Locaties Delft! Bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen op de beste locaties in de meest aansprekende plaatsen in Delft!

Delft-teambuilding-bedrijfsuitje-zakelijkevenement

Café-restaurant de V Delft

Deze locatie is geschikt voor een uitje, bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Teambuilding, themadiner, themafeesten, workshops of spelactiviteiten het is mogelijk in Delft.Café-restaurant de V is gelegen naast de beroemde kerk de Oude Jan, aan de grachten van Delft. In dit warme café staat kwaliteit voorop en kunt u genieten van een menukaart met uitgebreide keuze. De V is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook als start voor city adventures in Delft.

-Capaciteit: 60 personen
-Keuken: Nederlands en Frans
-Lunch en buffet
teambuilding-bedrijfsuitje-Delft

Restaurant De Wijnhaven Delft

Deze locatie is geschikt voor een uitje, bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Teambuilding, themadiner, themafeesten, workshops of spelactiviteiten het is mogelijk in Delft.

 

Restaurant De Wijnhaven ligt aan de gracht in het oudste gedeelte van Delft. Het beschikt over een café, restaurant en uniek terras dat sfeer en warmte uitstraalt. In De Wijnhaven streeft men altijd naar de beste kwaliteit en worden de maaltijden uitsluitend met verse producten geserveerd. De Wijnhaven is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor diverse zakelijke evenementen in Delft. Het is goed met het openbaar vervoer te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal, Frans
-Lunch, diner en borrel mogelijk
Delft-themadiner-teambuilding-bedrijfsuitje

Restaurant Le Mariage en Bar The Bounge Delft

Deze locatie is geschikt voor een uitje, bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Teambuilding, themadiner, themafeesten, workshops of spelactiviteiten het is mogelijk in Delft.

 

Bestaande uit twee delen namelijk het restaurant Le Mariage en de bar The Bounge, maakt van Le Mariage  een sfeervol modern restaurant, met oog voor detail en persoonlijke service. The Bounge is een gezellige bar waar u lekker kunt bijkomen en nagieten van gevarieerde muziek, live gemixt door de VJ. Deze combinatie van restaurant en bar zorgt ervoor dat uw evenement uniek wordt.Le Mariage en The Bounge is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners en themafeesten , maar verder ook voor diverse zakelijke evenementen en als startlocatie voor city adventures in Delft. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Informeer voor parkeermogelijkheden.

-Capaciteit: tot 50 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Delft-bedrijfsuitje-temabuilding

Restaurant en Lounge van der Dussen Delft

Deze locatie is geschikt voor een uitje, bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Teambuilding, themadiner, themafeesten, workshops of spelactiviteiten het is mogelijk in Delft.


Van der Dussen staat voor genieten in een rustige en warme omgeving. De historische locatie gelegen aan het oude Bagijnhof in Delft, beschikt over een restaurant en een lounge waar u ongestoord uw aandacht kunt geven aan uw evenement. Van der Dussen is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners en als start voor city adventures in Delft. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt parkeren in de nabije omgeving.

-Capaciteit: tot 55 personen
-Keuken: Mediterraans en Frans
-Lunch en diner mogelijk
locatie-Delft-themafeest-themadiner-bedrijfsuitje

De Delflandhoeve Delft

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest zoals spelprogramma’s en teambuilding activiteiten maar ook zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

De Delflandhoeve is een fantastische locatie gelegen midden in de Randstad en midden in het groen. Op steenworp afstand van de prachtige stad Delft in het groene Midden-Delfland biedt de Delflandhoeve en haar omgeving een scala aan mogelijkheden.Deze locatie is vooral geschikt voor bedrijfsuitjes, feest en uitjes zoals themafeesten, teambuildingsactiviteiten, spelprogramma’s en themadiners, maar verder ook voor zakelijke evenementen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Aanvraag
-Keuken: Hollands, internationaal
-Ontbijt, lunch, diner en buffetten mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte