Nee, dit is geen ernstig bericht. We zijn niemand kwijt. Tenminste, nóg niet.. De middag op de afgesproken locatie begint met een ‘doodgewone’ lunch of kop koffie. Op dat moment leeft iedereen nog in de veronderstelling dat ‘de rondleiding’ of ‘het programma’ weldra zal beginnen.

Het Genootschap Der Deugden

Het avontuur barst pas echt los wanneer een undercover journalist van de plaatselijke krant gaat uitleggen dat de groep onder valse voorwendselen naar de locatie is gelokt met het oog op een geheimzinnig ‘Genootschap der Deugden’. In een in het geheim opgenomen filmpje blijkt al snel dat het lot van de hele wereld in de handen van het gezelschap ligt!

De Zeven Deugden

Het Genootschap is namelijk van mening dat niemand meer deugt in deze wereld en het is aan de gasten om hun ongelijk te bewijzen door middel van een aantal bijzondere testen. Hiervoor heeft Het Genootschap zeven nieuwe deugden opgesteld: betrouwbaarheid, vriendelijkheid, eerlijkheid, spontaniteit, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en humor.

Red de ontvoerden!

Als iets meer dan de helft van de opdrachten zijn uitgevoerd, zal opnieuw een filmpje worden getoond. Dit keer van de ontvoerden. Het Genootschap blijkt nog niet helemaal overtuigd van de maximale inzet van de deelnemers. Met smeekbedes van de arme ontvoerders willen zij de groep motiveren om nóg beter hun best te doen. Zij willen de ontvoerden toch ook graag levend terug zien?

Eind goed, al goed?

Lukt het om tijdens de gezamelijke eindactiviteiten te bewijzen dat het gezelschap deugd? Dan wacht aan het einde van de rit de ultieme ontmoeting met Het Genootschap! En misschien ook wel met de gegijzelde deelnemers.

 

 Locatie: Flexibel
Prijsindicatie:  Tot 40 personen € 1200,- daarna € 20,- per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: Circa 3 à 4 uur

 

SNS Reaal
“Kidnapped is een heel leuk spel om met een afdeling te spelen. Alle collega’s trapten in het fantastische spel van de leiding, knap gedaan! De charme vond ik ook dat je met reen grote groep toch 1 spel kunt spelen, met spelelementen die voor werkelijk iedereen leuk zijn. Ik heb iedereen zien genieten en fanatiek zien opgaan in het spel, mooi hoor!”
Bilthovense Apotheek
“Zeer humoristische, gezellige en leuke activiteit dat niet alleen leuk begint, maar boeiend blijft en met een hele onverwachte wending eindigt”