Bedrijfsuitje Scheveningen of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties van Scheveningen!

Locatie-scheveningen

Brasserie Berlage Scheveningen

Geschikt voor bedrijfsuitje Scheveningen, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, borrels en andere activiteiten op maat

Bij het laatste levenswerk van architect H.P. Berlage – het Haags Gemeentemuseum – werd in de tuin een prachtig paviljoen gebouwd als rustpunt voor bezoekers en wandelaars. De gevestigde brasserie is sfeervol ingericht en gedecoreerd in stijl en doet de naam “Brasserie Berlage” eer aan.In 1997 werd het Gemeentemuseum ingrijpend gerenoveerd. Ook het paviljoen in de tuin werd van onder tot boven aangepakt. Het terras werd in ere hersteld en aan de zijkant verrees een nieuwe comfortabele en lichte serre. Het artdeco paviljoen brengt de warme sfeer uit vervlogen tijden terug. Maar Brasserie Berlage is niet alleen van gisteren. Gelegen aan de zijkant van het paviljoen, biedt de Serre boven alles een intieme besloten sfeer. Zeer compleet uitgerust met een eigen entree, besloten sanitairgroep, een oude eiken vloer en stijlvol geschilderde schetsen van Berlage. Met uitzicht op het prachtige Gemeentemuseum en een eigen terras is de royale Serre is bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje Scheveningen en besloten evenementen als diners, bruiloften, recepties en presentaties.
De Serre heeft eigen entree en sanitair.  De oude eiken vloer, stijlvol geschilderde schetsen van Berlage, eigen terras maken deze plek zeer geschikt voor (zakelijke-) bijeenkomsten of feesten.

-Capaciteit: diner tot 60 personen, feest tot 120 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-scheveningen

De Derde Ambachtsschool Scheveningen

Geschikt voor bedrijfsuitje Scheveningen, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, borrels en andere activiteiten op maat! 
De Derde Ambachtsschool is een van de twee scholen in het oeuvre van de architect Jan Duiker. Duiker behoort tot één van de belangrijkste architecten van het Nieuwe Bouwen. In deze vooroorlogse stroming werd gebouwd met moderne materialen als glas, beton en staal en stonden lucht, licht en hygiëne centraal. De architect liet zich niet leiden door monumentaliteit maar uitsluitend door functionaliteit.De Derde Ambachtsschool bevat 21 leslokalen voor smeden, instrumentmakers, elektriciens, machinebankwerkers, timmerlieden en schilders. Alle lokalen liggen gericht naar de binnenzijde van het grote terrein. Alle lokalen kunnen perfect gebruikt worden voor vergaderingen, meetings, shooting en presentaties al dan niet in het kader van een bedrijfsuitje Scheveningen. De meerwaarde en de magie zit in het gebouw, de uitstraling en de gehele sfeer.
-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: op aanvraag
 strandclub-doen-scheveningen

Strandclub Doen! Scheveningen

Geschikt voor bedrijfsuitje Scheveningen, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, borrels en andere activiteiten op maat!  

Strandclub Doen! is door haar zintuigprikkelende en inspirerende ambiance de locatie bij uitstek om elkaar te treffen voor welke gelegenheid dan ook. Genieten van de zon op onze terrassen, heerlijk lunchen of dineren in ons restaurant, voor uw collegae of klanten een onvergetelijk evenement organiseren of uw huwelijk beleven in één van onze terrastuinen. Strandclub DOEN! biedt u Strandchique: een relaxte strandbeleving in stijl en touch en is gemakkelijk te bereiken en op loopafstand is recentelijk een groot parkeerterrein gerealiseerd waardoor de faciliteiten uitstekend zijn. De locatie is om die redenen geschikt voor een zeer divers uitje of bedrijfsuitje Scheveningen en teambuilding activiteiten Scheveningen

-Capaciteit: tot 250 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en  diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte