gps game the target

The Target

Waarom GPS Game The Target?

Een gevaarlijke gevangene is ontsnapt uit de gevangenis. 3 politieteams gaan er achter aan. Met hun GPS-telefoons proberen ze hem op te sporen. De gangster laat een spoor van vernieling achter op zijn tocht door de stad. Zijn doel: € 1000.000 verdienen door het plegen van misdaden in de stad. Kunnen de agenten de gangster uitschakelen voor hij zijn doel heeft bereikt? The Target is een superspannend achtervolging spel in het centrum van de stad, ideaal voor een vrijgezellenfeest of als uitje met enkele vrienden of collega’s!

Hoe gaat GPS Game The Target in z’n werk?

De gangsters gaan op pad om misdaden te plegen. Om de misdaden te kunnen plegen, moet de gangster (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven, enz… Maar telkens als hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor na in de stad. Bovendien slagen de politiesatellieten er in om de man exact te lokaliseren om de 6 minuten en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun ‘target’ (de gangster) verwijderd zijn.

Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt net dezelfde informatie op zijn scherm… én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden… Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

Prijs: € 30,00 p.p. excl. BTW en reiskosten
Duur: circa: 2,5 uur
Deelnemers: minimaal 15 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte