Locaties Zuid-Holland en ander grote steden in Zuid-Holland

 
locaties-Zuid-Holland-header

LOCATIES ZUID-HOLLAND

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in Zuid-Holland en grote plaatsen in provincie Zuid Holland kunt vinden!

In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Zuid Hollandse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.
Om het overzichtelijk te houden vindt u n het overzicht locaties  Zuid-Holland de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s. Incidentele locaties zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Zuid-Holland en grote plaatsen in de provincie Zuid-Holland zoals Delft, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Leiden, Rotterdam, Scheveningen, Zandvoort zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard.Graag geven we u hier inzicht in de locaties Zuid-Holland die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen.

Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

 
 
Delft

LOCATIES DELFT (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Bedrijfsuitje Delft en de beste zakelijke evenementen op locaties in Delft en omgeving Delft. 
De binnenstad van Delft biedt volop mogelijkheden voor een gezellig dagje weg, bedrijfsuitje Delft of zakelijk evenement op een van de prachtige locaties die Delft rijk is. Delft heeft een prachtige historische binnenstad. Aan de Markt staat de Nieuwe Kerk met het praalgraf van Willem van Oranje. De Beestenmarkt is het uitgaanscentrum van Delft met volop horecagelegenheden. In de binnenstad van Delft zijn er vele leuke winkeltjes en het zeer complete aanbod aan warenhuizen, boetiekjes, bijzondere giftshops en trendy espressobars. Verder heeft Delft een prachtig stadhuis, maar je hebt er ook De Waag, het Kruithuis en de Nieuwe Kerk.

In en rondom Delft zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is weet in Delft de weg voor een bedrijfsuitje Delft en andere uitjes of zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Delft. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Delft is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Delft!

 
Den-Haag

LOCATIES DEN HAAG (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Het leukste bedrijfsuitje Den Haag en de beste zakelijke evenementen op de meest geschikte locaties in Den Haag en omgeving Den Haag.

De ambitie van Den Haag is om in 2020 internationaal bekend te staan als ’s werelds internationale hoofdkwartier op het gebied van Vrede en Recht en een dynamische stad met een vijfsterren kwaliteit van wonen, werken, studeren en recreëren te zijn.Ondertussen is de binnenstad van Den Haag nu al een heerlijk winkelparadijs om uitgebreid te shoppen. Langs de klinkerstraatjes, eeuwenoude geveltjes of Koninklijk paleis liggen speciale boetiekjes van Haagse ontwerpers, kunst galeries, antiekzaken of de chique modehuizen.Den Haag herbergt verder verschillende topstukken van de beroemde Hollandse meesters zoals Mesdag, of Mondriaan. Van smaakvolle en historische binnenstad tot het uitgestrekte strand, overal is cultuur te vinden. En niet alleen de kunst, ook dans of de rijke Koninklijke, politieke of zelfs Indische roots maakt van Den Haag een stad om te ontdekken en natuurlijk liggen alle mogelijkheden van het strand in de buurt!
In en rondom Den Haag zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!
Art of Events is onder de indruk van Den Haag en weet de weg voor een bedrijfsuitje Den Haag en andere uitjes of zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Den Haag. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Den Haag is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Den Haag!

 

Locaties-dordrecht

LOCATIES DORDRECHT (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Het leukste bedrijfsuitje Dordrecht en de beste zakelijke evenementen op de meest geschikte locaties in Dordrecht en omgeving Dordrecht.

De historische binnenstad van Dordrecht ligt verscholen tussen machtige rivieren. Het mooiste begin van een ontdekkingstocht is het Groothoofd, waar de Oude Maas, Noord en Merwede samenvloeien. De grootste groene trekpleister is het Nationaal Park De Biesbosch waarvan een groot deel ligt op Dordts grondgebied: de Hollandse Biesbosch.Dordrecht heeft verder geen grachten, maar havens! En dat is in de fantastische sfeer te merken. De Voorstraatshaven is de ruggengraat van de oude stad. Het onveranderd sfeervolle havenkwartier met zijn pakhuizen, koopmanswoningen, kades en – anno nu – pleziervaartuigen strekt zich uit tussen de prachtige Grote Kerk en Groothoofd. Je vindt verder in Dordrecht het bijzondere Hof en het Huis van Gijn. Kunst van vroeger en nu is ondergebracht in een historisch gebouw en wel het Dordrechts Museum. Dordrecht bezit maar liefst bijna 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Bijzondere gevels, woonhuizen, kerken en andere gebouwen, voornamelijk te vinden in de historische binnenstad en de negentiende-eeuwse schil.

In en rondom Dordrecht zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal

!Art of Events is gek op Dordrecht en komt er graag voor een bedrijfsuitje Dordrecht en andere uitjes of zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Dordrecht. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Dordrecht is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier Dordrecht!

 
Locaties-Gorinchem

LOCATIES GORINCHEM (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Het leukste bedrijfsuitje Gorinchem en de beste zakelijke evenementen op de meest geschikte locaties in Gorinchem en omgeving Gorinchem.

Gorinchem is een bijzondere vestingstad aan twee rivieren: de Merwede en de Linge. Fraaie monumenten, waaronder de vestingwallen, zijn stille getuigen van een roerig verleden. Samen met de vestingen Woudrichem en Slot Loevestein vormt Gorinchem de Vesting3hoek.Gorinchem biedt verder galeries, ateliers en bijzondere winkels in de prachtige historische binnenstad. Een mooi startpunt is het Gorcums Museum op de Grote Markt met zijn gezellige terrassen rond de Wilhemina fontein. Zowel binnen als buiten de stadswallen van de vestingstad is er een ruim aanbod aan winkels. Het winkelcentrum van Gorinchem heeft de afgelopen jaren een ware facelift ondergaan waardoor je in de binnenstad van Gorinchem prettig en verrassend kunt winkelen.

In en rondom Gorinchem zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Gorinchem. Heeft er al menig evenement georganiseerd en komt er graag voor een bedrijfsuitje Gorinchem en andere uitjes of zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Gorinchem. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Gorinchem is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Gorinchem!

 
locatie-in-gouda

LOCATIES GOUDA (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Het leukste bedrijfsuitje Gouda en de beste zakelijke evenementen op de meest geschikte locaties in Gouda en omgeving Gouda.

Gouda heeft een compacte en uiterst aantrekkelijke binnenstad. Alles in het centrum ligt op loopafstand van elkaar. Lopen is dus de ideale manier om alle schatten in de binnenstad te ontdekken. Je kunt er dwalen door sfeervolle hofjes, straatjes en steegjes, de interessante musea of wandel over een van de mooiste marktpleinen in Europa. Wie rondom de Sint-Janskerk loopt, waant zich zelfs even in de Middeleeuwen. Erg leuk is de Haven met haar grachtenpanden en meerdere historische waterwerken. In Gouda vindt je dus volop historie en cultuur, maar ook veel mogelijkheden om een galerietjes te bezoeken of te winkelen in allerlei speciaalzaakjes.

In en rondom Gouda zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is kind aan huis in Gouda en komt er graag voor een bedrijfsuitje Gouda en andere uitjes of zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Gouda. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Gouda is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Gouda!

 
Locaties-in-Leiden

LOCATIES LEIDEN (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Uitje Leiden of bedrijfsuitje Leiden en zakelijk evenement op locatie in Leiden en omgeving Leiden.

Leiden is een levendige stad met een rijk cultureel aanbod aan feesten en festivals, muziek, dans en theater. Leiden heeft daarnaast fantastische musea. Leiden telt bijna 2800 monumenten. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één monumentaal centrum. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Door de ligging aan de rand van het Hollandse Plassengebied voeren verschillende doorvaarroutes voor plezier- en toervaart door Leiden en de omgeving. En de Leidse grachten laat je de stad van een hele andere kant beleven. Leiden beschikt over een groot aanbod van bijzondere winkels in een sfeervolle setting en het hele jaar door is er in Leiden veel te doen. Er zijn verschillende jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Lakenfeesten, het Leidens Ontzet en het Leids Film Festival.

In en rondom Leiden zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is gek op Leiden en komt er graag voor bedrijfsuitje Leiden en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Leiden. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Leiden bijvoorbeeld is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Leiden!

 
Noord-Holland-Noordwijk

LOCATIES NOORDWIJK (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Uitje Noordwijk of bedrijfsuitje Noordwijk en zakelijk evenement op locatie in Noordwijk en omgeving Noordwijk.

Noordwijk, een plek om verliefd op te worden.Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek met als grootste blikvanger het 13 kilometer lange zandstrand. Maar ook de levendige boulevards, de sfeervolle oude dorpskern, robuuste duinen en weidse bossen zijn topattracties.

In en rondom Noordwijk zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is kind aan huis in Noordwijk en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Noordwijk. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Noordwijk zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Noordwijk!

 
locaties-Rotterdam

LOCATIES ROTTERDAM (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Bedrijfsuitje Rotterdam en zakelijk evenement op locatie in Rotterdam en omgeving Rotterdam.

Rotterdam is een echte metropool. Al van veraf zie je de indrukwekkende skyline die de stad een grootse aanblik geeft. Rotterdam staat nationaal en internationaal bekend als architectuurstad, met heel wat staaltjes van vernieuwende bouwkunst.

In Rotterdam kun je voor kunst en cultuur letterlijk alle kanten op. Zowel grote musea met bijzondere exposities als talrijke kleine galeries vind je in de stad. Culinair is alles mogelijk in deze bruisende stad en niet voor niks in 2010 tot Culinaire Hoofdstad uitgeroepen. Rotterdam is daarnaast het hele jaar door shopstad bij uitstek. Van exclusief tot populair, van megastore tot kleine boetiek, overdekt of in een gezellige straat. De Maas stroomt midden door de stad en vormt met de inmiddels beroemde Erasmusbrug het symbool van Rotterdam. Aan de oevers van de rivier zijn talloze haventjes te vinden, elk met hun eigen karakter. In Rotterdam is verder altijd wat te doen. Met het Zomercarnaval, de Bavaria City Racing en het North Sea Jazz Festival is Rotterdam een belangrijke festivalstad van Nederland.

In en rondom Rotterdam zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is kind aan huis in Rotterdam en komt er graag voor bedrijfsuitje Rotterdam en zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Rotterdam. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Rotterdam bijvoorbeeld is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Rotterdam Rotjeknor!

 
locaties-scheveningen

LOCATIES SCHEVENINGEN (LOCATIES ZUID-HOLLAND)

Bedrijfsuitje Scheveningen en zakelijk evenement op locatie in Scheveningen en omgeving Scheveningen.

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Het is er zowel in de zomer als in de winter heerlijk vertoeven. Scheveningen staat bekend om het imposante Kurhaus en het strand, maar er is nog veel meer te beleven in deze gezellige badplaats. Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag en ligt in Zuid-Holland. Scheveningen is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Er zijn diverse parkeergarages waar u uw auto kunt parkeren. Cultuur proeven kunt u in Scheveningen goed, deze badplaats biedt u verschillende musea. Ze laten u kennismaken met het zeeleven en de beeldenkunst, zowel van vroeger als van nu. Muzee Scheveningen is één van deze musea. Overige bezienswaardigheden in Scheveningen zijn het Havenkwartier, de vuurtoren en het duingebied Oostduinpark.

In en rondom Scheveningen zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Scheveningen en komt er graag voor bedrijfsuitje Scheveningen en allerlei zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Scheveningen. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een bedrijfsuitje Scheveningen bijvoorbeeld is geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Scheveningen!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte