VACATURES EN WERKEN BIJ EVENEMENTENBUREAU ART OF EVENTS PRODUCTIONS


WAT HOUDT HET WERKEN BIJ ART OF EVENTS PRODUCTIONS  IN?

Art of Events ziet zichzelf als een full service evenementenbureau met positief ingestelde mensen die gek zijn op hun vak, het werken bij een evenementenbureau en het leven in het algemeen. Een bureau van kansen bieden, kansen zien en kansen pakken. Als bureau streven we niet alleen naar betekenisvol werken, maar ook naar een prettige werkomgeving die we graag zien terugkomen in een functionele en goede combinatie van structuur en cultuur binnen de organisatie.

BETROKKEN BIJ HET LEUKSTE WERK VAN DE WERELD?

Je hebt het leukste werk van de wereld, met passende en gevarieerde uitdagingen en ruimte om talent te laten zien en te ontwikkelen! Art of Events beschouwd zichzelf en haar werknemers als altijd lerend. Niemand maakt graag fouten, maar we maken ze allemaal. We houden echter zielsveel van mensen die hun nek uit durven steken en hechten dus erg aan een veilige werkomgeving waarin je tijdens je werken fouten kan en mag maken en daarna ruimte krijgt om ze te bespreken en te herstellen. Daarnaast betrekken we je graag actief bij de gang van zaken binnen het bedrijf en nodigen je uit om daar volwaardig en actief  bij te dragen.

OPENSTAANDE VACATURES

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures om bij ons te komen werken, maar we nodigen een ieder die zich kan vinden in het bovenstaande bedrijfsprofiel van harte uit om een brief en/of cv op te sturen. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging en reactie en wellicht leidt het uiteindelijk op de korte of wat langere termijn tot meer!

 

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte
  • Pages