Een city adventure of stadstocht met de leukste activiteiten en originele stadsbeleving!

 

De verhalen van de mooiste en meest bijzondere steden in Nederland gekoppeld aan een originele stadstocht en stadsbelevenis. U komt op prachtige, bijzondere en historische plekjes in de stad en u beleefd er samen de meest speciale avonturen. Of het nu een stadstocht voor de lol is of meer een city adventure gericht op speciale doelen zoals teambuilding. U mag er op vertrouwen dat het speciale stads belevenissen en avonturen zijn waar nog lang over wordt nagesproken en vooral van wordt nagenoten. Deze stadstochten zijn geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes voor organisaties, families en vrijgezellen en kunnen geheel aan uw groep worden aangepast. We wensen u een prettig avontuur toe!

wie_zijn_de_mollen_header

CITY ADVENTURE “WIE ZIJN DE MOLLEN”

Stadstocht met leuke activiteiten en originele stadsbeleving

Tijdens dit spelprogramma is er niet één, maar meerdere mollen zijn en u wordt uitgedaagd om de mol in uw groep te ontdekken! U gaat met uw groep op pad en komt op de meest gave en bijzondere plekjes in de stad waar u uitgedaagd wordt met originele en superleuke opdrachten. Welke groep wint en lukt het ondertussen om de mol in hun groep te ontmaskeren?
utrecht_ultimate_header

CITY ADVENTURE “THE ULTIMATE EXPEDITION”

Stadstocht met leuke activiteiten en originele stadsbeleving

Bent u ook helemaal weg van al die uitdagende tv Programma’s als Expeditie Robinson & Fort Boyard? Grijp dan nu uw kans en neem deel aan The Ultimate Expedition in Utrecht. U wordt uitgenodigd om op de leukste en meest bijzondere plekjes in hartje Utrecht de ultieme uitdagingen met elkaar aan te gaan!
GPS games utrecht

GPS GAMES

GPS stadstocht met leuke games en originele stadsbeleving

Ontdek de stad op een leuke en originele manier tijdens een van onze GPS Games. Wilt u een game met spanning, sensatie en actie (The Target) of kiest u liever voor een game om meer over een stad te weten te komen door het beantwoorden van leuke en interessante vragen (City Tracks), het is allemaal mogelijk met een van onze GPS Games.

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte