Bruiloft en bruiloftsfeest Bakker Bart

Volledig verschillende feesten en bruiloften, uniek in opzet en uitvoering

Een particulier feest of bruiloft organiseren doen we eigenlijk alleen als we in organisatie, concept en uitvoering een hele duidelijke meerwaarde hebben. Traditionele bruiloften kunnen vrienden en/of familie zelf organiseren. Dat telt vaak ook voor particuliere feesten. Net als bij andere evenementen zoeken we het bijzondere verhaal in combinatie met de gekozen locatie, de inrichting ervan en de belangrijke bijpassende details. Natuurlijk zit er een relatie tussen prijs en kwaliteit, maar dat betekent niet automatisch dat het automatisch duur wordt. Originaliteit en creativiteit zijn belangrijk in deze, maar staan niet op zichzelf. Hun waarde wordt bepaald door de functionaliteit en inventiviteit waarmee ze wordt gehanteerd.

Een bruiloft en bruiloftsfeest inkleuren met een uniek verhaal

We herinneren ons een bruiloft voor circa 200 gasten op Fort Vechten nabij Utrecht. Van de bruid was haar vader helaas te vroeg gestorven. Haar opa leefde gelukkig nog wel en zo kon hij haar ‘weggeven’ aan de bruidegom. Een prachtig plaatje want Fort Vechten heeft een vijver en een aanlegsteiger en dus kon haar opa aankomen roeien met de bruid in een bootje terwijl de bruidegom bij de steiger zat te wachten op haar onder de klanken van Otis Redding’s ‘Sitting on the dock of the Bay’. Perfect passend bij het hele sfeer en thema van de bruiloft die veel soul en ‘good life’ in zich had.

Altijd op zoek naar de en unieke ingrediënten voor de bruiloft en het bruiloftsfeest

Een compleet andere insteek en dus feest en bruiloft was de bruiloft van de voormalige eigenaar van Bakker Bart. Bij dit bruiloftsfeest mochten we op een prachtig landgoed in Oirschot zo ongeveer een compleet dorp neer zetten voor de circa 600 genodigden met een side programma voor de kinderen. Organisatie en uitvoering van de bruiloft was in alles high society. Voor ons een enorm genoegen om samen te mogen werken met La Renaissance Catering die ter plekke met 40 masterchefs een haute cuisine 5 gangen diner bereidde in het ter plekke opgebouwde paviljoen. Overigens nadat ze ’s middags ook al een afternoon tea hadden georganiseerd voorafgaand aan de paardenpolo wedstrijd van teams uit Argentinië en Schotland. Het resterende middag- en avondprogramma in het paviljoen die volledig aangekleed was door Wolterinck Event Decoration bestond uit een keur van nationale en internationale sterren waarbij de voorliefde van het bruidspaar voor soul en disco onder andere gestalte kreeg in een spetterend optreden van Sister Sledge.

Alle ingrediënten van een feest moeten in alle opzichten kloppen en vooral ook passen. Kwam in het eerste verhaal de bruid nog volledig passend met een bootje bij de laatst beschreven bruiloft kwam het bruidspaar met de helikopter omdat ze daar een persoonlijke geschiedenis mee hadden. Volledig verschillende feesten en bruiloften, maar allebei in hun opzet en uitvoering volledig geslaagd!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte