Bedrijfsuitje Leiden, feest of zakelijk evenement op dé leukste en beste locaties in Leiden. Welkom!

Leiden-themabuilding-themadiner

Restaurant Scarlatti Leiden

Bedrijfsuitje Leiden  zakelijk evenement en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij restaurant Scarlatti Leiden.

Dit restaurant met een Nederlandse en Franse keuken is gevestigd in een historisch pand, heeft een sfeervolle Heerenkamer en staat bekend om het zonnige, gezellige, beschutte en ruimopgezette terras. Door de enthousiaste medewerkers, opvallende muurschilderingen en knusse inrichting heeft het restaurant een warme en ongedwongen uitstraling. Restaurant Scarlatti is bijvoorbeeld geschikt voor uitje of bedrijfsuitje Leiden zoals themadiners en teambuilding activiteiten, maar ook voor zakelijke evenementen als borrels in Leiden.Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de omgeving van het centrum.

-Capaciteit: Diner tot 20 personen, borrel tot 60 personen
-Keuken: Nederlands, Frans
-Lunch en diner mogelijk
locatie-themadiner-Leiden

Brasserie de Poort Leiden

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.

Brasserie de Poort is gevestigd in één van de laatste twee overgebleven historische stadspoorten van Leiden. Het is een veelzijdige locatie met onder andere een terras aan het water, een bar, een restaurant en de Poortwachterszaal met eigen terras. De historische locatie en de uitnodigende sfeer maken van uw evenement iets speciaals. Brasserie de Poort staat gegarandeerd voor hoge kwaliteit. Door de veelzijdigheid van de locatie in combinatie met de sfeer en hoge kwaliteit is het geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, borrels en recepties.Er is parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Diner tot 80 personen, borrel tot 160 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en buffet mogelijk
locatie-spelprogramma-Leiden

Kasteel Oud Geest Leiden

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, spelprogramma, teambuilding activiteit en voor zakelijk evenement.

Kasteel Oud Geest is een bijzondere locatie gelegen op een monumentaal landgoed in Leiden. Het landgoed heeft naast het kasteel nog vier andere monumenten, namelijk het koetshuis, de kapel, het boswachtershuis en de poort. Het landgoed ligt in een bosrijk gebied wat samen met de historische monumenten voor een prachtig decor voor uw evenement zorgt. Het kasteel en het koetshuis herbergen samen meerdere zalen die voor zowel kleine als grote gezelschappen gebruikt kunnen worden. Elke zaal heeft zijn eigen bijzondere sfeer. De schitterende historische omgeving van het kasteel en het landgoed zorgen ervoor dat het geschikt is voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, spelprogramma’s en teambuilding activiteiten, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, congressen en presentaties.Het kasteel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal, streek
-Lunch en diner mogelijk
locatie-bedrijfsuitje-themadiner-themafeest

Restaurant Burgerzaken Leiden

Geschikt voor bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Teambuilding activiteiten, themafeest, themadiner, workshop of als start locatie voor een cityadventure in Leiden!

Midden in het centrum tegenover het stadhuis vind je restaurant Burgerzaken. Restaurant Burgerzaken heeft een rijke geschiedenis en heeft een middeleeuwse uitstraling. De menukaart verveeld echter niet want deze veranderd vier keer per jaar.Restaurant Burgerzaken maakt uitsluitend gebruik van dagverse producten en verse ingrediënten.

-Capaciteit: Diner tot 36 personen, borrel tot 60 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en hapjes mogelijk
themafeest-bedrijfsfeest-in-leiden

Restaurant City Hall Leiden

Geschikt voor bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Themafeest, themadiner, workshop of als startlocatie voor een city adventure.

In het monumentale stadshuis van Leiden zit City Hall. Een Italiaanse bistro. Door de stoere en eigentijdse uitstraling is dit een prachtige locatie met een eigen karakter.  Een uitgebreid diner, kleine hap of een echte koffie? Hier zit iedereen op zijn plek.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, hapjes en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte