Uitjes voor groepen met teambuilding activiteiten


Op zoek naar verrassende, originele en vooral ook leuke uitjes voor groepen en de mogelijkheden voor teambuilding activiteiten in Nederland of België?

We heten u graag welkom bij één van onze daarvoor geschikte teambuilding programma’s! Spelprogramma’s met de juiste mate van teambuilding, plezier, humor en speelsheid. Uitjes voor groepen die hun waarde voor de combinatie van plezier,  teambuilding en andere doelen keer op keer bewijzen en die nauwgezet op uw groep en uw wensen wordt aangepast. Op maat met ervaring noemen we dat!

U vindt hier teambuilding activiteiten die origineel, interactief en volstrekt uniek zijn!

Maximale beleving in de vorm van teambuilding activiteiten en spelonderdelen die origineel, interactief en volstrekt uniek zijn! Hoe actief de spelonderdelen zijn en de mate van teambuilding en interactiviteit wordt nauwgezet met u bepaald. Geen groep is immers hetzelfde en de juiste omgang uw mensen levert de beoogde meerwaarde op in het creëren van energie, sfeer en beleving van de activiteit. Deze activiteiten en teambuilding programma’s bieden we u graag aan op elke daarvoor geschikte locatie in de omgeving die u wenst!

teambuilding u deugt wij deugen

U DEUGT, WIJ DEUGEN

Samenwerking, teambuilding en nog superleuk ook!

‘U Deugt, Wij Deugen’ is een bijzondere combinatie van individueel en team-spel. Het is een origineel programma voor teambuilding waarbij de grote groep in diverse kleinere groepen tegen elkaar uitkomen in diverse super toffe spelonderdelen!!!

 

teambuilding wie zijn de mollen

WIE ZIJN DE MOLLEN

Je lijkt wel blind als je het niet ziet!

Wie zijn de Mollen is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie      en hilarische momenten. Het is een spel waar vaak nog lang over na wordt gesproken!
teambuilding kidnapped

KIDNAPPED

Een originele en verrassende teambuilding activiteit!

Kidnapped is een spelprogramma en teambuilding activiteit vol teamwork en individueel kunnen denken en doen, met interactieve, originele, maar ook met humoristische activiteiten die uw gasten uitnodigen meer uit zichzelf en anderen te halen. Het is immers voor een goed doel… HET LEVEN VAN UW TEAMGENOTEN!
teambuilding de grote verwarring

DE GROTE VERWARRING

Het meest verrassende en vermakelijke teamuitje ooit!

Het zal u maar gebeuren! Uw groep wordt bij het begin van het spelprogramma verward met een groep mensen die komen voor een reactivering- en resocialisatieprogramma. Wat volgt is een verrassend programma vol teambuilding activiteiten. Het is volgens de Sergeant absoluut niet de bedoeling, maar onbedoeld is dit misschien wel het meest verrassende en vermakelijke teamuitje ooit en pas op, misschien is heel veel plezier hebben met elkaar wel misschien het beste wat een team kan overkomen!
utrecht_ultimate_header

THE ULTIMATE EXPEDITION

The good, the bad & the quickest!

Was u de afgelopen jaren ook helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Peking Express en heeft u altijd al een keer gedacht: stond ik daar maar. Grijp dan nu uw kans!
big escape_4 kopie

THE BIG ESCAPE 

Teambuilding activiteit 3.0!

The Big Escape is een unieke teambuilding activiteit met een combinatie van individuele en groepscomponenten. In de teambuilding activiteit worden diverse kwaliteiten gevraagd zoals het tonen van gepast leiderschap, functionele creativiteit, doelgerichtheid, vermogen om effectief te communiceren, om te gaan met conflicterende belangen, het tonen van strategisch inzicht en inlevingsvermogen. De subgroepen strijden in verschillende opdrachten tegen elkaar waarbij punten kunnen worden verdiend. Er zijn daarnaast ook bonuspunten voor de door de groep gekozen leider of leidster op dat bewuste moment.
fortengolf_header

FORTENGOLF

Beleef de geschiedenis tijdens dit groepsuitje!

Het kortdurende groepsuitje en/of vergaderonderbreker Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om de mooie en bijzondere Forten van de Hollandse Waterlinie te beleven! Fortengolf is een kortdurend groepsuitje die het mogelijk maakt om spelenderwijs de Forten en de Hollandse Waterlinie te beleven. Elke hole is verbonden met het verhaal en de geschiedenis van de Forten en de Linie en geeft daar ook vorm aan. Geschikt voor grote en kleine groepen!
groepsuitje klootschieten 4

KLOOTSCHIETEN

Uitje voor collega’s, vrienden, vrijgezellen en families!

Klootschieten is een gemakkelijk toegankelijk uitje. Het is een activiteit waarbij je kunt ontspannen door inspanning. Er zijn geen speciale vaardigheden voor nodig en het is geschikt voor een zeer brede doelgroep. Het is daarom ook logisch dat het gebruikt wordt als uitje voor vrijgezellen, vrienden, collega’s, familie. Jong en wat ouder, iedereen kan het en het kan ook bijna overal! Aan het einde van de circa anderhalf- tot twee uur durende tocht wacht het winnende team glorie, eeuwige roem en een onderscheiding.
uitje_bosgolf_header

BOSGOLF

De leukste variant op het echte golf en geschikt voor iedereen!

Bosgolf is een kruising tussen het bekende golf, midgetgolf, croquet en boerengolf. In het bos wordt een verrassend en gevarieerd parcours uitgezet met verschillende holes. Het doel van bosgolf is: met een team in zo min mogelijk slagen de bal in de speciale holes te krijgen. Net als bij het reguliere golf is het team met de minste slagen de winnaar!
 2014-11-16 21.33_Layer 1

PUBQUIZ

Van Frans Bauer tot Willen van Oranje, van tandenborstels tot voetbal, alles zal voorbij komen. Geen feitje blijft onopgemerkt!

In de pubquiz staan plezier, gezelligheid en hilariteit centraal. Door middel van leuke vragen in de vorm van geluidsfragmenten, afbeeldingen en andere verassende vormen wordt uw kennis getest op verschillende vlakken zoals algemene kennis, sport, entertainment, muziek, reizen, etc.

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte