publieksevenementen & andere evenementen


Publieksevenementen in opdracht én eigen beheer!

Art of Events bedenkt, organiseert en realiseert publieksevenementen zowel in opdracht als in eigen beheer. Van specifieke evenementen die de plaats, regio, locatie en/of merk verder op de kaart moeten zetten tot meer gelegenheidsevenementen die meer gericht zijn op beleving van muziek, theater kunst en andere vormen van cultuur. We onderscheiden ons daarbij vooral door publieksevenementen te organiseren met een heldere en diepere context en een positieve maatschappelijke relevantie.

Publieksevenementen en andere evenementen voor citymarketing met een meerwaarde in opzet en PR-waarde

Met frisse en originele ideeën ontwikkelen we concepten en realiseren we publieksevenementen die het meer dan waard zijn om beleefd te worden. We creëren graag citymarketing en branding met meetbare meerwaarde. Bedenken graag cultuurfestivals die zich in opzet en beleving onderscheiden en we realiseren met veel plezier publieksopeningen van cultureel erfgoed die publiek en pers nieuwsgierig maken om er daadwerkelijk naar toe te komen en er over te praten en schrijven. We begrijpen dat elk onderdeel van het evenement moet kloppen. We weten hoe complex zoiets is en wat er allemaal bij komt kijken om een fantastisch en veilig evenement te realiseren.

Ruime ervaring op het gebied van publieksevenementen

We zijn ervaren met crowd control en het intensief samenwerken met alle (hulp)diensten en overheden die hierbij bij betrokken zijn. In het gedeelte over ons & onze werkwijze leggen we u graag verder uit op welke wijze we (gespreide) belevenissen creëren in de daarbij passend ingerichte locatie en/of openbare ruimte en de grote aandacht die we daarbij hebben voor details.

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte