GPS games utrecht

Unieke GPS games en GPS Stadstochten!

Wilt u een GPS game met spanning, sensatie en actie (The Target) of kiest u liever voor een game om meer over een stad te weten te komen door het beantwoorden van leuke en interessante vragen (City Explorer), het is allemaal mogelijk met een van onze GPS Games.

Ontdek de stad op een leuke en originele manier met een van de GPS games en GPS stadstochten!

gps game the target

GPS Citygame en GPS stadstocht ‘The Target’

Een super spannende GPS game in het centrum van de stad ideaal voor een uitje met familie, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest met vrienden. In The Target zijn prominente gangsters ontsnapt en op missie om misdaden in de stad te plegen. De agenten teams proberen de gangsters klem te zetten en uit te schakelen. Superleuk en interactief waarbij je met de GPS ook de anderen real time kan volgen en bestrijden!
gps game uitje

GPS Stadstocht en GPS Citygame ‘City Explorer’

City Explorer is de ideale GPS game om met je bedrijf een stad te ontdekken en daar ook informatie van het eigen bedrijf in kunt verwerken. De GPS telefoon wijst je aan waar de volgende opdracht of vraag op je wacht en houdt de score van je team bij.
gps game code cracker

GPS Stadstocht en GPS citygame ‘Operation Freddy’

Los meerkeuzevragen op, voer bonusmissies uit, schiet op elkaar en neem foto’s van opdrachten en laat u assisteren door Freddy tijdens de leuke en vooral ook grappig GPS Game Operation Freddy.
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte