Bedrijfsuitje Vlissingen en zakelijk evenement op de leukste locaties in Vlissingen!

locatie-vlissingen

Boka Bizarro Beach in Vlissingen

Boka Bizarro Beach is geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Vlissingen en zakelijk evenement zoals teambuilding, workshop, spelactiviteiten en city adventure in Vlissingen.

Aan het begin van de boulevard vindt u deze locatie. Deze locatie heeft een casual sfeer waar u heerlijk op het terras kunt genieten van de zee. Boka Bizarro Beach bevindt zich op de eerste verdieping op de begane grond bevindt zich Panta Rhei hier kunt u na uw dag genieten van verschillende bandjes. Boka Bizarro is de ideale plek voor uw uitje of bedrijfsuitje Vlissingen!

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Regionaal, Verse streekproducten
-Lunch en diner
Vlissing-locatie-zeeland-Cafe-de-concurrent

Café de Concurrent Vlissingen

Café de Concurrent is geschikt voor bedrijfsuitje Vlissingen en uitje zoals teambuilding activiteiten, workshop, themafeest, themadiner.

Café de Concurrent is gelgen aan het park van Vlissingen. Het café ligt centraal in het centrum dus een prima plaats voor vertrekpunt van een cityadventure. Geniet hier eerst van een bakje koffie met een bolus. ’s Avonds kan er gefeest worden in de afgesloten ruimte.

Café de Concurrenten is goed te bereiken met de auto. Met de trein is het wat lastigere, vanaf station Vlissingen is het een halfuur lopen naar het centrum.

-Capaciteit: tot 450 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en hapjes
Locatie-vlissingen-zeeland-het-arsenaal

Het Arsenaal Vlissingen

Het Arsenaal is geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Vlissingen en zakelijk evenement, themadiner, themafeest, workshop, teambuilding en andere activiteiten op maat

Het Arsenaal is een piraten museum gelegen aan de haven van Vlissingen. Deze locatie kan een prima start locatie zijn voor een city adventure. Het arsenaal biedt daarbij een grote zaal en een restaurant waar de dag kan worden afgesloten. Eeen ruime locatie geschikt voor vele activiteiten voor een uitje of bedrijfsuitje Vlissingen!

-Capaciteit: tot 2500 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, brunch en diner in buffetvorm
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte