Test

“  VERTEL ME EN IK LUISTER.  LAAT ME ZIEN EN IK KIJK.  LAAT HET ME BELEVEN IK LEER. ”  CITAAT LAO TZU

 

Art of Events Productions is een fullservice evenementenbureau met verschillende diensten onder één dak. Wellicht lijken die verschillende diensten een bijzondere combinatie. Een festival bedenken en uitvoeren lijkt iets heel anders als een relatie evenement succesvol neerzetten. En wat heeft een kick off meeting of conferentie organiseren nou met een teambuilding evenement of bedrijfsfeest te maken?

 

HET VERSCHIL TUSSEN GOED EN EXCELLENT

 

Voor ons hebben die en vele andere diensten allemaal één hele duidelijke centrale invalshoek en dat bent U!
Bij alle diensten die we als evenementenbureau kunnen bieden gaat het om op een onderscheidende en functionele manier vormgeven van dat bijzondere verhaal en uw gevoel en gedachtes daarbij. Dat verhaal moet tot leven komen in de daarbij letterlijk en figuurlijk passende en vormgegeven ruimte. Het gevoel voor details kan vervolgens het verschil maken tussen goed en excellent.

EVENEMENTENBUREAU, ORGANISATIEBUREAU OF COMMUNICATIEBUREAU? U MAG HET ZEGGEN!

Voor zij die ons bureau nog niet kennen is het misschien wat wennen. Een evenementenbureau van “vele markten thuis”.
Een bureau die nadenkt over strategie, maar ook speels kan improviseren. Autonoom kan produceren, maar ook houdt van cocreatie en out of the box en op maat werkt, maar ook bestaande en bewezen concepten kan leveren. Als bureau volgen we de trends, maar vinden het ook leuk en een uitdaging om juist trendsetter te zijn.  We weten de kracht van live communicatie via evenementen, maar hebben ook een open mind voor andere vormen van effectieve communicatie.

MET CONCEPTEN TOT DE KERN EN IN DE UITVOERING TOT HET UITERSTE!

Het maakt ons niet uit of we hierdoor evenementenbureau, organisatiebureau, of communicatiebureau genoemd worden. Uiteindelijk zijn we vooral een allround en fullservice evenementenbureau omdat we bij alle concepten tot de kern willen gaan en in de realisatie en uitvoering tot het uiterste. Het is immers het uiteindelijke resultaat voor u dat telt! We hechten aan een prettig contact want we houden van mensen, hebben een meer dan leuk vak en denken in uitdagingen en kansen.

VAN DOELGROEP NAAR DEELNEMERS EN AMBASSADEURS

We hopen uiteindelijk van uw doelgroep uw deelnemers en zelfs uw ambassadeurs te maken. Met deze website over ons evenementenbureau en onze diensten willen we u een indicatie geven hoe we dat graag doen, maar nog liever bespreken we het met u persoonlijk en laten we u ervaren hoe dat in z’n werk gaat! Mocht u ondertussen nog vragen of suggesties hebben dan horen we dat natuurlijk graag!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte