Beurs en festival vol beleving Met Hart en Ziel


Beurs is 3d festival!

Een beurs is geen setting waarin acts, theatergezelschappen, muzikanten en andere artiesten en kunstenmakers hun optimale kracht in creativiteit, inlevingsvermogen en hun vermogen tot interactie en ondernemingslust kunnen tonen. Bovendien zijn deze beurzen voor de artiesten ook verhoudingsgewijs erg dure plekken om zich te presenteren met als resultaat dat er op deze beurzen weinig vernieuwing plaatsvindt.

Beurs voor bezoekers, participanten, locatie en organisatie een win-win situatie

Art of Events heeft een festival concept ontwikkeld en uitgevoerd (en nu ondergebracht in de Stichting Cultuur met hart en ziel) waarbij het concept van een beurs en een festival “in elkaar geschoven wordt” met als unieke component voor iedereen (bezoekers, participanten, locatie en organisatie) een win-win situatie. Een festival op een unieke plek en zeer bijzondere plek genaamd Fort Vechten (vlakbij Utrecht) die uiteindelijk een festival op metafoor (Met Hart en Ziel) oplevert waarbij de combinatie van gearriveerde, zichzelf regelmatig vernieuwende, artiesten en aanstormend talent op het gebied van muziek, theater, straattheater, locatietheater, variété, stand-up comedy beeldende kunsten, dans e.d. optreden voor publiek. Tegelijkertijd kunnen alle artiestenbureaus, bedrijven, event managers e.d. op deze “beurs” naar hartenlust scouten en shoppen en de acts en artiesten in hun kracht bekijken en beoordelen.

Multidisciplinair beurs en festival Met Hart en Ziel gericht op vernieuwing en verbinding

Met Hart en Ziel is dus een multidisciplinair festival gericht op acts, kunstenaars en artiesten. Het richt zich op vernieuwing en kruisbestuiving tussen die disciplines en tussen daarvoor openstaande professionals en aanstormend talent. Elkaar stimuleren, inspireren en de verbinding zoeken tussen disciplines en professionals en upcoming artists maakt het festival.

Passie voor het vak en de performance

Met Hart en Ziel stimuleert de passie voor het vak en de performance. Het gaat dus om de uitdaging verbinding te maken met elkaar, het publiek, de locatie en daar waar mogelijk te inspireren.

Som van het geheel altijd groter dan het talent op zich!

De bundeling van die landelijke en regionale talenten en kracht van zowel professionals als die van het aankomende talent maakt de som van het geheel groter dan het talent op zichzelf. Het festival biedt daarnaast ook ruimte om geheel op eigen kracht te performen zodat de bezoekers het onderscheid kunnen ervaren tussen de uniciteit van de act, kunstenmaker en artiest en de blending daarvan op andere momenten. Het beurs en festival concept heeft al twee succesvolle edities achter de rug met circa 10.000 bezoekers in twee dagen en zal in principe ook de komende 5 jaar (altijd) tijdens de Pinksterdagen plaatsvinden en altijd op Fort Vechten!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte