Bedrijfsuitje Gouda of zakelijk evenement op dé locaties in Gouda!

Gouda-Bedrijfsuitje-Zakelijk-evenement

Grand Café IJsselweide Gouda

Bedrijfsuitje Gouda en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat in Gouda.


Grand Café IJsselweide ligt aan het complex van de Golfbaan IJsselweide in Gouda. Door de ongedwongen sfeer is Grand Café IJsselweide een plek waar u zich thuis voelt en heerlijk kunt genieten. Het Grand Café beschikt over meerdere zalen voor kleine en grote groepen. De locatie is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Gouda zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar ook (zakelijke) evenementen als workshops.Er is gratis parkeergelegenheid bij de golfbaan en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

-Capaciteit: diner tot 35 personen, feesten tot 250 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-themadiner-Gouda

L’Etoile in Gouda

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop,  maar voor zakelijke evenement zoals receptie en vergadering en andere activiteiten op maat.

L’Etoile in Gouda is een locatie met een retro/moderne uitstraling gelegen aan de rand van het centrum. Bepalend voor deze locatie is de gastvrije, rustieke en ongedwongen sfeer die het ademt gekoppeld aan een menukaart die gekenmerkt wordt door creativiteit en puurheid.Restaurant L’Etoile in Gouda is geschikt voor bedrijfsuitjes, uitjes of feest zoals themadiners, themafeesten, workshops maar ook voor zakelijke evenementen zoals recepties en vergaderingen.

Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: 200 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, borrel, buffet en diner mogelijk
Locatie-workshop-Gouda

Restaurant Lavendel in Gouda

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop en andere activiteiten op maat.

Restaurant Lavendel in Gouda is een prettig centraal gelegen locatie met een heerlijke franse keuken. Het interieur ademt een romantische, rustige, gezellige sfeer uit waarbij er de beschikking is over een ruim terras voor lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht.Restaurant Lavendel in Gouda is geschikt voor bedrijfsuitjes, uitjes of feest zoals themadiners, themafeesten, workshops en andere activiteiten op maat.

Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: 35 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, borrel, buffet en diner mogelijk
Untitled-1

Restaurant eten + drinken Gouda

Geschikt voor bedrijfsuitje of zakelijk evenement zoals teambuilding, themafeest, themadiner, workshop of als startlocatie als cityadventure in Gouda!

Buiten eten +drinken is een beleving. Ze koken uitsluitend met streekproducten. Zo komt hun vlees uit het Groene hart en hun zuivel komt uitsluitend uit de omgeving. Heerlijk in hun tuin dineren. Bij buiten eten + drinken gaat alles om de beleving !

-Capaciteit: Tot 200 personen
-Keuken: Frans, Mediterraans en oosters
-Catering, Lunch en diner mogelijk
locatie-themadiner-Gouda2

Gasterij Vergeer Reeuwijk nabij Gouda

Geschikt voor uitjes, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.

Gasterij Vergeer is een veelzijdige locatie in Reeuwijk nabij Gouda. De gasterij beschikt onder andere over een feestzaal, een restaurant en een bar. De locatie heeft mogelijkheden voor een tal van evenementen voor zowel kleine als grote gezelschappen.  Zo is het geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiner, themafeesten en voor workshops.

Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte