Acts & artiesten ter inspiratie motivering & vermaak

 

Acts kunnen en moeten een enorme meerwaarde vormen voor uw evenement. Of ze nu ter motivering of vermaak zijn of veelal in een combinatie daarvan. Ze moeten altijd precies passen en de juiste boodschap belichamen en brengen. We bieden u hier een aantal acts die om die redenen hun waarde keer op keer bewijzen en bijdragen aan die zo gewenste “feestvreugde”! Acts vol originele beleving, speels, uniek en volledig eigen in vormgeving en uitvoering want we hechten zeer aan het doorvoeren van kwaliteit tot in de kleinste details. Daarnaast is het uiteraard is ook mogelijk om acts geheel op maat voor uw gezelschap te maken! Art of Events is immers boven alles storyteller en bedenker van passende concepten. We bedenken en realiseren dan ook graag de acts die een meerwaarde kunnen vormen voor uw evenement!

acts ter vermaak

Act ‘Romeo & Julia’ – Acts ter motivering en vermaak

Een spetterende interactieve afsluiting van een leuke dag of als een vermakelijke onderbreking van een bijeenkomst? Op de wijze van een repeteerstuk wordt de balkonscène van Romeo en Juliet neerzet. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle aanwezigen! De lol is ook dat iedereen een (actieve of minder actieve) rol heeft en wel van publiek in het theater tot Julia, van gordijnen tot Romeo met z’n paard en van gong tot tuinkabouter. Alles komt er in voor! Het is speelse interactie met daarin mooie metaforen verweven. Een fascinerend, boeiend en hilarisch schouwspel waaruit blijkt wat verbeelding, humor en samenwerking kunnen bewerkstelligen. NB Dit stuk vraagt van jullie gasten geen voorbereiding
baden powel act

Act ‘Lord Baden Powel’ – Acts ter motivering en vermaak

Gehuld in herkenbare akela outfit brengt de “founder” van de Scouting op amusante herkenbare wijze groepen letterlijk en figuurlijk in beweging. Een man van aanzien, maar tegelijk de exponent van de “homo ludens” oftewel de spelende mens. Een ideale start voor (samengestelde) projectgroepen waar constructief en prettig samenwerken gevraagd wordt. Hij is er ondertussen niet sec op uit, maar hij kan waarschijnlijk niet voorkomen dat er naast de serieuzere geluiden ook flink gelachen zal worden!
act motivatie

Act ‘Julius Ceasar’ – Acts ter motivering en vermaak

Veni, vidi, vici oftewel: hij kwam, hij zag en hij overwon. Julius Caesar is de ideale motivator en strateeg en wordt bij voorkeur theatraal gezeten op een draagbaar binnengedragen op de klanken van de Carmina Burana. Julius is als act vooral inzetbaar bij (guerilla-) marketing en sales campagnes. Menig sales- en projectteam stuwt hij vervolgens naar grote hoogten. Met een krachtig verhaal en kwinkslagen maakt hij duidelijk dat alleen het resultaat geld!
 
act rembrandt art of events

Act ‘Rembrandt’ – Acts ter motivering en vermaak

Geeft letterlijk en figuurlijk op hoog niveau kleur aan ieder evenement. Hij voelt zich bij veel (feestelijke) gelegenheden thuis; culturele manifestaties, openingen van gebouwen, winkels e.d. Als spreker kan hij op creatieve wijze moeiteloos verbanden leggen tussen het heden en verleden. Hij doet dit afhankelijk van het onderwerp en de wensen op directe of meer metaforische wijze, maar altijd inspirerend!
cornelis_header

Act ‘Cornelis Kraaijenhoff’ – Acts ter motivering en vermaak

Voormalig arts C.R.T. Kraijenhoff is vooral bekend als geestelijk vader van één van de grootste en meest inventieve infrastructurele bouwwerken die Nederland ooit heeft gekend, namelijk de Hollandse Waterlinie. Vanuit deze achtergrond kan hij acte de présence geven bij de (oplevering van) tal van bouwkundige en/of infrastructurele werken. Hij kan de geleverde inspanningen of het belang van het bouwwerk benadrukken, met kwinkslagen tegenslagen of complicaties relativeren of goedmoedig accenturen door anekdotes in te bouwen. Bovenal kan hij als bewezen visionair en man van statuur en importantie het moment suprème van het door u gewenste cachet voorzien!
art of events

Act ‘Jeroen Bosch’ – Acts ter motivering en vermaak

Vermaard schilder die vooral bekend was als vernieuwer van de bestaande beeldtraditie. Briljant creatief zocht en vond hij vernieuwing. Hij kan als personage en act ingezet worden bij innovatieve projecten waarbij al dan niet “out of the box” moet worden gedacht. Hij kan verhalen over z’n werk en aangeven dat hij op eigen wijze z’n tijd vooruit was. Hij kan inspireren, “energizen”, motiveren en door onverwachte wendingen amuseren, maar blijft hoe dan ook in alle gevallen op niveau!
Uitjes en Teambuilding Acts Socrates

Act ‘Socrates’ – Acts ter motivering en vermaak

Bedenker van de Socratische methode en kan van daaruit op inspirerende manier uw mensen en/of thema centraal stellen. Socrates stelde altijd veel belang in “zo verantwoord mogelijk leven” en was altijd zeer geïnteresseerd in de kwaliteiten en kennis van z’n metgezellen. Hij zag het als z’n levenswerk om verbindingen tot stand te brengen en bruggen te slaan tussen (soms) de meest uiteenlopende onderwerpen en overtuigingen. Om die reden is hij zeer geschikt om te inspireren bij onderwerpen op het gebied van HRM en MVO. Bescheiden theatraal, maar groots als het gaat om de indruk die hij maakt!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte