UITJES & TEAMBUILDING


UITJES VOOR TEAMBUILDING ACTIVITEITEN & PLEZIER

Teambuilding is belangrijk en nuttig om medewerkers goed te laten functioneren. Ook medewerkers waarderen het als een bedrijf wil investeren in zijn medewerkers en dat men gericht doet op het gebied van teambuilding. Of de activiteiten bij dergelijke uitjes nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, puur voor de lol of een combinatie daarvan. We bedenken graag met u volledig unieke belevenissen, maar u mag ook kiezen voor een aantal vaste concepten die we vervolgens geheel op maat maken gericht op uw gezelschap!

Wat is nou eigenlijk teambuilding?

Een groep mensen die werken aan een gezamenlijk gemeenschappelijk waarbij ze voor het resultaat van elkaar afhankelijk zijn is een team. Belangrijk daarbij is hetzelfde doel hebben, de wil om samen te werken en de motivatie daarbij. Teambuilding is daarbij eigenlijk een voortdurend proces om het gestelde gezamenlijk doel te halen.

Waarom teambuilding?

Een goed werkend team is productiever, zijn betere collega’s en hebben meer energie en verbinding tot elkaar. Logisch is dat een beter team minder stress heeft en dus ook minder kans op uitval. Door van je teamleden de sterke punten te ontdekken worden deelnemers van het team zich bewust van de talenten en kwaliteiten van elkaar. Een hecht team werkt op die manier beter, het rendement komt hoger te liggen. De som van de individuen en dus het team wordt automatisch sterker dan het individuele teamlid.

Welke doelen kun je als team nastreven?

Teambuilding kan voor veel doelen worden ingezet binnen een organisatie. Enkele voorbeelden zijn:

  • De onderlinge communicatie verbeteren en (daarmee ook) de samenwerking
  • Het verbeteren van de sfeer om te werken
  • De bestaande culturen veranderen
  • Binnen de organisatie de efficiĆ«ntie verbeteren

Teambuilding activiteiten vol originele beleving, speels en uniek!

We nodigen u graag uit om eens rond te kijken op onze website want we hebben talloze mogelijkheden voor een leuk teambuilding programma. Je kunt je dan richten op de punten die je wat extra wilt aanscherpen voor je team. Al onze teambuilding activiteiten zijn vol originele beleving, speels, uniek en volledig eigen in concept en uitvoering want we hechten zeer aan het doorvoeren van kwaliteit tot in de kleinste details. Uitjes vol plezier en met een meerwaarde gericht op uw doelstellingen, passend binnen uw budget en in de begeleiding en de organisatie tot in de puntjes verzorgd. Dat is wat u van ons mag verwachten.

Teambuilding, ook wat voor u?

Tal van bedrijven, organisaties en particuliere groepen gingen u voor en beschouwen Art of Events als specialist in uitjes voor vermaak, uitjes met teambuilding of andere vormen van uitjes. Voor die erkenning zijn we dankbaar. Hun referenties bieden we u graag ter oriƫntatie op maat aan bij de verschillende teambuilding activiteiten, maar nog liever horen we het na afloop van u!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte