Bedrijfuitje Renesse en zakelijk evenement op de leukste en beste locaties in Renesse!

Locatie-in-Renesse

Hampshire Arc Hotel Renesse

Hampshire Arc Hotel is vooral geschikt voor, zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Renesse zoals themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Renesse.

Hampshire- Arc Hotel ligt gelegen aan het natuurgebied van Renesse. Op loopafstand van het centrum en op loopafstand van het strand is dit een leuke locatie voor allerlei activiteiten in het kader van een uitje of bedrijfsuitje Renesse. Daarbij is deze locatie een ideale plek om even letter tot rust te komen.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Ontbijt, lunches, buffetten en diner mogelijk
lOCATIE-ZEELAND-BEDRIJFSUITJE

Neeltje Jans, stormvloedkering vlakbij Renesse

Deltapark Neeltje Jans is vooral geschikt voor zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Renesse zoals themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten op de Stormvloedkering.

Deltapark Neeltje Jans is een unieke locatie tussen de Zeeuwse deltawerken. Neeltje Jans Heeft verschillende zalen tot hun beschikking. Neeltje Jans heeft veel ruimte waar Art of Events een passende workshop of teambuilding activiteiten voor u op maat kan maken in het kader van uitje of bedrijfsuitje Renesse

-Capaciteit: tot 2000 personen
-Keuken: Internationaal en regionaal
-Lunch en diner
Locatie-zeeland-Renesse-bedrijfsuitje

Strandrestaurant Our Seaside Renesse

Strandrestaurant Our Seaside is bijvoorbeeld geschikt voor zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Renesse zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Renesse. Our Seaside beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Strandrestaurant Our Seaside in Renesse is een uitgelezen plek om culinair te genieten van afwisselende huisgemaakte gerechten. U geniet in een sfeervol restaurant op het strand met de Noordzee als voortuin.

Our Seaside beschikt over een aparte feest- en vergaderruimte met eigen terras en eigen strandopgang. Dit is een uitstekende ruimte voor party’s, receptie´s en meetings. Op het terras kunt u genieten van een adembenemende kustpanorama met bijvoorbeeld de zonsondergang. Our Seaside is een perfecte plek voor uw uitje of bedrijfsuitje Renesse!

 

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Vis en Frans
-Lunch en diner
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte