Acts vermaak

Acts Ter Vermaak


Welkom bij een aantal van de leukste acts ter vermaak!

Acts kunnen en moeten een enorme meerwaarde vormen voor uw evenement. Ze moeten altijd precies passen en de juiste boodschap belichamen en brengen. We bieden u hier een aantal acts die om die redenen hun waarde keer op keer bewijzen en bijdragen aan die zo gewenste “feestvreugde”! Acts vol originele beleving, speels, uniek en volledig eigen in vormgeving en uitvoering want we hechten zeer aan het doorvoeren van kwaliteit tot in de kleinste details. Acts die kunnen vermaken, verbazen en verwonderen, maar ook de interactie onderling op gang brengen. Ze worden voor veel dingen ingezet. Als animatie tijdens feesten, diners, meetings, party’s, congressen en zelfs als personages tijdens rondleidingen en stadsavonturen. Daarnaast is het uiteraard is ook mogelijk om acts geheel op maat voor uw gezelschap te maken! Art of Events is immers boven alles storyteller en bedenker van passende concepten. We bedenken en realiseren dan ook graag de acts die een meerwaarde kunnen vormen voor uw evenement!

leuke feest act utrecht

Act ‘PAPPARANTINOOS’  – ‘Acts ter vermaak’

Franky Santegoeds van Tellingen en Betsy Nanninga doen hun uiterste best uw feestavond op hilarische wijze te verslaan. Ze weten door hun doortastende manieren alle roddels boven water te krijgen.
acts ter vermaak

Act ‘TOILETTINIES’ – ‘Acts ter vermaak’

Wordt de drukte van het feest of receptie u teveel? Kom dan even op adem bij toiletjuffrouw Tiny en pleeboy Tony Toilettinie.
Acts vermaak

Act ‘RELAX BV’ – ‘Acts ter vermaak’

Een hoogwaardige loopact die uw gasten op vrolijke verwelkomt en vermaakt! Het is hun hoogste doel om te zorgen dat de interactie tussen de gasten onderling op een leuke manier op gang komt of versterkt wordt.
drive in show

Drive-in Show – ‘Acts ter vermaak’

Tijd voor een feestje? Onze DJ’s maken uw feest onvergetelijk! Het publiek wordt getrakteerd op verschillende muziekgenres, lichtshows of zelfs een live optreden!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte