SAMENWERKING, VERMAAK EN TEAMBUILDING UTRECHT CENTRAAL BIJ “NIFP OP EXPEDITIE”

“NIFP OP EXPEDITIE” TEAMBUILDING UTRECHT IN OPTIMA FORMA!

Het Nederlands Instituut voor Forensische psychiatrie en psychologie (NIFP) beleefde samen met haar justitiële en maatschappelijke ketenpartners een geheel op maat gemaakte NIFP Expeditie in Utrecht. Geheel in de lijn van het werken bij NIFP moest de dag twee dingen uitstralen: kwaliteit, door het NIFP ook wel “state of the art” genoemd en daarnaast samenwerking gekoppeld aan binding.

ORIGINELE TEAMBUILDING ACTIVITEITEN IN UTRECHT ZORGEN VOOR SAMENWERKING EN HEEL VEEL PLEZIER!

In de loop van ochtend verzamelden alle circa 200 genodigden zich bij Restaurant, Brasserie en Court Hotel De Rechtbank waar ze met elkaar de lunch genoten en de kick off van deze dag beleefden en werden geïnspireerd door de directeur van het NIFP.  Na de lunch gingen de subteams op expeditie in Utrecht waarbij alle activiteiten een verbinding hadden met het NIFP en Utrecht. De expeditie in Utrecht had een zorgvuldig gekozen prettig level van vermaak en teambuilding in Utrecht in allerlei originele en uitdagende vormen. Het succesvol aangaan van de uitdagingen leverde gaandeweg de informatie op die nodig was om de eindlocatie van de middag te vinden.

TEAMBUILDING UTRECHT NIFP AFGESLOTEN MET FANTASTISCH FEEST IN CENTRUM UTRECHT!

De eindlocatie van het middagprogramma was Umami gelegen aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht was tegelijkertijd de startlocatie voor het avond programma. Op deze plek werden de expeditieleden ontvangen door de Relax BV die hun gasten op bijzondere en interactieve manier in de watten legden. Na het werkelijk heerlijke Japans buffet volgde een speciaal NIFP feest met DJ en de mogelijkheid om te dansen. Umami met haar diverse gewelfde ruimtes en heerlijke terras die uitkomt op de Oudegracht bood de gasten daarnaast een grote variatie aan mogelijkheden voor vermaak en te socializen. Het bleef er nog lang gezellig en onrustig!

OP ZOEK NAAR TEAMBUILDING ACTIVITEITEN UTRECHT VOOR EEN VOLLEDIG OP MAAT PROGRAMMA TEAMBUILDING UTRECHT?

Ook op zoek naar ideeën voor originele teambuilding activiteiten?  Teambuilding Utrecht biedt activiteiten op maat via diverse teambuilding programma’s. Art of Events zet met veel plezier een leuk, afwisselend programma in elkaar gericht op uw specifieke wensen en doelen. Teambuilding Utrecht met activiteiten op maat door allerlei vormen van samenwerking die veel plezier en energie genereren! Voor de diverse mogelijkheden verwijzen we u graag naar het gedeelte over groepsactiviteiten en teambuilding. We heten u hoe dan ook graag van harte welkom!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte