Publieksevenementen en andere evenementen


Verschillende cases publieksevenementen en andere evenementen in opdracht én eigen beheer!

Art of Events bedenkt, organiseert en realiseert publieksevenementen zowel in opdracht als in eigen beheer. Van specifieke evenementen die de plaats, regio, locatie en/of merk verder op de kaart moeten zetten tot meer gelegenheidsevenementen die meer gericht zijn op beleving van muziek, theater kunst en andere vormen van cultuur. We onderscheiden ons daarbij vooral door publieksevenementen te organiseren met een heldere en diepere context en een positieve maatschappelijke relevantie.

Publieksevenementen en andere evenementen gericht op de marketing van een gebied, citymarketing en andere doelen met een meerwaarde in opzet en PR-waarde

Met frisse en originele ideeën ontwikkelen we concepten en realiseren we publieksevenementen die het meer dan waard zijn om beleefd te worden. We creëren graag citymarketing en branding van een regio met meetbare meerwaarde. Bedenken graag cultuurfestivals die zich in opzet en beleving onderscheiden en we realiseren met veel plezier publieksopeningen van cultureel erfgoed die publiek en pers nieuwsgierig maken om er daadwerkelijk naar toe te komen en er over te praten en schrijven. We begrijpen dat elk onderdeel van het evenement moet kloppen. We weten hoe complex zoiets is en wat er allemaal bij komt kijken om een fantastisch en veilig evenement te realiseren.

In dit gedeelte laten we u graag een aantal cases zien van publieksevenementen en andere evenementen die we in opdracht én eigen beheer hebben georganiseerd!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte