Storytelling van een merk, bedrijf of organisatie


STORYTELLING BIJ EVENEMENTEN, …. EEN BUITENGEWOON GOED VERHAAL!

Ieder merk, bedrijf of organisatie heeft zijn verhaal. Dit verhaal spannend, beeldend en met emotie pakkend neerzetten is wat in onze evenementenbranche ook wel storytelling wordt genoemd en is de uitdaging voor elke gepassioneerde verhalenverteller. Van de eerste brainstorm tot de grote dag van het evenement. Gefocust op het moment suprême, zijn we de regisseurs die gericht en specifiek invloed uitoefenen op de beleving van de doelgroep middels die storytelling. Ieder verhaal wordt van harte verteld, met de juiste “tone of voice” zodat het uw gasten raakt en bijblijft in hun herinnering.

DE BESTE STORYTELLING VRAAGT GELOOFWAARDIGE EN MOEDIGE AUTEURS

Een geloofwaardige ontmoeting tussen merk en doelgroep. Betekenisvolle ontmoetingen tussen mens en merk, mens en bedrijf, mens en maatschappij en mensen onderling. Belevenissen met een uniek verhaal namelijk het echte verhaal! Overigens, de beste storytelling wordt gedaan door moedige auteurs!

STORYTELLING IN ELKE ACTIVITEIT EN EVENEMENT

Er is een groot misverstand dat storytelling alleen voorbehouden is aan grote evenementen of dat het iets heel ingewikkelds is. Eigenlijk moet je het bijna omdraaien. In alles zit storytelling, maar niet alles is een goed en/of passend verhaal of wordt op de goede manier verteld. Het is net als bij de film. Er bestaan geen goede of slechte genres, maar wel goede en slechte films.  Iedereen kan van een ander genre houden, maar bij een echte goede film in jouw gekozen genre kom je wel met meer energie naar buiten als waarmee je naar binnen bent gekomen! Dat telt bij Art of Events voor alle diensten die ze aanbiedt, van de kleinste workshop tot het grootste bedrijfsfeest, van de eenvoudigste meeting tot het meest complexe relatiemarketing evenement en van de moeilijkste teambuilding activiteit tot de meest feestelijke opening! Storytelling zit in alles en dan kan het maar beter en goed worden gedaan!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte
  • Pages