art of events hart en ziel

Festival Met Hart en Ziel

Festival en publieksevenement Festival Met Hart en Ziel

Als er een festival voor het grote publiek geschikt is dan is het wel Festival Met Hart en Ziel. Op dit publieksevenement voor alle leeftijden kunnen acts, theatergezelschappen, muzikanten en andere artiesten en kunstenmakers hun optimale kracht in creativiteit, inlevingsvermogen en hun vermogen tot interactie tonen. Art of Events heeft een festival concept ontwikkeld en uitgevoerd (en nu ondergebracht in de Stichting Cultuur met hart en ziel) waarbij het concept van een festival voor het grote publiek gericht is op de metafoor ‘Met Hart en Ziel’.

Een uniek festival op een unieke plek!

Een festival op een unieke plek en zeer bijzondere plek genaamd Fort Vechten (vlakbij Utrecht) waarbij de combinatie van gearriveerde, zichzelf regelmatig vernieuwende, artiesten en aanstormend talent op het gebied van muziek, theater, straattheater, locatietheater, variété, stand-up comedy beeldende kunsten, dans e.d. optreden voor publiek. Met Hart en Ziel is dus een multidisciplinair festival en publieksevenement gericht op acts, kunstenaars en artiesten. Het richt zich op vernieuwing en kruisbestuiving tussen die disciplines en tussen daarvoor openstaande professionals en aanstormend talent. Elkaar stimuleren, inspireren en de verbinding zoeken tussen disciplines en professionals en upcoming artists maakt het festival geschikt voor mensen die zoeken naar mogelijkheden en kansen en als levenshouding altijd ‘het glas half vol hebben’.

Festival gericht op verbinden, inspireren, genieten!

Met Hart en Ziel stimuleert de passie voor het vak en de performance. Het gaat dus om de uitdaging verbinding te maken met elkaar, het publiek, de locatie en daar waar mogelijk te inspireren. De bundeling van die landelijke en regionale talenten en kracht van zowel professionals als die van het aankomende talent maakt de som van het geheel groter dan het talent op zichzelf en werkt zeer aanstekelijk voor het publiek die in grote getale op het tweedaagse evenement afkomen. Het festival heeft inmiddels al twee succesvolle edities achter de rug met circa 10.000 bezoekers in twee dagen en zal in principe ook de komende 5 jaar (altijd) tijdens de Pinksterdagen plaatsvinden en altijd op Fort Vechten

Kijk voor meer informatie op de website van Festival Met Hart En Ziel.
http://www.festivalmethartenziel.nl

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte