SPELPROGRAMMA EN ZESKAMP MET KINDERPROGRAMMA EN WORKSHOPS VOOR PARTNERS BRINKS NEDERLAND BV

SPELPROGRAMMA EN ZESKAMP MAKEN FAMILIEDAG VAN BRINKS GESLAAGD!

De verschillende vestingen van Brinks Nederland BV beleefden een prachtige dag met spelprogramma en creatieve workshops van Art of Events. In het spelprogramma waarin ze met hun teams met elkaar in competitie gingen hadden ze bewust gekozen voor het traditionele zeskamp principe met veel activiteiten die zo mee hadden gekund in het programma; “herinnert u zich deze nog!” .

UNIEKE COMBINATIE VAN SPELPROGRAMMA, WORKSHOPS VOOR PARTNERS EN KINDERPROGRAMMA!

Bijzonder geslaagd waren ook het kinderprogramma en de workshops voor partners. Voor de kids was eveneens gekozen voor een spelprogramma waarbij extra aan de gezelligheid en veiligheid was gedacht. Veel opblaasbare attracties die zowel competitief als vermakelijk waren. Voor de veelal vrouwelijke partners waren er diverse originele, veelal creatieve workshops. Alle circa 600 deelnemers genoten. Even elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten en de batterij voor het stressvolle werk weer opladen. Ontspannen door inspannen en met elkaar (inclusief het gezin) Brinks voelen. Missie geslaagd en wat een enorm succes! Waarom zijn ze er eigenlijk bijna niet meer, die o zo gezellige en vermakelijke zeskampen?

OP ZOEK NAAR EEN SPELPROGRAMMA, ZESKAMP OF PROGRAMMA VOOR EEN FAMILIEDAG?

Ook op zoek naar ideeën voor een originele zeskamp, familiedag of een dag met een stel vrienden? Art of Events zet met veel plezier een leuk, afwisselend programma voor jullie in elkaar waar alle leeftijden van zullen genieten. Spelprogramma’s die geschikt zijn voor teambuilding met allerlei vormen van samenwerking die veel plezier en energie genereren! We heten u graag van harte welkom!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte