Teambuilding

TEAMBUILDING EN KICK OFF DAGEN

“VENI, VIDI, VICI – CEHAVE LANDBOUWBELANG!

KICK OFF DAGEN VOLLEDIG OP MAAT PROGRAMMA MET TEAMBUILDING!

Art of Events organiseerde voor de circa 200 mensen tellende buitendienst van Cehave Landbouwbelang een motivatie- en teambuilding dag als kick off op Landgoed Roepaen in Ottersum. Tijdens het ochtendgedeelte vonden informatie bijeenkomsten en motivatie sessies plaats gegeven door het management en de directie voor de verschillende sectoren binnen de buitendienst. In het middagprogramma vond een zeer competitief teambuilding programma plaats waarin de Unique Selling Points (USP) en de speerpunten per sector in opzet en onderdelen volledig tot hun recht kwamen. De kick off van deze teambuilding middag werd gedaan door de 4 regiomanagers onder leiding van niemand minder dan Julius Caesar! Op de muziek van de Carmina Burana werd hij op een baar binnengedragen door de regiomanagers. Vervolgens zweepte hij de buitendienst op tot grote hoogte om die middag te trainen voor het veroveren van minstens 100% marktaandeel per sector. De activiteiten bij het teambuilding programma bleken niet alleen zeer origineel, maar ook extra bijzonder omdat elk spelonderdeel werd gedaan met alleen maar gekleurde melkbussen!

We hebben zelden deelnemers zo fel zien strijden voor de beker en lauwerkrans uitgereikt door Julius Caesar zelf! De dag werd passend afgesloten met een heerlijk buffet in Romeinse stijl.

 VERVOLG TEAMBUILDING EN KICK OFF DAG CEHAVE
“TEAMWORK IS MENSENWERK”!

Deze zeer succesvolle dag kreeg ruim een half jaar later een vervolg op de locatie van het Strandpaviljoen in Vught voor wederom zo’n 200 gasten waarbij de merkwaarden toonaangevend, zakelijk betrokken en ondernemend als leidraad golden voor de sessies. Centraal stond de gedachte dat het niet alleen om de inhoud maar ook om de manier gaat waarop Cehave zichzelf én het bedrijf presenteren aan de klant. Een dag rondom gezamenlijke bewustwording over: kern- en merkwaarden, imago, communicatie naar de doelgroep en de te spelen rollen. Het inhoudelijke programma vond gedurende de dag in centrale en decentrale sessies plaats.

TEAMBUILDING EN SAMENWERKING DOOR DE INZET VAN SPORTIEVE WORKSHOPS ALS TEAMBUILDING ACTIVITEIT

Daarna verscheen als complete verrassing Julius Caesar weer die het inhoudelijke gedeelte van de dag op passende manier afsloot, maar tegelijkertijd refereerde aan de eerdere teambuilding meeting waarin “geleerd” was te strijden voor marktaandeel en de overwinning! Daarna volgden sportievere workshops zoals schermen e.d. waarna de dag wederom passend sfeervol afgesloten werd met borrel en buffet in stijl. Een meer dan geslaagd vervolg van de eerste teambuilding dag

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte