Bedrijfsuitje Den Haag en zakelijk evenement op de meest geschikte locaties in Den Haag!

locaties-Den-Haag

Café Restaurant Rootz Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Rootz

Café Restaurant Rootz is een unieke locatie gevestigd in een koetshuis in het centrum van Den Haag. Rootz ook wel “De Belg van Den Haag” genoemd, staat bekend om de Belgische keuken. Het restaurant heeft een eigentijdse sfeer en beschikt over meerdere ruimtes voor gezelschappen tot 180 personen. Rootz is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Den Haag zoals themadiners, themafeesten workshops en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor (zakelijke) evenementen in Den Haag. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: tot 180 personen
-Keuken: Belgisch, Internationaal
-Lunches, buffetten en diner mogelijk
locatie-den-haag

Taverne Meer en Bosch Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat.
Taverne Meer en Bosch in Den Haag is een locatie met een rijke geschiedenis. Tegenwoordig zit er in de boerderij een restaurant en worden de oude Wagenschuur en Gelagkamer gebruikt voor besloten feesten en bruiloften. De locatie is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Den Haag zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor verschillende zakelijke evenementen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Reist u per openbaar vervoer, houdt dan rekening met een lange reistijd.
-Capaciteit: tot 45 personen
-Keuken: Internationaal
-Ontbijt, Lunches, diners en buffet
locatie-den-haag

Vlietzigt Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Vlietzigt.

Herberg Vlietzigt in Rijswijk is een prachtige groene locatie gelegen aan de Vliet en Elsenburgerbos. De Oud-Hollandse boerderij heeft een warme mediterrane en historische sfeer en heeft ongekend veel mogelijkheden. Door de diversiteit aan ruimtes en terrassen kan uw evenement zowel binnen als buiten plaats vinden.Vlietzigt is goed te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

-Capaciteit: 500 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en buffet mogelijk
locatie-den-haag

Museum voor Communicatie Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat.

Midden in het Museum voor Communicatie staat de bijzondere theosofentempel van de bekende architect K.P.C. de Bazel. Deze unieke locatie in het centrum van Den Haag bestaat uit acht multifunctionele zalen. Hier bieden wij zeer uitgebreide mogelijkheden voor al uw bedrijfsfeesten, diners, recepties en presentaties voor 2 tot 250 personen. Een receptie is zelfs mogelijk tot 650 personen verdeeld over onze twee grote zalen.  De zalen in de rustig gelegen theosofentempel zijn zeer flexibel in te zetten. Zo behoort bijvoorbeeld een groot congres met verschillende sessiezalen voor “breakouts”, lunches en diner tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw evenement ook aanvullen met een op maat gemaakt museumprogramma voor jong en oud. Het Museum biedt een professionele begeleiding en bewuste, hoogwaardige catering. Om deze hoge kwaliteit te leveren werken ze samen met verschillende toeleveranciers.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-catering mogelijk
Locatie-Den-haag

Regardz The Globe Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Regardz

Regardz The Globe is een moderne en hippe locatie in Den Haag. Het heeft een innovatie en frisse uitstraling en staat voor passie en gastvrijheid. De locatie heeft meerdere zalen voor grote en kleine gezelschappen. Door de diversiteit aan zalen is de locatie geschikt voor zakelijke evenementen als vergaderingen, presentaties en trainingen, maar ook voor uitje of bedrijfsuitje Den Haag zoals themadiners en workshops. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeermogelijkheid aanwezig in de nabije omgeving.

-Capaciteit: 250 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en  diner mogelijk
locatie-den-haag

De Grote Kerk Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat.

Midden in de binnenstad van Den Haag ligt de Grote of Sint Jacobskerk. Deze historische en authentieke locatie is al meer dan 30 jaar in gebruik als evenementenlocatie. De bijzondere en historische uitstraling in combinatie met de moderne faciliteiten maken uw evenement tot een succes. Door de grootte en veelzijdigheid van de locatie is het geschikt voor zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Den Haag als themadiners, themafeesten, workshops, beurzen, tentoonstellingen en congressen. Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabij gelegen parkeergarages, maar het is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

-Capaciteit: meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-catering op aanvraag
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte