Een uniek Spelprogramma én Cityadventure

‘The Ultimate Expedition’

Bent u ook helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Flashback en de Pelgrimstocht en heeft u altijd al een keer gedacht; stond ik daar maar. Grijp dan nu uw kans en neem deel aan THE ULTIMATE EXPEDITION! Een geheel nieuw spelprogramma gebaseerd op elementen uit deze fantastische en uitdagende programma’s.

Hoe gaat het spelprogramma ‘The Ultimate Expedition’ in z’n werk?

U verplaatst zich van plek naar plek en elke keer wacht u weer een nieuwe challenge. Elke van deze uitdagingen doet weer een beroep op een andere combinatie van kwaliteiten (snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid e.d.). Het winnen van een challenge levert tijdwinst voor de “ultimate challenge” op die uiteindelijk bepaald wie de glorieuze winnaars worden van jullie Ultimate Expedition!

Time Table spelprogramma Ultimate Expedition (indicatie)
13.00 – 13.30: U wordt hartelijk ontvangen door onze spelbegeleiders en krijgt uitleg over de opzet van de Ultimate Expedition.
13.30 – 15.15: Groepen gaan op pad om zoveel mogelijk challenges tot een goed einde te brengen!
15.15 – 15.30: Finale en ludieke prijsuitreiking en samenvatting van de middag!

Waar kun je ‘The Ultimate Expedition’ inzetten?

Het spel ‘‘The Ultimate Expedition’’ kan momenteel gespeeld worden in de prachtige, historische binnenstad van Utrecht en (op aanvraag met voldoende voorbereidingstijd) in andere hiervoor geschikte historische centra van steden en plaatsen in Nederland.

N.B. Om de challenge in de stad optimaal te kunnen laten plaatsvinden is er de mogelijkheid om bij groepen groter dan 40 groepsopdrachten toe te voegen.

Referentie spelprogramma Ultimate Expedition:

Chevron “Collega’s waren tevreden over locatie, originele spelonderdelen en weer! En natuurlijk het enthousiasme van de spelbegeleider!”

Prijs: vanaf 30 personen € 22,50 per persoon excl. BTW en reiskosten
Duur: circa 2,5 uur

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte