Teambuilding op maat gericht op samenwerking en het generen van energie door unieke activiteiten!


Teambuilding activiteiten op maat in de vorm van tal van workshops, spelprogramma’s, thema avonden en stadsactiviteiten

Art of Events biedt avonturen en belevenissen in de vorm van bedrijfsuitjes, uitjes & teambuilding events. Deze activiteiten kunnen bedoeld zijn voor training, teambuilding, puur voor de lol of een combinatie daarvan. U kunt hierbij kiezen voor een aantal bewezen concepten die we in formats op de website hebben staan, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze geheel op maat voor uw gezelschap te maken! Art of Events is boven alles storyteller en bedenkers van passende concepten. Unieke belevenissen geheel op maat maken gericht op uw gezelschap en uw doelen!  In een persoonlijk gesprek geven we u graag voorbeelden ter inspiratie. Tal van bedrijven, organisaties, particuliere groepen en locaties gingen u voor en beschouwen Art of Events als specialist voor op maat concepten. Voor die erkenning zijn we dankbaar, maar nog liever horen we het na afloop van u!

Teambuilding programma in de vorm van meer dan teambuilding activiteiten op maat voor uw groep!

Teambuilding is belangrijk en nuttig om medewerkers goed te laten functioneren. Ook medewerkers waarderen het als een bedrijf wil investeren in zijn medewerkers en dat men gericht doet op het gebied van teambuilding. Of de activiteiten bij dergelijke programma’s nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, puur voor de lol of een combinatie daarvan. We bedenken graag met u volledig unieke belevenissen, U kunt daarbij kiezen voor een aantal vaste concepten die we vervolgens geheel op maat maken gericht op uw gezelschap, maar ook voor “out of the box” concepten die we volledig vormgeven gericht op uw specifieke doelen en wensen.

Wat is in het kort nou eigenlijk teambuilding op maat?

Een team is een groep mensen die werken aan een gezamenlijk gemeenschappelijk doel, waarbij ze voor het resultaat van elkaar afhankelijk zijn. Doelgerichtheid, samenwerking en motivatie zijn daarbij veelal belangrijke steekwoorden. Teambuilding op maat is een methode om de specifieke gezamenlijke doelen zo goed mogelijk te ondersteunen door inzet van specifieke teambuilding activiteiten.

Waarom eigenlijk teambuilding op maat?

Een goed werkend team is productiever, er is meer collegialiteit, energie en verbondenheid. Vaak is er ook minder uitval en minder stress. Door de sterke punten van de mede teamleden te ontdekken worden deelnemers van het team zich bewust van de talenten en kwaliteiten van elkaar. Een hecht team, werkt rendement verhogend, het team wordt sterker dan het individu. Dat vraagt een nauwgezette aanpak want elk team is weer anders. Net als de omstandigheden en de cultuur en structuur waarin ze werken

Welke doelen kun je als team bij teambuilding op maat nastreven?

Teambuilding op maat kan voor veel doelen worden ingezet binnen een organisatie. Enkele voorbeelden zijn:

  • Samenwerking en interne communicatie verbeteren
  • Werksfeer verbeteren
  • Cultuurverandering in gang zetten
  • Efficiënter werken binnen de organisatie

Teambuilding activiteiten op maat vol originele beleving, speels en uniek!

We nodigen u graag uit om eens rond te kijken op onze website want we hebben talloze mogelijkheden voor een leuk op maat teambuilding programma. Je kunt je dan richten op de punten die je wat extra wilt aanscherpen voor je team. Al onze teambuilding op maat activiteiten zijn vol originele beleving, speels, uniek en volledig eigen in concept en uitvoering want we hechten zeer aan het doorvoeren van kwaliteit tot in de kleinste details. Teambuilding activiteiten vol plezier en met een meerwaarde gericht op uw doelstellingen, passend binnen uw budget en in de begeleiding en de organisatie tot in de puntjes verzorgd. Dat is wat u van ons mag verwachten.

Teambuilding op maat, ook wat voor u?

Tal van bedrijven, organisaties en particuliere groepen gingen u voor en beschouwen Art of Events als specialist in activiteiten met teambuilding op maat of andere vormen van samenwerking of training op maat. Voor die erkenning zijn we dankbaar. Hun referenties bieden we u graag ter oriëntatie op maat aan bij de verschillende teambuilding activiteiten, maar nog liever horen we het na afloop van u!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte