Bedrijfsuitje Dordrecht en zakelijk evenement op de meest geschikte locaties in Dordrecht!

loctie-donderdag-zakelijk-evenement

Het Huys ten Donck Ridderkerk vlakbij Dordrecht

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje Dordrecht zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en voor zakelijk evenement.

Het Huys ten Donck is een unieke en authentieke locatie in Ridderkerk nabij Dordrecht. Deze locatie diende vroeger als ontmoetingsplaat voor familie, vrienden en zakelijke relaties. Het landgoed heeft een uniek, historisch en authentiek uitstraling en elke ruimte is stijlvol ingericht met een eigen karakter. Door de grootte van de locatie en het terrein eromheen is het geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Dordrecht zoals themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten, spelprogramma’s en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, conferenties en presentaties.

Er is parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Catering op aanvraag
locatie-themadiner-Dordrecht

Het West Indisch Huis Dordrecht

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje Dordrecht zoals themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen en andere meetings

Het West Indisch Huis ligt midden in het historische centrum van Dordrecht. Op deze locatie zetelden vroeger de heren van West Indische Compagnie en is gerestaureerd tot prachtige locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten. De locatie biedt ook huis aan hedendaagse en moderne kunst op hoog niveau. De historische elementen, kroonluchters en houten plafonds dragen bij aan het authentieke karkater van de verschillende ruimtes. Door de veelzijdigheid van deze locatie is het geschikt voor uitje en bedrijfuitje Dordrecht zoals themadiners en workshops. Verder is het geschikt voor diverse zakelijke evenementen en borrels.

Het is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

-Capaciteit: tot 100 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner op aanvraag
locatie-themafeest-Dordrecht

Art en Dining Dordrecht

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als workshop, themadiner en themafeest.

Art en Dining is gevestigd in het Dordrechts museum gelegen te Dordrecht. Gen iet op deze toplocatie van een ontspannen sfeer en van een authentiek internationale keuken. De locatie beschikt over meerdere zalen, een wijnbar en een terras die gebruikt kunnen worden voor speciale evenementen. De artistieke omgeving en het comfortabele interieur zorgen voor een warme ambiance voor ieder evenement. De locatie is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als seminars, vergaderingen, congressen en recepties.Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is mogelijk in de directe omgeving.

-Capaciteit: 90 tot 120 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner
locatie-workshop-Dordrecht

Worklounge Dordrecht

Geschikt voor zakelijk evenement en workshop.

Worklounge is een locatie gelegen in Dordrecht en wil inspiratie en creativiteit stimuleren door middel van originaliteit en ontspannen sfeer. Dankzij de inrichting van de locatie als een stijlvolle black box wordt de out of the box mentaliteit in combinatie met creativiteit gestimuleerd. Deze unieke locatie is vooral geschikt voor zakelijke evenementen als vergaderingen, presentaties, trainingen en brainstormsessies, maar ook voor workshops.Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving is met het openbaar vervoer goed te bereiken.

-Capaciteit: tot 50 personen
-Keuken: Internationaal
-Catering op maat mogelijk
locatie-themafeest-Dordrecht

De Raedtskelder Dordrecht

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en als start voor cityadventure in Dordrecht.

 

De Raedtskelder is één van de meest verborgen geheimen die Dordrecht uit haar rijke geschiedenis kent. Gelegen onder het stadhuis in het centrum van Dordrecht is deze locatie met alle authentieke details van tevoren al een unieke bezienswaardigheid. Het is een ruimte dat functionaliteit met historie combineert wat voor een prachtig decor voor ieder evenement zorgt. De Raedtskelder is uitermate geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, presentaties, conferenties en als start voor cityadventure in Dordrecht.

Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de direct omgeving aanwezig.

-Capaciteit: diner tot 80 personen feest tot 150 personen
-Keuken: Internationaal
-Catering op maat mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte