Familie uitje in de natuur “Bosgolf”. Geschikt voor kleine en grote groepen en alle leeftijden!


Familie uitje Bosgolf  is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om lekker in een bos of park bezig te zijn en te genieten van de omgeving en er ondertussen nog wat van opsteken!!

Bosgolf is vermakelijk spelen en spelenderwijs leren. Een geschikt familie uitje voor jong en oud, verrassend leuk en tevens voor kleine en grotere groepen. Het doel van het spel is om het parcours met zo min mogelijk slagen te behalen. Het leukste uitje in de natuur en iedereen kan het! Tevens is er de mogelijkheid om tijdens dit familie uitje eten en drinken toe te voegen. Bosgolf is geschikt voor alle leeftijden en je hoeft er geen specifieke vaardigheden voor te hebben. De opdrachten die je tijdens dit familie uitje doet zijn zeer gevarieerd en vaak een combinatie van afstand, natuurlijke hindernissen en door ons toegevoegde elementen. Met Bosgolf als  familie uitje is een ontspannen en vermakelijke middag gegarandeerd! We heten u graag welkom!

NB. Het familie uitje Bosgolf kan in aangepaste vorm natuurlijk ook gespeeld worden in elke daarvoor geschikt natuurgebied. We hebben het al in aangepaste vormen gespeeld op het strand, in de duinen, op de heide en zelfs in weilanden. Het is ook maar net waar u het graag wilt houden. Daar waar mogelijk kunnen we ook zorgen voor bijpassende catering mogelijkheden onderweg. Alles voor uw geslaagde familie uitje en na afloop sturen we u graag de foto’s toe!

Prijs familie uitje Bosgolf:

tot 20 personen € 300,00 daarna € 10,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 1,5 uur

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte