grandcafé Brooklyn is te vinden op de Markt van Middelburg. Grandcafe Brooklyn heeft geprobeerd om de kleurrijke en veelzijdigheid van Brooklyn New York terug te brengen in hun Grandcafe en dat is best goed gelukt. Grandcafe Brooklyn heeft een riant terras ook wel `downtown´ genoemd. Op de eerste verdieping bevinden zich de “Brooklyn Heights” dit is tevens de ruimte die gehuurd kan worden voor uw bedrijfsuitje Middelburg, zakelijk evenement of teambuilding activiteit.

Grandcafé Brooklyn is goed te bereiken met de trein of met een bus.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Seizoensgebonden, wild
-Lunch, diner, hapjes, bereiden aan tafel
lOCATIE-MIDDELBURG-ZAKELIJK-EVENEMENT

Hotel van der Valk Middelburg

Hotel van der Valk is geschikt voor, zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Middelburg zoals themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Middelburg.

Hotel van der Valk is gelegen aan de A58 en gelegen aan een prachtige golf baan. Een paar minuten verder op vindt u “ZEP Middelburg”, hier vindt u Mini Mundi een kinderpretpark, mini natuur Walcheren en de Voetbal experience. Vanaf het hotel bent u zo in het bruisende centrum van Middelburg. Het hotel zelf biedt verschillende zalen geschikt voor een uitje of bedrijfsuitje Middelburg voor kleine en grote groepen. Elke zaal heeft zijn eigen uitstraling.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Ontbijt, lunch, diner, live cooking buffet
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte