Bedrijfsuitje Noordwijk of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties in Noordwijk!

Noordwijk-themafeest-themadiner-teambuilding

Locatie Kasteel Keukenhof Lisse vlakbij Noordwijk

Geschikt voor bedrijfsuitje Noordwijk, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, borrels en andere activiteiten op maat


Kasteel Keukenhof in Lisse vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek.Meer dan tweehonderd hectare bos, weiland, park met ruim achttien monumenten. Een historische omgeving, maar bruisend van leven. De sprookjesachtige omgeving geeft een bijzondere touch aan elke type evenement.Door de diversiteit aan mogelijkheden is deze locatie zeer geschikt voor zakelijke evenementen zoals bedrijfpresentaties en recepties maar ook voor uitje of bedrijfuitje Noordwijk zoals themadiner en themafeest en tevens voor workshops.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed te bereiken met het openbaarvervoer.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en buffetten mogelijk
Locatie-Noordwijk-themadiner-themafeest-teambuilding-workshops

Locatie De Oude Tol Sassenheim vlakbij Noordwijk

Geschikt voor bedrijfsuitje Noordwijk, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, borrels en andere activiteiten op maat. 

De Oude Tol in Sassenheim staat al ruim 30 jaar bekend in het verzorgen van evenementen. Het beschikt over verschillende faciliteiten als meerdere restaurants, zalen, bowlingbanen en een grand café.Door de diversiteit aan mogelijkheden is deze locatie zeer geschikt voor zakelijke evenement zoals bedrijfspresentatie en recepties maar ook voor uitje of bedrijfsuitje Noordwijk zoals teambuilding activiteit, themadiners en themafeesten en tevens voor workshops.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en buffetten mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte