uitje klootschieten

Klootschieten

Uitje voor collega’s, vrienden, vrijgezellen en families!

De worp reikt altijd verder dan waar de kloot valt!  ‘John van Sas’

Waarom het uitje klootschieten?

Klootschieten is een gemakkelijk toegankelijk uitje. Het is een activiteit waarbij je kunt ontspannen door inspanning. Er zijn geen speciale vaardigheden voor nodig en het is geschikt voor een zeer brede doelgroep. Het is daarom ook logisch dat het gebruikt wordt als uitje voor vrijgezellen, vrienden, collega’s, familie. Jong en wat ouder, iedereen kan het en het kan ook bijna overal! Klootschieten kan in heel veel regio’s van Nederland en België gespeeld worden. Grappig dat vele regio’s claimen dat Klootschieten als eerste daar werd gespeeld terwijl het van oorsprong een activiteit was voor arme mensen, het zogeheten ‘klootjesvolk’. Hoe dan ook, het is een leuk spel waar ook een wedstrijdelement in zit.

Hoe gaat het uitje Klootschieten in z’n werk?

De groep wordt bij aanvang in subgroepen verdeeld van circa 2 tot 6 personen. Bij het spel werpen de deelnemers om de beurt met de kloot (een houten bal van 500 gram). Vanaf de plaats waar de bal terecht is gekomen werpt de volgende van het team. Doel van het spel is om het parcours in zo weinig mogelijk worpen af te leggen.

U begrijpt dat de kloot (helaas) niet altijd de rechte weg volgt. De ‘klotenkrabber’ zal u helpen de kloot weer op het droge te krijgen en met de ‘klotenzwabber’ maakt u hem weer droog. Aan het einde van de circa anderhalf uur durende tocht wacht het winnende team een zeer bijzondere onderscheiding.

Ideeën voor/ tijdens en na het uitje Klootschieten

De mogelijkheden om activiteiten toe te voegen aan dit vermakelijke uitje zijn breed… U kunt het combineren met andere kortdurende activiteiten zoals de verschillende workshops die op deze site staan. Vooraf brunchen of lunchen is een mogelijkheid net zoals borrelen, BBQ of dineren daarna. Als u meer interesse hebt in een hapje en drankje onderweg dan horen we dat natuurlijk ook graag!

Referentie personeelsuitje Klootschieten:

Time Out “Prima geregeld personeelsuitje. Fijn en goed contact met jullie mensen”

Prijsindicatie personeelsuitje Klootschieten:

Tot 20 personen € 300,00 daarna € 10,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: circa 1,5 uur
 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte