‘Wie zijn de Mollen’ is een uniek spelprogramma en city adventure met uitdagendende activiteiten!

Waarom een Wie Zijn De Mollen?

Vindt u het televisieprogramma “Wie is de Mol” al leuk? Dan is het voor u helemaal genieten bij ‘Wie zijn de Mollen’! Tijdens het spelprogramma is er namelijk niet één, maar zijn er meerdere mollen en u wordt uitgedaagd om de mol in uw groep te ontdekken!

‘Wie zijn de Mollen’ is een spelprogramma gebaseerd op het bij velen wel bekende tv-programma “Wie is de mol”. Het spel ‘‘Wie zijn de Mollen’’ kan gespeeld worden in historische binnensteden zoals die van Utrecht maar is ook geschikt in vele andere steden.

Hoe gaat het spelprogramma Wie Zijn De Mollen in z’n werk?

Uw groep wordt bij aanvang in subgroepen ingedeeld (afhankelijk van de groepsgrootte). In elke groep bevindt zich na de uitleg een Mol. Zijn of haar taak is de uitvoering van de spelonderdelen zoveel mogelijk te saboteren zonder daarbij ontmaskerd te worden!

De subgroepen gaan tijdens dit spel tegen elkaar strijden en de spelleider zal de behaalde resultaten bij elkaar optellen. Aan het einde van het spel zal ieder groepslid uit het team ook individueel mogen stemmen om de mol in hun groep aan te wijzen en te ontmaskeren. Dit kan bonuspunten opleveren die tezamen met de andere resultaten de overall winnaars zullen aanwijzen! Uiteraard wordt er ook bekend gemaakt wie tijdens dit spel het beste heeft “lopen mollen”.

Wie zijn de mollen is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Het is een spel waar vaak nog lang over na wordt gesproken! Het spel ‘‘Wie zijn de Mollen’’ is voor een deel geïnspireerd door het tv-programma, maar vervolgens zijn alle onderdelen en activiteiten zelf bedacht en vormgegeven. De spelonderdelen zijn volgens het principe “voor elk wat wils” en op een recreatieve manier actief van aard.

Het aantal groepen en het aantal personen per groep zal afhangen van het aantal deelnemers.

Referentie spelprogramma Wie Zijn De Mollen?

Novartis “Een leuk, interactief programma! Een aanrader.”


Prijs: vanaf 30 personen € 22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 2,5 uur

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte