Teamuitje met een twist “De Grote Verwarring”


Wat is het verhaal van dit wel zeer bijzondere teamuitje?

Sergeant Vredestein, de ‘baas’, biedt (volgens zijn zeggen) al jaren op speciaal verzoek van toen nog Hare Majesteit Beatrix met groot succes speciale activeringsprogramma’s aan op speciaal daarvoor geschikte Forten en Vestingsteden in geheel Nederland. De sergeant wordt verder niet gehinderd door valse bescheidenheid en zal dan ook de eerste zijn om uit te leggen dat ervaring, kennis en kunde vertaald in een perfect teambuilding programma de basis vormen van het ‘enorme’ succes van dit resocialisatieprogramma.

De sergeant kent verder maar één manier van communiceren en dat is zeer direct. Leidinggeven is volgens hem in het geel niet moeilijk als je het maar “ziet” en vervolgens over gaat tot ACTIE! Het gevolg van zijn “succes” is echter wel dat hij in het land een zeer gevraagd en gevierd spreker is op congressen en andere meetings. Om die en andere MVO redenen en niet omdat het goedkoop is werkt hij sinds kort met stagiairs die hij de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Tot z’n grote verdriet hebben deze stagiairs zo hun eigen ideeën en initiatieven en zien dit bijzondere programma meer als een leuk teamuitje! Alleen de term al TEAMUITJE…… en dan moet het nog leuk en gevarieerd zijn ook, de sergeant gruwelt ervan! Ze moeten gewoon luisteren en doen wat ik zeg! Wat nu teamuitje…….. gewoon handen uit de mouwen, rust, reinheid, regelmaat en ACTIE!

Een teamuitje moet ‘leuk’ zijn?

Tijdens uw aankomst zal de sergeant dan ook in eerste instantie afwezig zijn. De stagiaires zijn ‘in charge’ en u bent de eerste groep ooit die te maken krijgt met hun speciaal volgens de laatste inzichten ontworpen teamuitje. Vol mogelijkheden voor interactie en beleving!

Het meest verrassende en vermakelijke teamuitje ooit!

Na een motiverend en enthousiasmerend welkomstwoord zullen ze uw groep uitnodigen voor de eerste ‘erg leuke’ activiteit! Echter, net op het moment van beginnen duikt de sergeant onverwacht op. Vanwege de crisis was namelijk de meeting waarvoor hij was ingehuurd op het laatste moment geannuleerd. Boos over ‘het eigen initiatief’ van de stagiaires neemt hij de groep over. Van hun uitleg dat dit toch echt een groep was die kwam voor een leuk teamuitje wil hij niets weten. Volgens hem kun je immers ‘van een kilometer afstand’ wel zien dat hier voor deze groep een ‘zwaar’ intake programma voor resocialisatie en heractivering zeer op z’n plaats is!

Op ‘kamp’ met de sergeant is geen teamuitje!

Wat de deelnemers wacht is een bijzonder teambuilding programma volgens de speciale inzichten van Sergeant Vredestein. Samen met hem “op kamp” zoals hij dat noemt. Uiteraard zullen de stagiairs er alles aan doen om de activiteiten die de sergeant zelf bedacht en gevormd heeft te laten lijken op een ‘leuk teamuitje’, maar of dat gaat lukken?

Sorry! Toch een teamuitje en geen intake! ……. Biertje?

Aan het einde van het programma zal een van de stagiaires kans zien om het boekingsformulier aan de sergeant te tonen waaruit blijkt dat uw groep toch echt voor een leuk teamuitje kwam. Hij zal dan ook ruimhartig excuus maken en uitleggen dat dit natuurlijk de schuld was van de stagiaires. Ze  hadden verzuimd dit formulier aan hem te laten zien. Anders was dit natuurlijk nooit gebeurd!

Hij zal om het weer goed te maken ineens ‘tappen uit een geheel ander vaatje’. De sergeant is namelijk in z’n vrije tijd een redelijk onverdienstelijk amateur toneelspeler! Hij zal dan ook samen met jullie z’n pronkstukje, een interactieve en hilarische uitvoering van de balkonscène van Romeo & Julia, uit gaan voeren om op die manier een ‘leuk’ einde te breien aan deze bijzondere dag!

Waarvoor kan ‘teamuitje De Grote Verwarring’ worden ingezet?

De Grote Verwarring is een mooi midden tussen een teamuitje en een teambuilding programma waarbij bedrijfsculturen en projectmanagement op een goedmoedige manier verbeeld worden. In overleg kan het meer ter vermaak of ondersteunend aan bepaalde doelen worden ingezet. Er zit veel originaliteit en interactie in de activiteit die moeten leiden tot een verhogen van het teamgevoel en de mate van energie die er in de groep zit.

In dit teamuitje zit veel originaliteit, interactie en humor. Het is een activiteit waarbij teambuilding op speelse manier bevorderd wordt en die altijd maximaal aan de groep en beoogde locatie aangepast wordt. Afhankelijk van de gekozen locatie kan het teamuitje in bos of parkachtige gebieden ook worden begeleid door de akela Ad Hoc van de Scouting. Hij vervangt dan de sergeant die m.n. actief is op de Forten en in de Vestingsteden, maar het archetype blijft in hoge mate hetzelfde.

Referenties De Grote Verwarring:

Advocatenkantoor Wijn & Stael “De dag liep vlekkeloos, flexibel, meedenken met tijdprogramma. Zo kun je het goed uit handen geven. De Grote Verwarring is erg verrassend. Leuk om in kleinere groepen uiteen te gaan en zo iedereen bezig te zien. Leuke opbouw. Is zoveel ADHD niet slecht voor je gezondheid? (haha). Romeo & Julia aan het einde erg origineel. Een aanrader. Zeer goed eten trouwens op het Fort!”

Isala Klinieken (38 personen) “We hebben de grote verwarring als erg leuke teambuildingsactiviteit ervaren. De begeleiding was erg enthousiast, flexibel en speelde goed in op onze wensen. De locatie die aangeboden werd voldeed prima. Het contact voorafgaand aan de activiteit verliep prima, goede bereikbaarheid en snelle reactie via de mail. Zeker een aanrader!!”

NS Reizigers “Samenwerking was bij dit uitje erg belangrijk! En zo leer je je collega’s goed kennen. Het weer was prachtig, we hebben genoten! Moe maar voldaan gingen we naar huis!”

Prijsindicatie “De Grote Verwarring”:
tot 25 personen € 850,00 excl. daarna € 20,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 3 – 4 uur

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte