Teambuilding activiteit “Kidnapped”!

Kidnapped, een originele en verrassende teambuilding activiteit! 

Kidnapped is een spelprogramma en teambuilding activiteit vol teamwork en individueel kunnen denken en doen, met interactieve, originele, maar ook met humoristische activiteiten die uw gasten uitnodigen meer uit zichzelf en anderen te halen. Het is immers voor een goed doel… HET LEVEN VAN UW TEAMGENOTEN!

Hoe gaat teambuilding activiteit ‘Kidnapped’ in zijn werk?

Uw groep wordt bij ontvangst ontvangen door de ‘spelbegeleiding’ die al vlot zullen gaan uitleggen dat u die middag een leuk en bijzonder spelprogramma gaat doen. Hiervoor zijn al of worden uit de gehele groep een aantal subgroepen gevormd die met en elkaar de opdrachten en activiteiten mogen gaan doen. Echter niet zo maar een teambuilding programma, maar……. activiteiten die moeten laten zien dat uw gezelschap is die echt deugt en daarom het beste is wat deze wereld te bieden heeft!

Wat is het verhaal bij de teambuilding activiteit ‘Kidnapped’?

Bij Kidnapped mag uw gezelschap namelijk aan een bijzonder gezelschap namelijk  het vermaarde Genootschap Der Deugden bewijzen dat uw deelnemers in alle opzichten deugen en daarbij een inspiratie vormen voor de mensheid! Het Genootschap zal u  deze middag dan ook aan bijzondere testen onderwerpen. Aan de hand van de zeven, door het Genootschap, opgestelde en derhalve nieuwe deugden zoals oprechtheid, betrouwbaarheid, verdraagzaamheid, naastenliefde, flexibiliteit, speelsheid, en positivisme zult u, binnen de afgesproken tijd, een aantal opdrachten moeten volbrengen. Dit is niet zomaar een missie, maar een van het allergrootste belang. Aan de hand van een filmpje met uitleg van een  undercover journalist zal dit volstrekt duidelijk worden!

Om de “ernst” van deze missie nog eens te onderstrepen en om de druk op uw gezelschap te verhogen zal Het Genootschap gedurende een pauze  onopgemerkt een paar van uw mensen (meestal 2) ontvoeren. In de pauze van deze bijzondere activiteit zal ineens een filmpje getoond wordt van de “arme ontvoerden” die een dringend beroep op u zullen doen om hen te redden! Uw gezelschap zal tijdens de gezamenlijke eindactiviteit gevraagd worden om alles op alles te zetten om te bewijzen dat uw gezelschap werkelijk deugd!

Lukt dat dan wacht aan het einde van het programma de ultieme ontmoeting met het Genootschap! Uiteindelijk kan het zelfs leiden tot een glorieus einde waarbij we zelfs niet uit sluiten dat u uiteindelijk de ontvoerde mensen weer veilig in de armen kunt sluiten!!!

Eind goed, al goed? We hopen het, maar het is wel duidelijk dat u er heel veel voor doen moet!

Waarvoor kan het spelprogramma Kidnapped worden ingezet?

Kidnapped is vooral geschikt als teambuilding activiteit voor groepen. Het is een combinatie van originele opdrachten en activiteiten waarbij het vermogen om samen te werken via kwaliteiten zoals doelgerichtheid, inventiviteit en snelheid van handelen gepaard gaan met een gezond gevoel voor humor. De mate van intensiteit van de activiteiten bepalen we graag in overleg met u, maar “zonder tegenbericht” gaan we er vanuit dat u graag een combi van plezier en teambuilding meemaakt. Specifieke andere doelen voegen we in overleg graag toe!

Referenties teambuilding activiteit Kidnapped:

Bilthovense Apotheek “Zeer humoristische, gezellige en leuke activiteit dat niet alleen leuk begint, maar boeiend blijft en met een hele onverwachte wending eindigt”

SNS REAAL  “Kidnapped is een heel leuk spel om met een afdeling te spelen. Alle collega’s trapten in het fantastische spel van de leiding, knap gedaan! De charme vond ik ook dat je met reen grote groep toch 1 spel kunt spelen, met spelelementen die voor werkelijk iedereen leuk zijn. Ik heb iedereen zien genieten en fanatiek zien opgaan in het spel, mooi hoor!”

Prijsindicatie teambuilding activiteit
“Kidnapped” ( duur circa  3 – 4 uur ):
Tot 40 personen € 1.200,00 daarna € 20,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)


 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte