Groepsuitje Fortengolf. Beleef de geschiedenis!

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken! ‘Onbekend’

Het kortdurende groepsuitje en/of vergaderonderbreker Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om de mooie en bijzondere Forten van de Hollandse Waterlinie te beleven!

Waarom het groepsuitje Fortengolf?

Fortengolf is een kortdurend groepsuitje die het mogelijk maakt om spelenderwijs de Forten en de Hollandse Waterlinie te beleven. Elke hole is verbonden met het verhaal en de geschiedenis van de Forten en de Linie en geeft daar ook vorm aan. Op verzoek van het Projectbureau Nieuwe Hollandse Waterlinie hebben we het spelprogramma Fortengolf ontworpen. Daar waar een aantal mensen een rondleiding te weinig beleving vinden en GPS en andere activiteiten te ingewikkeld of te duur is Fortengolf een inventieve manier om de nadelen van beide op te heffen door middel van een laagdrempelige, maar wel intelligente vorm van beleving en kennisoverdracht. Fortengolf is dus vermakelijk spelen en spelenderwijs leren. Geschikt voor diverse leeftijden, man en vrouw en het is zowel recreatief als competitief te spelen met groepen en individueel.

Waar is het groepsuitje Fortengolf geschikt voor?

Fortengolf is als kortdurende activiteit geschikt als vergaderonderbreker of een prettige teamactiviteit na een vergadering, congres  of andere meeting. Het kan echter ook prima als dagdeelactiviteit gespeeld worden in recreatief of competitieverband. Het is geschikt voor een ieder die actief bezig wil zijn in de natuur, maar ook graag wat cultuur “snuift”. We merken daarnaast dat het ook steeds meer wordt ingezet bij familiedagen ook wel family events genoemd. Waarschijnlijk omdat het geschikt is voor man of vrouw en voor zeer verschillende leeftijden. Daarnaast zouden we graag zien dat Fortengolf uitgroeit tot een activiteit die in branche- of bedrijfsverband wordt gespeeld!

Hoe gaat het groepsuitje Fortengolf in z’n werk?

Iedere groep wordt verdeeld in subteams die allemaal op één van de negen of acttien holes starten. Op elke hole starten 2 teams die tegen elkaar spelen en zo het hele parcours met elkaar afleggen. Een team kan uit 1 tm 4 spelers bestaan. Het doel van het spel is om het parcours in zo min mogelijk slagen te lopen. Een gemiddelde hole kan in 3 tot maximaal 10 slagen worden gelopen.

Wat nog meer over het groepsuitje Fortengolf?

Het groepsuitje Fortengolf wordt gespeeld op elk daarvoor geschikt fort in de Hollandse Waterlinie. Informeer voor de bij Fortengolf aangesloten Forten en Vestingen bij Art of Events!

Referentie groepsuitje Fortengolf:

Rabobank “Art of Events bezit kwaliteit om een grote groep met enthousiasme mee te krijgen voor spel- deelname. Het was plezierig, ontspannen, verrassend en ook professioneel!”


Prijs groepsuitje Fortengolf: tot 20 personen € 300,00 daarna € 10,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)

Duur: circa 1,5 uur

Geschikt voor alle leeftijden!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte